Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Jééééééé...és tényleg.Én azt hittem,te Hessum vagy a rabszolga - de,hogy pretoriánus...?Hm,túl nagy a változás.Ez még "alattam"sem nagyon történhetett meg,pedig a viszonyok akkor már elég zavarosak voltak.Libertinus-ból pretoriánus nem igazán válhatott.Szóval te egy beépített rabszolga lehettél(te kis hamis,ennyire jó volt az a patríciuslány?).Persze így mindjárt más! (De a történelem,az mégis csak történelem - a mese viszont,igazad van,határtalan - térben és időben egyaránt.) Amúgy,hidd el,semmi bajom veled: Jó szerencsét
1
Pretoryan
2009. augusztus 4. 08:45
Caligula drága uram! Neked csak annyi a bajod, hogy mi csináltunk ki! :-D (pretorianusok)
A folytatást már megírtam, de még áttekintés alatt van!
(De a történelem,az mégis csak történelem - a mese viszont,igazad van,határtalan - térben és időben egyaránt.)
Amúgy,hidd el,semmi bajom veled: Jó szerencsét
A folytatást már megírtam, de még áttekintés alatt van!