Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Álmoska5
2022. április 2. 16:54
#1834
Bocsánat hogyan tudok az alattam lévő kommentjének ideje elé kerölni?  íme: Álmoska5
ma 15:48
#14Jó visszaemlékezni e kedves részre.

"Bizse42"

 
Válaszolok rá!Llaja.jl
2021. április 2. 16:03
#13Várom a visszavágót! Eddig nagyon tetszik, kíváncsi vagyok hova alakul a továbbiakban.
Válaszolok rá!
"Bizse42"
1
krixkrax68
2022. március 28. 23:45
#1833
Tisztelt Szerkesztők,[url]https://www.torte-net.hu/tortenet/10970-A-fiam-oleben-ulve[/url]

[url]https://www.torte-net.hu/tortenet/6859-A-fiam-oleben[/url]

két történet eléggé hasonlít
 
1
Kékég
2022. március 27. 07:33
#1832
Tisztelt Szerkesztőség!

Nagyarabecsülöm munkátokat, több évtizedes tapasztalatotokat, pont ezért is nehéz tanácsot adni. Inkább én is mint nem olyan rég Ulysses tette, lemondok vip jutalmamról és vippen kívül akár 3. megjelenő írásként is közzétehetitek, így oldva a torlódást, sorban állást. Ezzel mind az olvasó, mint író jól járhat és Ti is reklámozhatjátok az oldalt az ingyenes olvashatósággal. Tudom kétélű kés, hiszen mint a bummeráng visszaüthet, hogy a sok ingyenes írás után már nem akarnak az emberek tagságot. Döntés a tiétek, én most itt felhatalmazom a Szerkesztőséget bármelyik írásom megjelentetheti vippen kívül és az azért járó vip tagságot vonjátok vissza.

Tisztelettel Kékég
1
Ez egy válasz Törté-Net 2022. március 26. 22:28-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2022. március 26. 22:28
#1831
Kedves Kékég!

Nem sértődtünk meg természetesen, sajnos tudjuk, hogy az egy címke alatti torlódás az íróknak sem ideális, jogosan frusztrálja őket is.

És kifejezetten szívesen látunk bármilyen ötletet (akár itt, akár e-mailben) akár valakinek a cíivil szakmájából, akár csak megérzésből fakadót, hiszen a több évtizedes tapasztalat abszolút nem garancia arra, hogy másoknak ne támadhatnának sokkal jobb ötletei, amik nekünk eszünkbe se jutott még. 🙂

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Kékég 2022. március 25. 05:41-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2022. március 25. 10:23
#1830
Tisztelet Szerkesztőség!
Én egy kis mikronyi nagyságú személyiség vagyok aki küzd a mindanpjai megélésééért! Köszönöm, hogy észrevettek, s megemlítik nevem. Én nem látok bele Önök sokrétű dolgaiban. Amit látok - ez elfogultság rszemről KÉKLG írónő felé egyben - , várom, várom írásait, de nem jelennek meg.  Amit látok még, hogy sokasodnak a feltöltések számai, napról napra. 
Természerből hoznék egy példát Tisztelet Szerkesztőség!

Van valahol egy Völgy-Zsilip, egy mesterséges tót képeznek vele. A vízszintet magasságát az időjárási körülmények adják meg. Sok esső esetén, a zsilipen leeresztik és nem önt ki a zsilip??

Önök esetében azt javaslom, hogy tórlódás esetén -kivételes eljárásban - térjenek át napi 2-3-4 történet közzé tételére. Így sz olvasók is jól járnak, az írók sem bánnák, gazdaságilag a bőséges kinálat hozná a  VIP előfizetőket pluszba.

Tisztelettel:  "Bizse42"
Talán elnézi egy öregasszony  tettét, hogy válaszolok Kékég levelétre egyben:

Kedves KÉKÉG Írónő!

Az útjait a 
Jó Isten kisérje  további sikeres, emberséges, életerőt sugárzó munkájához Kedves!
Életem napjainak gyarapodását Kegyed, szorgalmas tevékenysége 
mint egy Őrző Angyalka kit
felém írányított írásaival , személyemre fokuszáltatták volna fentről egyes személyek a 
Mennyországból!

