Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Naaaa! Itt már készül valami kibontakozni. Egyet értek "Magammal" még akkor is ha összefésültök. Tényleg a rengeteg munkát egy gombnyomással, negatív kritikával alázzák. Szurkolok nektek, várom a folytatást. Én nem olvasom, így ha nyomok pontot akkor csak az izzadságos munkáért ahogy " Magam" is utalt rá.
Az utóbbi. Engem is súlyt a bosszúpontozás átka 🙂 Köszönöm a pontot meg a biztató szavakat is, de ezt a sorozatot mindenképpen végigcsinálom. Ha eddig nem hagytam abba, akkor most sem fogom 🙂
Töprengek csendben magamban... A kevés pont azért van, mert annyira szar a történet, vagy mert annyira utálják az írót? Közben rájövök mennyi munka van egy ilyen írásban és azt mondom hangosan. Fel a fejjel barátom, ne törődj a negatív emberekkel, én tisztelem a munkád...10 pont és ne add fel