Ulysses boszorkánya

A témához tartozó történet:
Titti
63 575 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

JakeAmazing
2023. augusztus 11. 10:29
#13
Itt sem zavar a pornó, mert egy nő írta.
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. július 7. 07:31-kor írt üzenetére.
Titti
2023. július 17. 21:33
#12
Köszönöm. Akkor minden úgy sikerült, ahogy akartam. Majdnem minden...
A hihető-nem hihető dologra így nem gondoltam, de igazad van. Szerintem úgyis mindenki abban hisz, amiben akar. Van, aki azt sem hiszi el, ami a szeme előtt zajlik, de van, aki mindenféle természetfelettiben, más meg babonákban hisz. Azt se biztos, hogy mindenki elhiszi, hogy van nekem egy házivarázslóm itthon. Imádom, de nem szeretném, ha másnak is olyan érzéseket varázsolna, mint nekem szokott. 🙂
A testi adottságok láttatása is szubjektív. A véleményedből annyi a meggondolandó, hogy nem minden esetben érdemes említeni testsúlyt. Igyekszem majd ezt elkerülni, bár ebben a sztoriban megvolt ennek az oka. 🙂 Ezt itt nem részletezem.
A varázsló „kinyúlása" éppen azt érzékeltette volna – ha el nem cseszem 😀 –, hogy egy akkora varázsló ilyesmire is képes. Ezt, ha nem írod, észre se vettem volna. Köszi, majd igyekszem fantasy-kban gondolkodva ügyelni arra, hogy részletesebb legyen a varázslatok leírása. 
Az a „fordítás-íz"... Nos, akkor az is sikerült. Mert ez nem fordítás, bár csempésztem bele némi „szemcukrot". 🙂
2
Ez egy válasz Ulysses 2023. július 17. 19:34-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. július 17. 19:34
#11
Nagyon tetszett. Kevés, nem zavaró hibát találtam benne, ekkora terjedelemnél megbocsátható. 
Én keveselltem a varázslattal kapcsolatos dolgokat. A boszi talán egy alkalommal villantja meg tudományát. Arra mindenképpen jó ez a "világ", hogy elvegye az élét azoknak a kifogásoknak, amik a precíz valóságot, hihetőséget kérik számon. 
Kis ellentmondást éreztem abban, hogy a sztori elején kicsinek és gömbölydednek leírt (mint kiderült 61 kilós) nőt máshol vékonynak jellemzi a varázsló. Aztán meg kellemesen gömbölydednek. Minden bizonnyal kívánatos, nőies figura.
A tegezés-magázás váltogatása bizonyos helyzetben indokolt, de helyenként tévesztésként hat.
A péntek esti találkozásuknál a boszi lakásán éreztem még kis képzavart, mikor a férfi kinyúlt? az ajtón, hogy megragadja a nőt.
Az akció rész nagyon érzékletes, izgalmas, látványos!!! 
Pár helyen érződik a fordítás íz, de igazán halványan.
Összefoglalva: le vagyok nyűgözve!
1
Ulysses
2023. július 10. 21:24
#10
Még a megjelenés napján elkezdtem olvasni, csak idő híján nem jutottam a végére. De remekül szórakoztam rajta. Nem akartam értékelést írni, míg nyugodtan végig nem nézem. Kis türelmet kérek hozzá. 
1
Ulysses
2023. július 7. 21:20
#9
Maci, nálam elvitted a hét hozzászólása díjat. (Ízlés szerint egy jó hideg virtuális sör, vagy egy sör, esetleg kettő.)
2
Ez egy válasz maci34 2023. július 7. 19:01-kor írt üzenetére.
maci34
2023. július 7. 19:01
#8
Szerintem bajtársunk arra gondolt hogy a kölyökkutyák ivaréretlenek, bár lehet hogy tévedek.
De az biztos hogy szopnak. 🙂
Nekem tetszenek a kissé őrült történetek.
A sztori 9 pont + 1 bónuszpont amiért a csapból is folyó Kékégnek semmi köze hozzá, úgyhogy részemről ment a 10 pont.
5
Ez egy válasz Titti 2023. július 7. 15:22-kor írt üzenetére.
Titti
2023. július 7. 17:13
#7
Kedves Andreas6!