"Bizse42"
1
Kékég
2022. március 25. 05:55
#1829
Kedves Bizse!

Gratulákok születésnapjához, szép, hosszú és remélem tartalmas életéhez. Kívánok még nagyon sok boldog, egészséges éveket Önnek és férjének.

Köszönöm hozzászólását ami szívemet melengeti, boldogsággal tölt el, erőt ad a további íráshoz. Remélem az oldal szabályzatát nem fogom nagyon megsérteni, de privát levélben csak önnek véleményezésre elküldöm írásaim. Így előbb olvashatja és megtisztel majd ha tanácsokkal, észrevételekkel lát el a jövőre nézve.

Mégegyszer köszönöm Önnek és jó egészséget kívánok Önöknek.

Kékég
1
Ez egy válasz Álmoska5 2022. március 24. 19:41-kor írt üzenetére.
Kékég
2022. március 25. 05:41
#1828
Tisztelt Szerkesztőség!

Ismét csak csendesen jegyzem meg én a beírást Sportymannak szántam megnyugtatásként és nem  nem töletek kérdeztem, kértem számon. Tudom, látom rengeteg feltöltés van, így úszkáltok a jóban, de fejetek is fájhat a bőség zavarától. Én nem nektek és nem a vip pontokért írok ( 2025 februárig van tagságom) hanem a saját és az olvasók szórakoztatásáért. Sok hozzászólásban sürgetnek a folytatással ami számomra az ÖRÖM, az igazi jutalom.

Ezen oldalt már nagyon régen üzemeltetitek sikeresen. Ehhez csak gratulálni tudok és további sok sikert kívánok. Tudom rendszerességgel dolgoztok, kialakult szisztéma szerint. Én civil szakmámból kifolyólag tudnák megoldádokat mindhárom fél ( az oldal, az olvasók, az írók) megelégedésére, de kis ember vagyok, hogy ebbe beleszóljak, nincs kompetenciám hozzá és nem is akarok tanácsokat adni senkinek. Én látom dolgoztok a "bőség zavarának" megoldásán, tudjátok dolgotokat, tapasztalatból, rutinosan teszitek dolgotokat mindenki megelégedésére.

Ezen beírásotokban számomra sok ötletet adtatok, akár burkolva, vagy csak zsigerből válaszolva. Én tanultam belőle, köszönöm a beírást ( nem választ, mert nem nektek címeztem) és köszönöm a munkátokat, erre szánt energiátokat is. További sok sikert és csak ilyen problémákat kívánok.

Engedelmetekkel Bizsének külön hozzászólásban reagálok még akkor is ha nem engem szólított meg.

Még egyszer sok sikert, kitatást munkátokhoz.

Kékég
 
1
Ez egy válasz Törté-Net 2022. március 25. 00:05-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2022. március 25. 00:05
#1827
Kedves Kékég!

Valóban igazad van, jelenleg 10 darab feltöltött, még meg nem jelent történeted van nálunk, ebből 8 darab az elmúlt egy hét alatt került feltöltésre, sőt, ebből 4 darab a mai napon, ezzel a termelékenységgel valóban nem tudjuk tartani a tempót. 🙂
Ezért nyilván elnézésedet kérjük, igyekszünk minden héten a megérdemelt kiemelt helyet biztosítani a te műveidnek is.

A beérkező történetek megjelenésének pontos ideje elsősorban a többi, hasonló témájú sorban álló történettől függ. A jelennél maradva, az elmúlt 2-3 hónapban a családi történeteknél egy nagyobb kiugrás volt megfigyelhető, ennek volt köszönhető a többetek által is jelzett csúszás.
Jelenleg minden második nap kerül fel családi témájú történet, de nyilván ez sem növelhető gyorsabban, egyrészt mivel a más kategóriájú (vagy más által írt, de azonos kategóriájú!) történetek sem szorulhatnak ki az oldalról, másrészt a visszajelzések alapján a folyamatos, kiszámítható frissítés sokkal többet ér a látogatóknak, mint az alkalomszerűen és kiszámíthatatlanul érkező kisebb-nagyobb frissítés-csomagok.
(Az egyszerre túl nagy mennyiségben érkező "jóságtól" maximum a kisgyerekek nem csömörlenek meg. 🙂 )

Ugyanez a helyzet például papa43-nál is, aki más kategóriában ugyan (így egymásnak nem versenytársai a kikerülésben), de szintén hasonló mennyiségű történettel örvendeztette meg az olvasókat.

