Hibák az oldalon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Törté-Net
2006. december 7. 21:00
Petya: Ha nincs letiltva a cache-elés illetve a tömörítés sem, akkor oldalletöltésenként kb. 8-20kbyte-ot kell letölteni, ami elég kevésnek mondható.
Mindenesetre próbálunk még gyorsítani a tempón. :)
1
Petya
2006. december 7. 19:38
Hihetetlen lassú, ha egyáltalán bejön. Nincs semmi gond a cookie-kal, sem a javascript-tel, máshol keressétek a hibát.
1
T
Törté-Net
2006. december 7. 11:12
az: Egyrészt ott is naponta be kellett lépni, de a böngésző megjegyezte a jelszót, ezért csak egy OK-t kellett ütni. A böngésző ezeket a jelszavakat is megjegyzi, ha nem lett ez kikapcsolva.
Másrészt a váltásra biztonsági okok miatt volt szükséges, és amiatt, hogy a következő fejlesztési fázisban meg lehessen oldani a névre szóló regisztrációt, ahol te választasz nevet/jelszót magadnak, amik sosem változnak, és így már lehet majd kedvenc történeteket elrakni, stb.

D: Box-kikapcsolást nem tervezünk, megpróbáljuk, hogy az oldal széthúzható legyen 1024 pixelre is, így az olvasási felület majdnem akkora lenne, mint a régi oldalon.
Ez a mostani szélesség azért ekkore, mert 15%-nyian használják az oldalt 800*600-as felbontásban, és ha nagyobbra vesszük, akkor nekik lesz sokkal rosszabb.
(Amúgy ugyanúgy 15%-nyi ember használja 1280*1024-es felbontásban is az oldalt. :))

Hm. Ez szögletesebb? Ezt még nem hallottuk, és furának is tűnik. (Eddig pont fordítva gondoltuk.)
Mindenesetre majd felrakunk az impresszumra egy, az oldal evolúcióját tartalmazó képsorozatot.
1
az
2006. december 7. 08:48
"De addig is az a 48 óránkénti egyszeri jelszómegadás nem lesz olyan sok a mostanihoz képest. :)"

De nagyon sok havihoz képest. Ezen mindenképpen javítani kéne. Azt nem értem, ha idáig m?ködött jól, akkor miért kell visszalépni. Mert ez az!
1
D
2006. december 6. 13:45
Sziasztok.
Nyilván az emberek többségének ez nem probléma, de nekem 1280x1024-ben megy a monitorom és némi boldogsággal töltene el, ha az oldal kiérne a bönbésző két széléig alapból. Most kb csak a képernyő felét foglalja az oldal középen, mellette meg van két bazi fehér csík... (a szélen lévő keretek pl. szavazás stb. miatt meg az egész lényeges szöveg max 1/3 képernyő széles)
Régen ki lehetett kapcsolni a nekem nem szükséges boxokat. Nem lehetne itt is?

A régebbi kinézet egyébként nekem sokkal barátságosabb volt. Nem mondom, hogy ez nem tetszik, csak abban valahogy több élet volt. Ez nagyon szögletes...
1
T
Törté-Net
2006. december 5. 23:46
Valaki: Az ingyenes történeteket ott is el tudod különíteni a tagsági részben találhatóaktól a színbeli különbségük miatt.

lala67: Mi vele a problémád részletesebben?
1
lala67
2006. december 5. 22:12
Nagyon nem jön be az újításotok
1
Valaki
2006. december 5. 21:09
Jó lenne ha a keresőben lenne egy olyan opció h. csak az ingyenes történetek/képregények közt keressen
1
Alex70
2006. december 4. 18:01
Lassabban töltődik be az oldal, mint régebben!
1
T
Törté-Net
2006. december 4. 09:05
istike, zsolt: javítva, volt egy kis kora reggeli zűr valahol az sms szerver és köztünk, próbáljátok meg most.

Gyuri0926: megnéztük, javítottuk, elnézést kérünk érte, a frissítésnél írtunk el 5 számot, ez volt a probléma.
1
istike
2006. december 4. 06:56
Hali !
Nekem is ugyanaz a problémám mint Zsoltnak ! Segítsetek!
1
gyuri0926
2006. december 3. 23:18
Nem tudtam a történet végére véleményt írni, el szállt , hogy nincs ilyen adat az adatbázisben.
1
zsolti
2006. december 3. 22:14
Szi! Elküldtem az előírtaknak megfeleően a tortenet szót a jó számra. megjött a felhazsnálói név és jelsző! DE NEM ENGED BELÉPNI azt írja ki, hogy nem megfelelő név/jelszó!! SEGÍTSETEK
1
T
Törté-Net
2006. december 3. 21:55
csaba: Elnézést, a bővebb részletezésnél a régi szám volt feltüntetve, kijavítottuk az újra: 06-90-643-311
Próbáld meg ide.
(Mivel a régi szám nem él, így nem is lett levonva az sms ára.)
1
csaba
2006. december 3. 20:39
küldtem smst a 06 90 635 311 re de a válaszba nem a név és a jelszó jött hanem hogy ez a szolgáltatás nem létezik a hiba bejelentő ürlap meg csak emailba menne el de nincs a gépen beálltva az outlook mert nem használom . lehet béna vok de nem tom beálltani és nem is akarom
1
T
Törté-Net
2006. december 2. 22:09
frech: A belépés session-nel történik (mint kb. mindenhol máshol), amikhez kell az, hogy a cookie-kat fogadja a böngésződ.
Nézd meg a böngésződ, illetve a tűzfalad beállítását, hogy nem-e tiltja valamelyik a fogadásukat. (Windows alatt müködik, linux alatt is mennie kell.)
1
frech
2006. december 2. 22:07
Az előbb irtam, hogy a cartoonsexre nem tudok belépni.De a történetre sem. Üdv.( fog valami változni, vagy én vagyok a hülye?)
1
frech
2006. december 2. 22:02
Az előbb irtam, hogy a cartoonsexre nem tudok belépni.De a történetre sem. Üdv.( fog valami változni, vagy én vagyok a hülye?)
1
frech
2006. december 2. 21:48
Üdv néktek! Csak az a baj, hogy hiába minden tagsági, a cartoonsexre nem tudok bejelentkezni. Az igéretekhez képest egy kissé ciki.
1
T
Törté-Net
2006. december 2. 21:32
Yoyo: Most este fog felkerülni egy adag javítás (amint lentebb említettem is), annak része lesz, hogy 48 óránként csak egyszer-egyszer kell megadni a nevet/jelszót.
(Amúgy a böngészők meg tudják jegyezni a nevet/jelszót, ugyanúgy, mint a régi módszernél is megjegyezte.)

Kicsit későbbre tervezzük, hogy lehessen regisztrálni egy neked tetsző nevet, és azzal lehet majd bejelentkezni, így azt könnyebben meg lehet majd jegyezni, illetve ott már be lehet ikszelni, hogy bejelentkezve maradj.

De addig is az a 48 óránkénti egyszeri jelszómegadás nem lesz olyan sok a mostanihoz képest. :)
1