Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 5. rész

A témához tartozó történet:
Éva596
17 492 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Éva596
2023. augusztus 22. 00:43
#3
Ha már felmerült, akkor: ez a sorozat ha minden igaz még három részt ígér, esetleg még egy negyedik is beférhet, attól függően, hogy a másik szobában majd  mit találnak ki az ötök. De tovább nem fog tartani. Nem szeretek ismételni, bár a szituáció még sok-sok s/m történést lehetővé tenne, de ennyivel mindenkinek meg kell elégednie. Akik szeretik, azok így is kapnak eleget, akik meg nem, azok úgy éreznék, hogy ezt már olvasták, nálam, vagy másnál. Már töröm a fejem egy új sorozaton, de még nagyon a jól ki kellene találni résznél tartok. Még csak annyit, hogy az első részt egy az egyben ellopták és felrakták a tortenet.hu-ra a piszkok. De már intézkedtem, hogy levegyék.  
2
Ez egy válasz Waderlaci 2023. augusztus 22. 00:28-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2023. augusztus 22. 00:28
#2
Kicsit sajnálom, hogy nem kapott a pálcával is, de mégsem maradt bennem semmi hianyérzet. Nagyon jó írás lett ez is, várom a másik szoba történéseit. 
Azért az felmerült bennem, hogy meddig is fog tartani ez a sorozat. Arról volt szó, hogy rövidebb lesz mint az előző, és már eddig is nagyon sok minden szerepelt benne. Éva pedig nem az az író, aki újra és újra ugyan azt és ugyan úgy írná le többször. 
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1