Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Lolamacko! Tudod ha fejed a homokba dugog egy harci országba ne csodálkozz ha a seggedbe egy rakéta csapódik be. Lehet egy milliomod másodpercig élvezed......Tudjátok minden kibicnek könnyű pofázni. Ki kell menni egy pár napra a sziréna hangjára felriadni, rohanni az óvó helyre. Bocs, de könnyű pofázni a klimatizált, fűtött szobából teli gyomorral, márkás italokat kortyolgatva. Utálhattok, de szob, unatkozó kommentelőknek tartolak benneteket. Politika? Nektek lehet az, aki megélik azoknak az élet....
Lehet politika nélkül élni. Kizártam az életemből, és azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Nem hallgatok híreket, nem nézek tévét. Mondhatod, hogy homokba dugtam a fejem. Igen, de amikor meghallgattam a politikusokat, akkor is csak az az egy szavazatom volt, ami igazából nem is számít. Én a békét hirdetem! Legyen végre béke ebben a pici országban.
A propaganda valóban nem jó, de a politikamentesség vitatható. Hallottam olyat régen, hogy a szerelemben és a háborúban mindent szabad. A szerelem alatt itt erotikát értünk a modern háború egyik eszköze a politika. "Fegyver" nélkül sem háború, sem szex nincsen. Na meg ha belegondolunk, minden szex harc is egyben. A politikai elgondolás abban többnyire ösztönös, kivételt képezhetnek ez alól a prostik, akik pénzért "politizálnak". Ez most sántít egy picit? Ha igen, vedd nyugodtan kötözködésnek. 😀
Ez nem is tájszólás, csak próbálkozás, de annak nem annyira jó. A politikai propaganda egyáltalán nem hiányzik, és nem is lenne jó, ha ide is betörne. Maradjunk meg itt semlegesek, hogy legyen az életemben ez a pár óra amikor nem kell azt hallgatnom ami a csapból is folyik. Ha meg behozzák ide is, akkor lázadni fogok, én az örök lázadó, és átmegyek szamizdatba.
Szegény Andreas6! Nagyon át lettél verve! Ez nem tájszólás, ez egyszerűen egy rosszul sikerült utánzat, amit az igen-igen alul műveltek is jobban, szebben használnak.
Ildiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Ennél te tudsz sokkal többet! Jobbat is! Gondold át kérlek! Ok, tudom, hogy megígértem, de ezt nem hagyhatom. Te szebb vagy ennél. Jobb! Akarsz boldog is lenni? Beszéljünk. Akarsz velem beszélgetni? 😉
– Aztamán. Azok a tökök. Bözse nénye bikája ha ezt látta vóna a fődre veri magát oszt bömböl szígyeníben. Eredeti humor. Miért nem állítottad be a vicc kategóriát ennél? Engem nem zavartak a hibák és a helyzetből adódóan a családban maradás sem. 10 p.
Tudod ha fejed a homokba dugog egy harci országba ne csodálkozz ha a seggedbe egy rakéta csapódik be. Lehet egy milliomod másodpercig élvezed......Tudjátok minden kibicnek könnyű pofázni. Ki kell menni egy pár napra a sziréna hangjára felriadni, rohanni az óvó helyre. Bocs, de könnyű pofázni a klimatizált, fűtött szobából teli gyomorral, márkás italokat kortyolgatva. Utálhattok, de szob, unatkozó kommentelőknek tartolak benneteket. Politika? Nektek lehet az, aki megélik azoknak az élet....
Azért az nem ízes tájszólás, hogy Berekszász, ha már magyar nevét írja a városnak .
Ok, tudom, hogy megígértem, de ezt nem hagyhatom. Te szebb vagy ennél. Jobb! Akarsz boldog is lenni? Beszéljünk. Akarsz velem beszélgetni? 😉
Eredeti humor. Miért nem állítottad be a vicc kategóriát ennél?
Engem nem zavartak a hibák és a helyzetből adódóan a családban maradás sem. 10 p.