Köszönöm a véleményed és csak neked, elárulom, hogy párat szándékosan hagytam benne, bár biztosan akad más is. Azt szeretném ugyanis, ha megtalálná azokat – vagy legalább egyiket – az, akinek szántam. Steph amúgy egyik kedvenc íróm. A kedvencem tőle: https://moly.hu/konyvek/stephenie-meyer-a-burok aminek filmes változata is készült: https://videa.hu/videok/film-animacio/a-burok-2013.mp4-12-even-aluliak-szamara-megt-4CJh19TNFEAt17Md Ez ugyan kevés erotikát tartalmaz, ám annál több fantáziát. 
Szeretem őt nah. 🙂 Ráhibáztál...
 
2
Ez egy válasz Andreas6 2023. július 7. 07:31-kor írt üzenetére.
Titti
2023. július 7. 15:22
#6
Nem párzás az, amit művelnek? Akkor talán üzekednek? A szókincsem gyarapítása miatt kérlek, javasolj mást ide. 🙂
Annál is inkább, mert akad egy blogom, ami a petekről szól. Ott tutira használnám, ha egyáltalán lesz még annak folytatása. Tudom, nem a legkedveltebb téma és sokak számára visszatetsző, ám akadnak hódolói ennek is és hiánypótlónak szántam pár szösszenetet egybegyűjteni. A zöme mások fantáziája, azaz fordítás, amiből kitűnik, hogy nem a kedvencem, bár volt idő, amikor elgondolkodtatott. 
Ahhoz az ötletet pedig Sniffany egyik írása adta, ami még mindig nagyon tetszik. Mondjuk abban az időben róla, vele is írtam egyet, de eddig azt nem sokan látták – talán nem is kéne másnak később sem. Eléggé személyes és alig van benne poresz. Ez utóbbit, meg csak azért, mert utálom, ha valaki az írói szabadságot, – a fantáziát – szívesen korlátok közé szorítaná, miközben ő maga sem tud parancsolni az álmainak.  
1
Ez egy válasz keli 2023. július 7. 12:36-kor írt üzenetére.
Titti
2023. július 7. 15:03
#5
Doriannak már írtam régebben. 🙂 Ő itt a szívem másik csücske és ezt ő is tudja, csak nem érdekli. 😀 Éppen ezért nem is kötelező. Na, és az utolsó kérdésedre a válasz az impresszumban olvasható. Nem ismétlem, mert már egy helyen utaltam rá. Olvasd el te is kérek, ha eddig elkerülte a figyelmed. 
Igazából az érintett véleményére leszek kíváncsi, mert tőle mindig építő jellegű kritikát olvashattam. Mondhatná erre bárki, hogy kötözködés, de csak szimplán köszönetemet szerettem volna kifejezni neki azért, hogy nem csak létezik, hanem él is ezen az oldalon. Amennyiben ezt ő sérelmezné, magam fogom kérni, hogy távolítsák el ezt a „valamit" az oldalról.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. július 7. 12:33-kor írt üzenetére.
keli
2023. július 7. 12:36
#4
"együtt pároztatok, mint a kutyakölykök"

A kutyakölykök nem pároznak.
.
.
.
.
.
.
.

Csak kötözködtem, nehogy a szívedre vedd! 🙂
Egyedi írás. Szeretem a változatosságot.

 
1
Lolamacko
2023. július 7. 12:33
#3
A következő történet Doriangrey-ről fog szólni? Ki fogja megírni? Az oldalon publikáló nőknek kötelező a szigorú hozzászólókhoz ódát írni? Választhatok? Sorsolás van? Azokról is lehet írni, akik már kaptak történetet? 
3
Andreas6
2023. július 7. 07:31
#2
Kedves Titti!
Biztosan nem volt hiábavaló az ötszöri átnézés, mert a történeted majdnem hibátlan. Egy ilyen hosszú szövegben óhatatlanul maradnak hibák - hadd említsem meg Stephenie Meyer Breaking Down c. könyvét, ahol a főszereplők Rióban a város nyugati szélére utaznak az Atlanti Óceánhoz... Mindenesetre semmi okom rá, hogy nyelvtani hibákért tűvé tegyem a művedet.
Ez egy felnőtteknek írt erotikus-pornográf mese, változatosságot jelent a sok egy kaptafára készült iromány között, amik itt az oldalon a feltett anyagok többségét alkotják. 
Egy boszorkánynak magam is örülnék, kár, hogy nincsenek...
0
T
Törté-Net
2023. július 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1