Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Egyébként /nem bunkóságból mondom/ nem értem miért nem olyan elrendezésben kerülnek föl az illusztrált történeteimben a képek, ahogyan feltöltöttem. Így több helyen el vannak csúszva a történések időrendjétől. Meg sokkal kisebb méretűek is, mint ahogy feltöltöttem. Pl. Az egyik anya-fia történetemben jó nagyok lettek, de a többiben mind kicsik. Így kevésbé élvezhető. De mindegy, nem kötöszködöm : ) Örülök, hogy van ez az oldal : )
Örülök, hogy ismét örömöt szerezhettem nektek : ) Van egy utolsó történetem készülőben, aztán jó időre ismét elbúcsúzom tőletek, de egyszer tán még olykor olykor felbukkanok, ahogyan eddig is tettem. Aki szívből ír, abban sosem hunyhat ki a láng örökre : )
Örülök, hogy ismét örömöt szerezhettem nektek : ) Van egy utolsó történetem készülőben, aztán jó időre ismét elbúcsúzom tőletek, de egyszer tán még olykor olykor felbukkanok, ahogyan eddig is tettem. Egy szívből íróban sosem hunyhat ki a láng örökre : )