Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Törté-Net
2024. február 6. 19:54
#2257
Kedves Arya!

Csak egy rövid válasz (mert a hosszabb, a tényleges tartalomhoz szólóhoz több idő szükséges): Nem éreztünk rosszindulatot, csupán iróniát említettünk, az ellen meg senki értelmes emberfiának nem lehet kifogása. Pláne, ha jogos. 🙂
Szóval vissza ne vegyél a gázból, továbbra is nyitott fülekkel (szemekkel) várjuk a véleményedet, ötleteidet. 🙂

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz Arya 2024. február 6. 13:49-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 6. 15:06
#2256
Én ezt az egészet úgy látom, mint egy nyitott könyvet. A könyvben is van tartalomjegyzék. A jegyzék segít eligazodni a témakörökben. Az író dolga, joga eldönteni, hogy mi a téma, a szerkesztőnek ezt össze kell szedni egy csokorba, ami a könnyebb eligazodást segíti az olvasóknak. 
Gondolni kell viszont az írókra is. Írók nélkül se létezhet a fórum. Ha beküldök egy történetet, elsősorban nekem kell eldöntenem, hogy mi a témája. Ez is felvet néhány kérdést. Ha túl sok a főkategória és átláthatatlan számomra, mert beletartozhatna akár háromba is, miközben abból csak egy választható, akkor tévedek, bármit is választok. Ez picit frusztráló. 
Ezúton is köszönöm a szerkesztőség és mindazok munkáját, akik igyekeznek jobbá tenni ezt a pici kis közösséget. Ez nem trollkodás, mert a nyolc–milliárdnyi számhoz képest még a tízmillió is kicsi. :P A közösség is elég sokszínű, épp ez az ami miatt nem uncsi. Többféle érdeklődési kör, vélemény egy fórumba „zárva”. Emiatt érdekes és kell a sok mellékkategória. Olyan, ami jellemző az adott történetre. De a főkategória akkor is az erotika marad, aminek osztályozását próbáltam elvégezni lejjebb. A szerkesztők joga eldönteni, mekkora sikerrel.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2024. január 29. 18:55-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 6. 15:00
#2255
Kedves Arya!
Tökéletesen igazad van, egyetértek veled. Egyrészt pont ennek a kiemelés aggályos, de szerintem semmit nem kellene kiemelni, csak ellátni a megfelelő kategóriák jelzésével, és innentől mindenki eldöntheti akarja-e vagy sem. Akik erre élveznek, egészségükre, én a családikat még el sem olvasom, mert nem értek egyet az ilyen cselekedeteket elkövetők bátorításával. Tessék a bűnügyi krónikákat olvasni. És mennyi az, ami ki sem derül!!
1
Ez egy válasz Arya 2024. február 6. 13:49-kor írt üzenetére.
Arya
2024. február 6. 13:49
#2254
Elnézést kérek, ha rosszindulatúnak tűntem. 
Elismerem, nincs könnyű dolgotok. Meg kell felelni a jogszabályok előírásainak éppúgy, mint az olvasói igényeknek. 
Ez egy társadalmi réteg érdeklődését kielégítő erotikus oldal. Természetesen elférnek ebben a reklámok is. A reklámozás egyik formája, ha bizonyos címkét kiemelünk a mellékkategóriából a főkategóriába. Én csak az efféle reklámozásnak lennék ellene, mert minek kiemelni azt, ami úgyis népszerű? Ráadásul a családi kategória kiemelésekor kap egy pofont a jogszabály-követési stratégiátok is, mert a szabályok arra orientálnának, hogy ne népszerűsítsük az incest tartalmakat. 
A reklám fő ereje az iránymutatásban rejlik. Ráirányítom a figyelmet arra, amit el szeretnék adni. Ez esetben nyilván nem haszonszerzés a célotok, csupán kijelenteni azt, hogy ez a szerkesztőségnek is kedvence. Mást ugyanis nem nyertek vele, mert aki ezt nem kedvelte, annak ettől se jön meg hozzá a kedve. A kiemelés viszont a későbbiek során bevonzza a hasonló érdeklődési körű embereket, de ha nem emelitek ki akkor sem fogjátok az ilyenek kedvét elvenni e témától. Úgyhogy véleményem szerint egy ilyen kiemelés csupán azt mutatja, hogy a szerkesztőség kedvence is e téma. Ez ellentmondani látszik a másutt említett pártatlanságotoknak. 
Bocsi, ha rossz voltam. Pedig annyiszor megígértem magamnak, hogy megjavulok! 😉
Talán majd egyszer. Az is lehet, hogy nálam is beválik a "kutyából nem lesz szalonna" közhely.
2
Ez egy válasz Törté-Net 2024. február 4. 11:41-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. február 4. 11:41
#2253
Kedves Arya!

Értjük ám a finom (?) iróniát. ;)
Reméljük a jövő igazolja az általad is pártolt egyenlőség működőképességét és hogy valóban nincs szükség az általunk hasznosnak vélt iránymutatásra. 🙂

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztős.g
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 31. 18:36-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. február 4. 11:39
#2252
Kedves sztbali!

