Mi kéne még az oldalra?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Törté-Net
2004. január 2. 20:07
#36
A szerver órája nekem pontosnak tűnik. :)
Szóval ha kész lesz a fejlesztés, akkor nem lesz gond. :)
1
Kika
2004. január 2. 13:32
#35
mostmar csak a szerver orajara kell figyelni, hogy ne maszkaljon el :DDDDDD
1
Kika
2004. január 2. 13:31
#34
dede, lehet majd latni, hogy nem randommal jelennek meg a tortenetek, hanem azonos idopontban, gondolom 00:00-kor mar fent is lesz az aznapi :D
1
T
Törté-Net
2004. január 2. 10:51
#33
Látom a jó szándékot (;-)), de megcsinálom majd én. :)
Mondjuk ebből nem sokat lehet majd kivülről észrevenni. :)
1
Kika
2004. január 2. 09:14
#32
A BKV nem mondja, hogy ejszaka is jarni fog, de itt volt szo a 2 napi frissitesrol :D

Visszaolvastam, es hat be kell latnom, hogy nem biztos, hogy jol fogalmaztam meg nehany mondatot. Bocs.

Tudom, hogy nem ebbol elsz, hiszen ebbol nem folynak be akkora penzek, es ezret is javasolta az idozitett frissitest. Hogy lasd a jo szandekot felajanlom, hogy megcsinalom en :D
1
T
Törté-Net
2004. január 2. 00:15
#31
Igazad van az időzítéssel, lehet, hogy nekiülök és megírom.

Attól, hogy jön be belőle valamennyi bér, még nem ez az életem központi kérdése. Főleg mert ebből megélni vicces lenne, szóval ezenkivül van még munkám is. Ha mondjuk tízszer ennyi pénz maradna a befolyó pénzből, akkor non-stop frissíthetnék, mert nem kéne dolgoznom. :)
De ennyi erővel beszólhatnál a BKV-nak, hogy éjszaka miért nem jár az összes busz, pedig neked bérleted van, fizetsz, elvárható lenne, hogy mindig járjanak.
Tény, hogy járhatnának non-stop, 5x ennyi pénzért. :)

Na de, hogy a vitát lezárjam, valszeg nekifekszem az automata frissítésnek, ennek már egyetlen kérdéses mozzanata van, az viszont nem rajtam múlik, hanem a szerveren.

Neked is BUÉK! :)
1
Kika
2004. január 1. 23:07
#30
De pont ezt nem ertem. Kis munkaval meg lehet csinalni, hogy idozitve jelenjen meg. Elore fel kell rakni par frissitest, es nincs ilyen problema. Ha egy hetre elore felpakolnad, akkor Neked is tobb idod lenne, mert kevesebbster kene foglalkozni az oldallal, es van egy heted a kovetkezo fissitesre.

Es nem evente, havonta marad ki 1-2 frissites.

Amugy meg egy fizetos szolgaltatsnal az ember elvarja a frissiteseket es egyaltalan nem erdekli a szolgaltato hasfajasa...

Majd elfelejtettem: BUEK :D
1
T
Törté-Net
2004. január 1. 09:22
#29
Kika, sajnálom, hogy egy évben 2 napot szüneteltetve van az oldal, de ennyi azt hiszem elviselhető. Azt mondjuk kevés ember várná el a másiktól, hogy karácsony napján vagy szilveszterkor dolgozzom...
1
Kika
2004. január 1. 07:14
#28
Szerintem egy fizetos szolgaltatasnal elvarhato, hogy ne maradjon ki egy frissites sem, illetve baromira nem erdekel, hogy egyik honapban paros, a masikban paratlanra esik a 2 napos frissites, csak ott legyen 2 naponta.

Mas site-okon most az unnepekhez mindenhol bonusz cuccok kerultek fel Te pedig meg a 31.-ei frissitest is kihagytad es a 25.-eit sem talalom. Volt mar mas fizetos oldalon is, hogy kimaradt neha egy frissites, de ilyenkor a logint meg szoktak hosszabbitani.

Nem artana idoziteni sem a tortenetek megjeleneset, mert eleg vicces, hogy a napi frissites meg 8kor sincs fent sokszor.
1
T
Törté-Net
2003. november 27. 11:21
#27
asd: Ritkán írnak olyat, de ha írnak, akkor felrakom. :)
1
asd
2003. november 5. 17:22
#26
Hi!
Mostanaban "kicsit keves" a csaladi kategorias tortenetek szama. Jo reg nem volt mar egy sem. Ez igy nem tarthato allapot. En csak ezek miatt fizetek az oldalert. Ha van par talonban beloluk, ne sajnald elocibalni oket, szerintem 2naponta 1 db ilyen jellegu tortenetet azok is el tudnak viselni, akik nem kimondottan kedvelik ezt a stilust. Mellesleg (hopp, a konkurencia :)) szerintem sokan vannak meg, akik kedvelik.
1
T
Törté-Net
2003. október 31. 14:47
#25
okostóni: Amennyiben többet írtok, annyiban többet is tudok felrakni. Ezek hiányában nem tudok mit tenni.
1
okostóni
2003. október 31. 10:07
#24
Az utóbbi időben nagyon megritkultak az S/M történetek. Nem ártana visszaállni a régi rendre, hogy minden frissítéskor legyen egy ilyen is.
1
Hero Fucker
2003. július 6. 01:53
#23
Köszönöm a gyors választ.
1
T
Törté-Net
2003. július 3. 00:31
#22
Hero Fucker: Megérni megérte, a szeverre elég, bár többre számítottam. De arra elég, hogy augusztustól havonta legyen egy kisebb (1-1 üveg ital) nyereményjáték legjobb írók, új felfedezettek között.
1
Hero Fucker
2003. július 2. 16:22
#21
Szasz Törté-net!

