Hogyan lettem szexrabszolga, amit aztán nagyon élveztem 1. rész

A témához tartozó történet:
Éva596
24 320 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
tibee72
2024. január 18. 15:26
#17
Nekem sem az S/M a kedvencem de ez eddig még nem olyan durva. Tehát eddig jó.
1
Éva596
2023. december 21. 21:40
#16
Egyetértek veled, amiket leírtál abban igazad van. Valóban bármilyen témában lehet jót, kiválót és vacakot is írni. Én próbálok is, hiszen nem csak s/m van a történeteimben. Két dolog ami nekem nem megy: a családi szex (számtalanszor leírtam már, hogy ezek a történetek adnak igazolást, megerősítést a pedofiloknak, és a családon belüli erőszaknak, és ez nekem nagyon nem tetszik), a másik a homo sztorik, olvasni szívesen olvasom, de ilyet írni minden ismeret, tapasztalat nélkül nem megy. 
Ezeken kívül bármit szívesen írok, és bármibe bele tudom élni magam. Igaz lassan írok, de csak-csak sikerül időnként egy-egy sorozatot összehozni.
1
Ez egy válasz Titti 2023. december 21. 20:09-kor írt üzenetére.
Titti
2023. december 21. 20:09
#15
Az biztos, hogy én nem tartozom közéjük, mert egyik történetednél írtam is, hogy nem kedvencem az s/m, de attól még  egyetlen s/m kategóriájú írást sem pontoztam le. Ha mégis megtettem másoknál, az nem kimondottan a kategória miatt történt. Egy családi történetet is l lehet írni jól és a kedvencemet is lehet undorító módon tálalni. Talán nem mindenki számára titok, hogy a kedvencem az FFM azaz a szendvicses történetek. Ez is lehet(ne) egy kategória, de én sem a kategóriákra hajtok, hanem inkább csak a fantáziámra hallgatok, amit sok minden befolyásol. Sok minden: ami az én életem. Akad olyan napom/hetem is, amikor kimondottan irritál a szex. Nem az erotika, hiszen puszit, ölelést kapni és adni akkor is jó dolog. De olyankor sem pihen a fantáziám csak éppen másfelé mozgatja a képzeletem. Lehet az krimi, fantasy... Ok, azok is bevett kategóriák, de ez a fantáziámat olyankor (sem) érdekli. Téged se kellene érdekelnie. Szerintem lépj tovább és egyszerűen ne foglalkozz vele. Minden elvárásnak úgysem tudsz megfelelni. Ha neked tetszik, akkor már megfeleltél valakinek és az nem kevés. A nagyközönségből úgyis lesz több, akinek nem fog megfelelni, bármennyire is remekművet alkotnál. Ha arra gondolok, hány művész élt a világon, akiknek a műveit életükben nem ismerték el jónak... Persze én nem akarom magam hasonlítani egyikükhöz sem. Elég ha magamat adom. Akinek nem elég, annak színészkednem kéne, de akkor meg önmagamnak nem tetszenék. Ebből egyenesen következik az, hogy én sem színész, sem művész, sem író nem vagyok. Csak egy ember, akinek van fantáziája és nem szégyelli azt megosztani másokkal. Akinek nem tetszik az egyik történetem az úgysem olvassa a többit szerintem. 
De erről már beszéltünk veled. Úgy emlékszem...
1
Ez egy válasz Éva596 2023. december 21. 13:27-kor írt üzenetére.
sztbali
2023. december 21. 16:25
#14
Kedves Éva!
Nem szomorítasz el, mert számomra nem hiányzik úgy az s/m vonalvezetés. Vannak abból a kategóriából is jó írások . Néhány a tiéd. Most nem lesz az a kategória akkor majd egy másik oldalba kapunk betekintést az erotikából vagy a szexualitásból.
1
Ez egy válasz Éva596 2023. december 20. 23:02-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. december 21. 13:27
#13
Egyetértek veled. Én soha nem foglalkozom azzal mit lenne érdemes írni, ha népszerű akarnék lenni. Én írom a saját gondolataimat, érzéseimet, még akkor is, ha azt egy szűkebb réteg értékeli, szereti olvasni. Viszont több visszajelzést kaptam olyanoktól, akik ezt nem igazán szerették még olvasni sem, és most már ott tartanak, hogy ha nincs az anyagomban s/m, akkor hiányolják.
3
Ez egy válasz Titti 2023. december 21. 09:05-kor írt üzenetére.
Titti
2023. december 21. 09:05
#12
