Életem csodája 3. rész

A témához tartozó történet:
Kékég
21 940 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Bizse42
2021. december 20. 01:10
Így lehet megérteni a történetnek miért ez a Címe:

-Tudod még a gimiben sem részletezik azt, ami az ÉLET CSODÁJA, vagyis a nemi szervek, mamácska mondása szerint a csúnyának, - 

Finom öszefoglalót olvashatunk, mennyi minden szerep ellátására termetette az Isten embernek (Nőnek és Férfinak) a csúnyjuk szereposztásait.

Részemről a legizgalmassabb rész az volt  - amit én is szószerint  megcsináltam-
amikor Kati levezényelte Nővérének, hogy hogyan kell igaziból maszturbálnia? Szép lassan Kati  nővére kezével bevezette a a budás "csúnyán" át a kisajkak rejtelmeibe, a kis gömböcskének a szerepére, belevezetve Középső ujjaát , majd a mutató ujaát és bemutatta mit és hogyan kell azokat mozgatni.....

Még az a személy is egyszer kiprobálja akinek erre nem volt ichlete. Rettenetesen , szépen veszi Rá Kata a Nővérét, hogy nyalja már meg azt a bizonyos csúnyát, piszkosat, aminek Édesanyjuk is tiltott, s lám belezugott az ember az új ízekben és élvezetekben!

Ennél szebben kevés, írói monhatná magáénak, hogy az én írásom sokkal jobban vezeti le e szeretkezést. A csattanó a végére került, hogy Kati elmodja Nővérénekl, szívesen lecserélném Veled a fiadat, ha nem akarnék Tőle gyereker?

Természetesen 10. P.
1
T
Törté-Net
2021. december 20. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1