Június 16-a óta az első hozzászólás.... :-) Pedig annak elötte naponta min. 10-12 hozzászólás is volt ezeken a fórumokon.

Mi a helyzet? Bejött a számításod? Megérte fizetőssé tenni az oldalt?
1
T
Törté-Net
2003. június 3. 17:05
#20
A vitatkozásnak annyi értelme lett volna, hogy megvilágítsam a hátterét a történéseknek... Így utólag visszanézve sok embernek bármit mondhatok, úgysem érti meg. A többség megértette a dolgot.

Érdekel az a más megoldás, amit emlegettél...
1
Hoz_Hun
2003. június 3. 15:32
#19
Nos húzós a téma! Kinek van igaza? Az hiszem kicsit mindenkinek. Ismerek más webfenntartót akinek ugyenezek a gondjai vannak (csak nála a gb mérete ennek az adattömegnek a sokszorosa, de bérlet szempontjábol gondolom mindegy mekkora vinyó van a gépben, de öszintén nem tudom). Szvsz megértem az oldal szerkesztőjének álláspontját. Ami a másik oldalt illeti: valóban zavaró, hogy egyre több oldal tér át a valóságsókból oly jól ismert és jövedelmező sms rendszerre. Ez soskakat zavar (engem is). Azok akik rendszeresen látogatták az oldal, sértve érzik magukat, hogy lám hűségük ellenére eztán nem így lesz. Azaz igazság, hogy az oldalt meglátogatni nem kötelező, a szerkesztő számára minden ember csak egy adat a számkupacban, tehát magasról tesz arra, hogy xy itt fórumon bejelenti, hogy számára ez az utolsó. Nem kéne az olvasók részéről álmokat kergetni, hogy valaha is viszatér a kerékvágás a régi mederbe. Nos. Megéri-e a szerkesztőnek fizetőssé teni az oldalt? Igen, biztos vagyok benne, hogy igen. Az tény hogy az oldal látogatottsága esik és még fog is. Ez is biztos. Aztán majd beáll egy szintre. Ennek ellenére, mindig lesznek olyanok akik sms küldenek. Etikus-e? Az más kérdés. Nyilván lett volna más megoldás is, de itt, azt hiszem, nem az volt a cél.
Magam részéről, nekem is van benn történetem (a mostmár zárolt részben), amit ugyan nem ide küldtem be, de az én nevemen jelent meg, így nem érdekel a dolog. Én azért írtam, hogy elolvassák, nem ebböl élek az írás számomra is szorakozás volt. Szóval nem nagyon érdekel, hogy itt lezárolják vagy sem(máshol így is elérhető...még).

Nos én nem ennek a lapnak voltam a törzslátogatója, nem tudom mióta fizetős én most vettem észre. Magam részéről sajnálom a dolgot.
Egy valamire vagyok kiváncsi: maga a szerkesztő (Törté-Net), miért áll le vitatkozni lépten nyomon, hisz számolnia kellet ezzel a hangvétellel. Egyszer elmondja, vagy a főoldalra kiírja és kész. Most őszintén ki mit tud tenni? Semmit.

Üdözlettel Hoz_Hun
1
Cloonee
2003. május 24. 08:06
#18
Torte-net: ha már elvégeztél egy egyetemet, tudhatnád, mi a jóslás meg a statisztika között a külömbség. Az 1084-et pedig úgy kapod, hogy az írók történetek száma szerint rendezve oldalon összeadod a számokat.
1
T
Törté-Net
2003. május 23. 13:13
#17
Tomee: Én másfél évig szerkesztettem ezt. Nem tudom melyik az oldalad, szerintem biztos nincs több gond vele mint ezzel.
Csupán annyit akarok, hogy a munkám és a pénzem valahol visszatérüljön...
A reklámok nem megoldás, kénytelen voltam ezt tenni.
Mint ahogy az ELP (http://www.elp.hu) is rákényszerült 1 hete. Meg mint a pina.hu is rákényszerült... Pedig ezek is "magánvállalkozások" voltak, nem is kicsik...
Ahogy az ELP gazdája fogalmazta meg: "Mindazonáltal kérek mindenkit, akinek ez rosszallását váltja ki, hogy egy kis empátiával gonoljon bele abba, hogy elvárhatja e tőlem, hogy szabadidőmben, illetve a munkaidőm egy részében, saját pénzemen szolgáltassak neki magas színvonalon? Ugye? Sajnos. Eddig ment innen nem."
1