Beleképzelni pedig egészen jól sikerült ezen írásod alapján. A pet-lét manapság bizonyos régiókban eléggé felkapott dolog. A felületes szemlélőnek ugyanolyan visszataszító, mint egyeseknek a szado-mazó. Pedig ez is az alávetettség bizonyos formájáról szól, csak sokkal kisebb mértékben, mint az s/m-nél. Ez ugyanis inkább szól az ismerkedésről, a barátságról, mint a fájdalom elviseléséről.
Nagyjából úgy képzelhetjük el, mint amikor elmegyek egy ismerős házaspárhoz vendégségbe. Mivel baráti házaspárról írtam, nem kell beleképzelni a szexet, elég a barátságra koncentrálni. Ott én igyekszem az ő kedvükben járni és ez kölcsönös, másképpen nem neveznének ők engem barátnak. Mert a pet sztorikban nagyrészt ugyanaz a vágy tüzeli a feleket, hogy barátokra leljenek. Ezt Shniff egyszer nagyon jól elkapta az egyik sztorijában, egy blogban. Mai napig az a kedvencem e témában.  Persze lehetnek még mások is kedvencek. Egy embernek nem mindig egy kis kedvence van. 😀
Ugyanakkor beleférhet egy ilyen kapcsolatba is az erotika, a szex, akárcsak egy szomszédok közötti kapcsolatba. A valóságban a legtöbb szomszéd nem szexel ugyan egymással, de a legtöbb barát sem. Ettől még nem kizárt. Fentiekkel inkább csak az átfedéseket akartam érzékeltetni, hogy a pet-lét szólhat a barátságról is. 
Ez a „mit írok" dolog ismét elgondolkodtatott. Én inkább Lolával és Évával értek egyet, amikor azt írják, hogy nem kizárólag a közönség kedvéért írnak. Az én történeteimben a karakterek néha más utakra visznek, mint amilyen az én eredeti elképzelésem volt a történet egészéről. Az ilyenekben néha művelnek olyat is, amit egyébként sohasem tennék meg, és talán nem is tehetném, mondjuk azért, mert nincs testvérem. Az ilyen sztorikat általában csak közeli ismerősöknek, barátoknak mutatok meg, mert nem mindenki érti meg az ilyen fantáziákat. Vagy inkább kéne úgy fogalmaznom, hogy félreértik velem kapcsolatban. Pedig kipróbáltam pár alkalommal és meglepően jó pontszámot kapott. 😀
Ennek az egésznek az lenne talán a lényege, hogy ne fogd vissza magad és ne kategóriákban gondolkodj, mert az életben sem csak krimi, vagy csak szex létünk „kategóriája". Bár a címben előrevetítetted, hogy miről fog ez szólni, szerintem egy jó kis szárnyalás kezdete lehet ez a sztori, amibe bármi bele férhet. Én mindenesetre megelőlegeztem a 10 pontot. ❤
2
Ez egy válasz Éva596 2023. december 20. 23:02-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. december 20. 23:02
#11
Kedves sztbali!
El kell szomorítsalak, mert még a következőben sem lesz s/m rész. Esetleg később, de akkor is csak éppen hogy és "lájtos". Ez nem igazán s/m-re való sztori. Itt a fő hangsúly a jó szexen van, az élvezeteken, és próbáltam úgy megírni, hogy az olvasó bele tudja magát képzelni a történetbe.
1
Ez egy válasz sztbali 2023. december 20. 17:44-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. december 20. 22:51
#10
Kedves Zilahit!
Ha elolvastad, amit az olvasóknak írtam, akkor nem tudsz értelmezni. Valóban sok szado-mazo történetet írtam, és még fogok is írni. De még azokat se olvastad figyelmesen, mert nem volt bennük sem árammal kínzás, sem mellbimbóba szegek verése, sem fullasztás. Egyébként az anális öklözés nem a szado-mazo része.
Semmilyen "szopó" kört nem alakítottam ki, mindenki azt ír, amit akar. És a buborékon kívüli többségnek is tetszett amiket eddig írtam, amit az olvasók száma, és a lepontozások ellenére a pontszámok is mutatnak. Az előző két sorozatom részenkénti átlag olvasói száma 1400 körül van.
Én tudom, hogy a családi szextörténetek a menők, de már többször többeknek leírtam, miért nem szeretem ezeket, és miért nem írok ilyet. Ahogy látom, te viszont belecsaptál a lecsóba a családi sztoriddal. A te dolgod, azt írsz amit csak akarsz, az írásodnál is csak a családi szál zavart, a cselekmény maga nem.

