Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ennek amúgy van már folytatása vagy arra még majd várnunk kell egy darabig és még utána arra is hogy le fordítsd?
1
Caligula
2009. augusztus 27. 19:31
Epicfon!A szokásos színvonal - mindössze két "kifogásom" van: 1.Nem fejezted be - ígéreted ellenére - a "Babaországot" 2.Én is belekezdtem ugyanennek a fordításába,de megelőztél.(Amúgy igényes munka és ez nem is igazi és nem is komoly kifogás) Gratulálok!
1
zsuzsika
2009. augusztus 27. 18:24
Ez igen. Talán még nem is olvastam ilyen színvonalas írást.Remélem hamarosan jön a folytatás. Csak gratulálni tudok.
1
zsuzsika
2009. augusztus 27. 18:22
Ez igen. Talán még nem is olvastam ilyen színvonalas írást.Remélem hamarosan jön a folytatás. Csak gratulálni tudok.
1
masina
2009. augusztus 27. 16:04
Nagyon király,ez egy igényes történet,csak igy tovább várom a folytatást.
1
ragi08
2009. augusztus 27. 15:32
Ez egy remek történet várom a folytatást
1
123
2009. augusztus 27. 13:13
isteni volt végigolvasni,háromszor lett erekcióm :)
1
sztbali
2009. augusztus 27. 12:11
Nagyon szuper. Várom a folytatást!
1
pisti47
2009. augusztus 27. 10:24
Ez igen. Nem pedig egy: előjáték-aktus-utójáték. Így kell felvezetni, emberibb és élvezetesebb volt az egész történet minden sora és lám: nem volt benne helyesírási hiba sem. Várom a folytatást is.
1.Nem fejezted be - ígéreted ellenére - a "Babaországot"
2.Én is belekezdtem ugyanennek a fordításába,de megelőztél.(Amúgy igényes munka és ez nem is igazi és nem is komoly kifogás)
Gratulálok!
Csak gratulálni tudok.
Csak gratulálni tudok.
10-pont