Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Hát nem rossz. Mintha már olvastam volna valahol! Lehet hogy fordítás?
1
sarmos
2009. november 11. 06:51
varom a folytatast.
1
Jakab Zsofi
2009. október 1. 22:29
mikor lesz már folytatás? nem mint ha sürgetni akarnálak félre ne érsd de már 2 hónapja forditod:S és én már nagyon várom:(
1
énvagyok
2009. szeptember 26. 10:12
Javítás!
Hogy Franciásan fejezzem ki magam, déjá vu.
Hogy miért nem elég okos ez a vágólap?
1
énvagyok
2009. szeptember 26. 10:08
Hát mit mondjak? Nem rossz, csak azt nem értem, hogy miért van ettől olyan dezsavű érzésem. Hogy Franciásan fejezzem ki magam, Déjà vu. Az-az mintha már olvastam volna valahol.
1
tyúkanyó
2009. szeptember 11. 07:59
Nekem is leesett az állam a végén a fordulattól. Szuper a történet, biztos többször is olvasni (és élvezni) fogom. Köszi!
1
Kokas
2009. szeptember 1. 00:51
Remek-remek, de a babaországot is folytatni kellene! Kösz az igényes munkát, nagyon kevesen írnak így.
1
manóka
2009. szeptember 1. 00:28
Csatlakoznék az előttem felszólalókhoz. Gratulálok és várom a folytatást.
1
Ati
2009. augusztus 31. 23:19
Gratulálok remélem az első helyről csak a másod tolja le minél elöbb.
1
primeriusz
2009. augusztus 31. 12:13
Gratulálok! Már azt hittem tényleg toplistára való az Adria..., de ez az írás felébresztett nagyképűségemből. Köszönöm.
1
Ubesz
2009. augusztus 31. 00:01
Na ilyen egy 10 pontos! a végén beszartam azthittem anyuci fog rájuk nyitni és esetleg beszáll vagy megértő lesz na de eeez :D
1
Anonymus
2009. augusztus 29. 00:19
nagyon nagyon jó
1
Epicfon
2009. augusztus 29. 00:12
Köszönöm a méltató szavakat!
zsuzsika, ragi08: Már van a történetnek folytatása, talonba is került. Ahogy időm engedi, fordítom majd.
Caligula: Valóban, a babaországok félbemaradtak. Gyötör is a lelkiismeret, valószínűleg azok is sorra kerülnek majd, szintén ahogy időm engedi.
1
Valaki
2009. augusztus 28. 15:18
Énis holtan esnék össze ha ilyet látnék mint a fater :)
1
Caligula
2009. augusztus 28. 13:30
Ennek van egy kb.hasonló terjedelmű második része.Nem fogom "lelőni" a story-t,de azt meg kell mondanom,hogy maga a fordítás igényesebb,mint a tartalom.Szerintem a történet(első és második rész egyaránt)elég lapos, mondhatni banális,viszont "Epicfon" munkája annál igényesebb.(Így,még egyszer rápillantva,azt hiszem azért is nem készülten el vele - mint jeleztem én is elkezdtem a fordítását - mert azt éreztem,hogy ahogy megy előre,úgy laposodik és kissé elvesztettem az érdeklődésemet.Ahhoz viszont nagyon nagy meló! - főleg a begépelése.)
Mikor lesz a történetnek folytatása?
Egyébként nagyon jó amit írtál.
http://www.literotica.com/stories/showstory.php?id=171884
Mintha már olvastam volna valahol!
Lehet hogy fordítás?
Hogy Franciásan fejezzem ki magam, déjá vu.
Hogy miért nem elég okos ez a vágólap?
Nem rossz, csak azt nem értem, hogy miért van ettől olyan dezsavű érzésem.
Hogy Franciásan fejezzem ki magam, Déjà vu.
Az-az mintha már olvastam volna valahol.
Gratulálok és várom a folytatást.
zsuzsika, ragi08: Már van a történetnek folytatása, talonba is került. Ahogy időm engedi, fordítom majd.
Caligula: Valóban, a babaországok félbemaradtak. Gyötör is a lelkiismeret, valószínűleg azok is sorra kerülnek majd, szintén ahogy időm engedi.