Jelenleg is igyekszünk gyorsítani a történetek kikerülésénél, a héten feltehetően egy extra vasárnapi frissítés formájában. (amilyet amúgy a múlt hét hétfőn is kiraktunk.)

Viszont itt szeretnénk Bizse42 hozzászólására (vagyis "követelésére"...) is reagálni.
Az idei évben eltelt 11 lezárt hétben 10 darab történet került fel Kékég tollából, egyetlen hét fordult elő idén, amikor nem volt részéről tartalom. Ennek fényében kifejezetten valótlanság olyasmit állítani, hogy bármiféle negatív diszkrimináció alá esne, ráadásul úgy hogy ezzel bárki mást előnyben részesítenénk az ő kárára, ezt a bárki által leellenőrizhető tények alapján (hisz évtizedekre visszamenőleg látható, hogy mikor-milyen történet került fel) nagyon határozottan visszauasítjuk.

A többi kategóriában ilyen jellegű torlódás nem figyelhető meg, de amennyire ez a "probléma" állandósul, úgy természetesen örömmel igazítjuk hozzá a frissítések mennyiségét is a megnövekedett kínálathoz. 🙂

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Kékég 2022. március 24. 17:44-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2022. március 24. 23:31
#1826
Kedves Írónk!

Elnézésedet kérjük, teljesen igazad van, a történeted a következő, pénteki frissítéssel felkerül.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz sportyman (alttpg) 2022. március 24. 10:43-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2022. március 24. 23:23
#1825
Kedves sztbali!

Köszönjük, el is távolítottuk.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz sztbali 2022. március 21. 00:25-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2022. március 24. 19:41
#1823
Tisztelt Szerkesztőség!

Engedjék meg nekem, hogy a nők legöregebb tagja, aki múlt hónapban betöltötte a 80. - évét, miért nehezítik meg  -  nekem a legkedvesebb írónőnek már feltöltött  munkáinak olvashatóságát!

Szerény kis életemnek KÉKÉG jelentette, napjaim meghosszabbításának esélyeit, azzal, hogy további életerőt táplál belém!!

KÉREM, NEM,  “k ő v e t e l e m”, indokolják meg az okát! Más írótársa, már a harmadik, vagy hanyadik részének közlésével túl van!

Kékeget MIÉRT blokkolják?? Tudtommal írásaival semmilyen szabályt nem sértett!

Üdvözlettel:

”Bizse42”
1
sportyman (alttpg)
2022. március 24. 10:43
#1821
Három hete beküldött történetem (Fazonigazítás 2. rész) az igéret ellenére nem került még fel az oldalra. Az igéret 1 hét volt...
1
sztbali
2022. március 21. 00:25
#1820
A ma felkerült A fészer mögött 10.rész című történetnél az anál címke ott van, de csak említés van róla, ezért szerintem nem kéne társítani ehhez a történethez.
1
ikkjejzjiuiiii
2022. március 20. 11:02
#1819
miért nem jelenik meg a föld felett lebegők társasága c remekművem?
1
T
Törté-Net
2022. március 2. 09:22
#1817
Kedves angel234!

Köszönjük a jelzést, valóban. Az feltöltőnek máris érvénytelenítettük a VIP tagságiját, és nálad viszont jóváírtuk a 30 napos VIP tagságot a találatért.

Köszönettel: 
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz angel234 2022. március 2. 08:05-kor írt üzenetére.
a
angel234
2022. március 2. 08:05
#1816
Tisztelt szerkesztőség!Jelezném,hogy a ma felrakott Jutka és Sanyika írás,megegyezik a 2017.09.14. (székely18 ) Jancsika nagy bottal jár írással.angel234
1