Végül: azt kértem az olvasókról, hogy a történetről mondjanak véleményt. Te erről egy betűt sem írtál, még úgy sem, hogy a sztoriban semmilyen szado-mazo esemény, vagy ahhoz hasonló lett volna. Helyette személyeskedtél, amit viszont kifejezetten kértem, hogy ne, az írás legyen a téma.

Nincs bajom azzal, amit írtál, köszönöm. Ebből is sok mindent le tudtam szűrni a saját magam számára. Például azt is, hogy semmi bajom azzal, hogy homo sztorit írtál. Ha jó az írás, miért ne lehetne homo? És én ezzel kapcsolatban nem használok buborékot.
Szívesen fogom olvasni a sztoriaidat, még ha azok mind homo történetek lesznek, persz családi szál nélkül.

Ha én a népszerűséget keresném, akkor csak családi történeteket írnék. De én megmaradok az elveimnél, és más jellegű történeteket írok.
1
Lolamacko
2023. december 20. 20:52
#9
Ha a toplistát figyelnénk, hogy mit írjunk, akkor csak családi történeteket írnánk.  Azért írunk, mert a saját világunkat szeretnénk megmutatni. Éva világa számomra ismeretlen volt, de az írásain keresztül sokat megtudtam róla, és elfogadom, hogy ez is egy réteg igényét elégíti ki. A sokkal nagyobb olvasottsága azt mutatja, hogy nem is annyira kis réteg igényt . Mindig dupla annyian olvassák, mint az én romantikus történeteimet.
2
Ez egy válasz zilahit 2023. december 20. 19:50-kor írt üzenetére.
zilahit
2023. december 20. 19:50
#8
A specialitásod a szado-mazo. 
A történeteidben van ütlegelés, korbácsolás, árammal kínzás, mellbimbókba szegek verése, mellekbe horog akasztása, anális öklözés, fullasztás és még lehet sorolni.

Ezzel rétegigényt elégítesz ki és ezen az sem változtat, hogy néhány kommentelővel kialakítottál egy kölcsönös felszopó kört. Az ezen buborékon kívüli többségnek ettől még egyszerűen nem jön be a téma.

Az átlagos 7 pontod így is szép teljesítmény.
Ha ennél többet akarsz, és a célod mindenképpen a közönség kedvére tétel,
akkor csak nézd meg a toplistát és írj olyan sztorikat. 
(Bár szerintem azért írunk, mert a nekünk tetsző dolgokat akarjuk közzétenni.)
2
Kékég
2023. december 20. 18:47
#7
Éva, ne erőlködj, változik a világ, változik az oldal. Köss bele valakibe egyből a balhéra mint a darazsak felpörögnek, támadnak. Jól írsz, tetszik sokunknak, a lepontozók meg irigykednek.
0
Ez egy válasz Éva596 2023. december 20. 15:42-kor írt üzenetére.
sztbali
2023. december 20. 17:44
#6
Lassan az s/m mesterévé válsz kedves Éva. Ebben a részben nincs, de a következőben biztos lesz. Ahogy az írásaidban szokott lenni. Számomra testszik a munkásságod és remélem még egy jó ideig publikálod a műveidet.
2
Éva596
2023. december 20. 15:42
#5
Hahó Olvasók!
Most amikor ezt írom 412-en olvastátok az írásomat. Közületek ketten írtak kommentet. Ugyanakkor 54-en szavaztak, tehát a szavazóknak volt véleményük az írásról. De azt csak pontokban fejezték ki, ki magasabban, ki alacsonyabban. De miért nem írtok véleményt az írásról? A kommentekben megfogalmazott vélemény segíti az írót, hogy minél jobb írásokat tudjon feltenni, mert látja mi tetszett és mi nem, mit olvastatok szívesen és mit nem. 
Több dolog is volt már, amit az írásaimban a későbbeikben kihagytam, mert nem fogadtátok jó szívvel. De ezt csak úgy tudom megtenni, ha jelzitek a véleményeteket itt kommentben. Lehet dicsérni, lehet kritizálni, minden véleményt szívesen fogadok, ha az tárgyilagos és a művel kapcsolatos, nem pedig a személyemmel, mert volt ilyen is. És nemcsak az én írásaimnál kérlek benneteket a kommentre, minden írónak szüksége van az olvasói véleményekre.
4
Kékég
2023. december 20. 02:41
#4
Éva drága! Rég vártam, hogy ismét olvashassalak. Írásod stílusa, szavaid formálása hiányzott. Tetszik ahogy görgeted, építed fel a történetet. Várom a folytatást, tudom az egész sztori az agyadban van, de te a megfontolt, időt kérő vagy, mivel a tökéletességhez idő kell. Gratula!
1
Éva596
2023. december 20. 00:38
#3
Örülök, hogy tetszett. Bízom benne, hogy a folytatások se lesznek rosszabbak, de általában az első és az utolsó rész az ami jobban sikerül mint a többi.
2
Lolamacko
2023. december 20. 00:31
#2
Micsoda sorozat lesz ez is! Remélem nem kell sokat várni a következő részre.
1
T
Törté-Net
2023. december 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1