Köszönjük, mindkét helyen javítottuk.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz sztbali 2024. február 3. 05:12-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. február 3. 05:12
#2251
Tisztelet Törté-Net!
A Szex a bátyámmal (https://www.torte-net.hu/tortenet/7116-Szex-a-batyammal) című történetnél az anál és a leskelődés címke hiányzik.
1
sztbali
2024. február 2. 02:29
#2250
Tisztelet Törté-Net!
A Michelle Wild, én, és a kisöcsém című történetnél a tini címke hiányzik.
1
Arya
2024. január 31. 18:36
#2249
Nem látom be miért lenne cél kiemelni bármit. 
A címke kategóriákra bontás, amiből az írás jellege derül ki, nem a kedveltsége. 
Akinek a családi tetszik, az kiválaszthatja azt a kategóriák közül akkor is, ha nem nagybetűvel írjuk a CSALÁDI szót. Ha holnap a leszbi lesz a sláger, akkor az érdemel kiemelést? 
Nemrég azt írtátok, hogy nem engedtek lájkot a pártatlanság miatt magatoknak. Pedig amióta mégis lehet ilyet tenni semennyivel több elmarasztalás nem ért titeket. Ez nem érdemelne pártatlanságot? 
Ok, akkor a családi legyen nagybetűvel. A gruppen kiskapitálissal, de legalább mindenképpen nagy kezdőbetűt érdemelne, mert az a második legkedveltebb címke, a romantika, meg csupa apróbetűvel. 😂
5
Ez egy válasz Törté-Net 2024. január 29. 18:55-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. január 29. 18:55
#2248
Kedves Titti!

Már miért utálnánk meg? 🙂 Kifejezetten szeretjük a konstruktív ötleteket, rengeteget segítenek jobbá tenni az oldalt, hogy Ti szivesebben olvassátok. Ennél fontosabb cél nem is lehetne. 🙂

Jól kidolgoztad a javaslatod, és tetszik is. Még azon gondolkoznk, hogy az olyan címkéket hogyan emeljük ki az egyéb kategoriákból, ahol élesen elválik, hogy az olvasók közül valaki szereti, valaki ki nem állja. Sok ilyen címkét (bizarr, homo) lefed a fő kategória, de az általad javasolt - amúgy teljesen logikus! - bontás a családit pl. kiveszi a fókuszból, így ezen még gondolkoznunk kell, hogy az ilyen kiemelt címkék használatát hogyan erősítsük meg a jövőbeni bontást követően is, hogy az új címkézés is a legpontosabb és legérthetőbb legyen.
Ha van bármilyen ötletetek, továbbra is várjuk 🙂

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Ez egy válasz Titti 2024. január 28. 18:36-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. január 29. 03:05
#2246
Tisztelt Törté-Net!
A ma felkerült Elsősegély című képregénynél az anál címke hiányzik.
2
Titti
2024. január 28. 18:36
#2245
Lehet, hogy most nagyon utálni fogtok, de én az egész címkézést átgondolnám, átdolgoznám. 
Véleményem szerint elég lenne a főkategóriát a résztvevők neme, száma szerint felbontani. Egy „rövid" indokolás szerint talán így:
Előfordul, hogy éppen nincsen senkim, ebben az esetben a címke egyértelműen a maszturbáció lehet csak.
De az általános létszám a páros. Ennél lehetne boncolgatni, hogy heteró – két különnemű esetén –, homoszexuális – két férfi –, leszbikus – két nő esetén.
Amennyiben több résztvevő lenne, akkor a fenti felállás lefedi a homo és a leszbi kategóriát, hiszen egy csoportos szex esetén is előfordulhat ilyen felállás. Tehát ezeknél nem a résztvevők száma a döntő, hanem a résztvevők neme. 
A résztvevők száma akkor lenne más kategória, ha eltérő neműek között zajlik az aktus. Ezt lefedné egy magyar csoportos szex kategória, de az általánosan elfogadott a gruppenszex címke. 
A legtöbb pornó-erotikus oldal ezt is különválasztja az aktus minősége szerint. Ha egyik résztvevő egyetlen személy és a másik nemből többen egymás után akcióznak vele, akkor teszik rá a gangbang címkét. Én ezt feleslegesnek tartanám, mert az csupán kiegészítő címkeként kéne szerepeljen, a lényeg a több résztvevő. 
Létezik reverse-gangbang címke is, ami fordított bandázásnak lenne fordítható, de ezt már mellékkategóriaként kezelik szinte mindenhol, ami azt jelenti, hogy egy férfit „erőszakolnak” meg a nők.
Van még a bizarr, amibe minden más belefér.
Én itt még megtartanám azért a segédlet címkét is, amibe akár a könyvismertető is beleférhetne, ha bárkinek ahhoz támadna kedve. Természetesen ezt nem lenne célszerű külön főkategóriaként szerepeltetni, mint ahogyan a manga, híresség is felesleges.
A fenti főkategóriák minden mást lefednek, hiszen a családi történeteknél éppúgy lehet egy, vagy több résztvevő és a szereplők neme is változó lehet.
Tehát a főkategóriába javasolnám a változtatást ekként:
– maszturbáció
– heteró
– leszbikus
– homoszexuális
– gruppen
– bizarr
– segédlet

A többi mehetne a mellékkategóriákba szereplők és esemény szerinti megbontásban.
A sokat vitatott biszex címkénél KékÉgnek volt egy magyarázata, aminek az elejét jónak tartom annyiban, hogy a részvevők minősége a biszexnél annyiban számít, hogy mindkét nemből legyen benne és legalább egy fő akcióba lépjen mindkét nembelivel. Amennyiben ez teljesül kiegészítő kategóriaként lehetne a biszex.
Előfordulhat olyan felállás, hogy egy férfi két nő, ám a nők között nincs igazi akció, így ez nem biszex, csupán csoportos szex (gruppen). De elképzelhető ugyanez úgy is, hogy mindkét férfi az egyszem nőt elégíti ki, akár külön, akár egyszerre teszik, ha egymás között az egyetértésen kívül nincs semmi, akkor az sem biszex. Utóbbi esetet szoktam én szendvicsként említeni, bár tudom, hogy az mást jelent, de nekem jobban tetszik ez a kifejezés, na meg nem is tudnék rá mást mondani magyarul. A kettős behatolás olyan hivatalos… Ráadásul a szendvics szót lehet kicsik előtt is használni, de ebbe most nem mennék bele. 😀
4
Ez egy válasz Törté-Net 2024. január 27. 18:31-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2024. január 27. 18:31
#2244
Kedves kaliban!

A felvetésed nagyjából lefedi azt, amit mi is tervezünk, reményeink szerint egyértelmű és kellőképp informatív megoldás lenne. Ezzel kapcsolatban szívesen látnánk mások esetleges véleményeit is. 

A biszex fogalom jelentése általunk is ismert, sajnos nincs mentségünk és indokunk a pillanatnyi agyi kimaradásra, amiért kizárlólag a férfi biszexuálisakra gondoltunk, teljesen jogos az összes hozzászólás, amely azt boncolgatja, hogy "mégis miért?".

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőségünk
1
Ez egy válasz kaliban 2024. január 26. 19:55-kor írt üzenetére.
Arya
2024. január 27. 15:39
#2243
Link

Gyertek vissza hozzám, szép napok!
Már megjavultam, nem rosszalkodok!
Hozzátok vissza, amit fiatalon
rontásnak hagytam ártatlan angyalokon,
hogy visszavonjam!

Titkaink mézét csorgassátok ajkaimra!
Hogy ne gondolhassak halottaimra,
inkább buja percek mámorában égve
álmodnám újra, érezve, élve
a szerelem összes hazugságát!

Térjenek vissza még egyszer kedvesen!
Nevetve, cseppet sem könnyesen!
Nyakamat átölelve csókot adni szívemre,
mintha az évek nem jártak volna még el felettem!

Csak azt szerettem volna jelezni, hogy megjavult a link. 
Újra követi a válaszadót, mint részeg disznó a hordót. 

Köszi!
1
lajcsika
2024. január 27. 08:29
#2242
"mi a hetero mellett a férfi-férfi kapcsolatot is tartalmazó történetre gondoltunk ennek kiírásakor"

Érdekes szűkítés. Akkor viszont a saját szabályotok alapján kérem levenni a felesleges és oda nem illő homo jelzést az "Anyát és a fiát is" fordításomról.
1
Kékég
2024. január 27. 05:30
#2241
Nyki! Megkövetlek. Éj leple alatt az agyacskám maradéka már nem úgy működik. Csak neked megsúgom, de ne add tovább, nappal sem az igazi már az agyam kapacitásas. Ja és mégegy. Anyósomnak egy öccse volt. Ha együtt emlegették őket akkor volt a gyerek meg a lyány.
2
Ez egy válasz nyki 2024. január 27. 00:37-kor írt üzenetére.
nyki
2024. január 27. 00:37
#2240
Ez a gond a (kissé gyermeteg) iróniámmal. Néha nem megy át.
Kifejtem:
Teljes mértékben veled és Vaszilkával értek egyet. A biszex azt jelenti amit leírtatok és akinél nem, az haladhatna a korral.
4
Ez egy válasz Kékég 2024. január 27. 00:31-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. január 27. 00:31
#2238
Kedves Nyki! Én is vidéi vagyok, nagyszüleim kulákoknak voltak kikiáltva. Na a tatám paraszti egyszerűséggel buziknak  nevezte ezeket a férfiakat. Nem cifrázta a két férfi kapcsolatát, de  két nő együtt létéről nagy kussolás volt. Rég volt, múlt, ma  már a jelenben élünk, itt  pedig a szónak ez a jelentése. pont
1
Ez egy válasz nyki 2024. január 27. 00:03-kor írt üzenetére.