Iskolaorvos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 molnar94 2015. 01. 4. vasárnap 14:23
Szerintem jo tortenet, en is atelnem
#10 A57L 2014. 12. 1. hétfő 06:55
Ez tetszett.
#9 Tundee 2009. 03. 23. hétfő 15:25
Köszönöm, értelek.
#8 Remete 2009. 03. 23. hétfő 14:29
Kedves Tundee!
Nem nagyon fogok Veled vitázni, mert mint azt írtam, ez nem egy rossz történet, tehát a súlyánál többet foglalkozni az általam látni vélt csekély gyengeséggel, eltúlozná az arányokat.Csak annyi megjegyzésem van inkább a hozzászólásodhoz, hogy a létező személyekkel megtörténhető kitalált találkozásokat pont emiatt nem is olvasom, bár ez nem ítélet, csak vélemény. A kitalált jövőben játszódó történetek már közelebb állnak a szívemhez, egykor műveltem ezt a műfajt. Ezekben az írásokban nem kell műszaki leírást adni pl egy űrben játszódó kalandhoz! Az a fontos, hogy önmagához képest zárt rendszeren belül maradjon a szerző, és akkor működhet a dolog, de a sci-fi egy másik irodalom, komolyan itt arról nem tárgyalnék.
További jó munkálkodást kívánok!
Üdv. Remete.
#7 Tundee 2009. 03. 23. hétfő 11:53
Köszi mindenkinek :)
Bár logikailag helyes amit írtál, Remete, mégsem értek egyet vele, két szempontból sem. Az elsőre kevesebb szót pazarolok, szerintem nagyon is elképzelhető (sajnos), hogy orvos egy szédült pillanatában ilyet tegyen, hallani beteg emberekről, ennél bizalmibb hivatásokban is.
Másrészt, az, ha a történet nem valószerű, nem hiszem, hogy rontana az értékén. Sok sztorit lehet itt olvasni hírességekről, elképzelt jövőben játszódó erotikus eseményekről, szürreális fantáziákról. Ezek némelyike nekem, és sokmindenki másnak is nagyon tetszik.
Bár bevallom, az ötlet nem fantasztikusan eredeti, de bennem a kiszolgáltatott helyzet, azon belül is az orvosi téma különös érzéseket kelt, némi alapom is volt hozzá, ebből kombináltam ki ezt a kis szösszenetet. Örülök, ha van, akinek tetszik. (rajtam kívül :) )
#6 Remete 2009. 03. 23. hétfő 10:01
Nem szeretnék alaposan bekavarni egy magánbeszélgetésbe, de mivel egy jól megírt történetről van szó, talán elmondhatom, hogy én sem tartom szerencsésnek, ha a mese a hihetetlen kategóriába tartozik. Agatha Christie történeteiről is tudjuk, hogy soha sem történtek meg, de megtörténhettek volna. Persze ebben az esetben csak egy kicsit csúszik át a hihetetlenbe a sztori, valószínűleg nem kockáztatná meg egy orvos sem a hivatását egy ilyen valószínűtlen pillanatban érkező csekély élvezetért, ám azt nem hinném, hogy orvos, még soha sem lépte át a hivatásával járó erkölcsi korlátokat. Azt hiszem, megérte volna azt a csekély fáradságot, ami azzal jár, hogy egy valószínűbb szituációt kerekítesz a történet hátteréhez.
Véleményem szerint, az élet a legrosszabb regényíró. Pontosan lemásolva, vagy kicsit elváltoztatva előadni a történetet, sohasem olyan, mint átélni, a hatás pedig sosem azonos azzal, amikir valaki célirányosan gondolkodva megalkot egy sztorit.
Azt azért megkell adni, hogy ez egy jó írás, kis gyengeséggel, így nem szeretnék sok rosszat mondani róla, ennél sokkal rosszabb - mit rosszabb, hitványabb írományok is kapnak magas pontokat a NET-en.
Szerintem Tundee a jobbak közé tartozik.(Azt hiszem, ha nem így lenne, Andreas sem vesztegetnél rá a szavait.)
A fenti érvek miatt én megadtam rá a tizest.
Üdv. Remete.
#5 Tundee 2009. 03. 23. hétfő 01:15
Nos, Andreas, részben igazad van. Ha a sztori nem tetszett, jogod van hozz, de a felháborodásodat nem értem. Ez egy erotikus oldal, nem egy bulvárhír site, ahogy Dobszi is mondta, mellékes, hogy igaz-e.

A sztori így ahogy leírtam, nem igaz, de ironikus módon, pont a várotermi levetkőztetés az, ami tényleg megtörtént. (de a szülők nem hagyták szó nélkül). Ami utána következett, hát, tényleg le kellett venni a melltartót, és tényleg nagyon kínos volt, hogy az orvos olyan testrészeimhez nyúlkált, amihez még soha senki addig, de úgy gondolom, nem volt benne semmi ferde hajlam. Megvizsgált. A mellemet is.
#4 Andreas 2009. 03. 20. péntek 16:38
Engem nem zavar, ha nem történt meg, csak győzzön meg arról, hogy megtörténhetett volna. Azt, hogy szemét orvosok vannak - remélhetőleg kisebbségben -, magam is tudom, de a csoportos várótermi vetkőzést etessék meg mással.
#3 Dobszi 2009. 03. 19. csütörtök 21:31
Sajnos az ilyen többször elöfordul mint hinnéd Andreas.
A sztori valóságtartalma ezen az öldalon meg teljesen mellékes.
#2 Andreas 2009. 03. 19. csütörtök 13:47
Nem hihető, főleg az a része, hogy a váróban kell mindenkinek előre levetkőzni, még ha csak alsóneműre is. Az is valószínűtlen, hogy diplomás orvos kockáztassa ilyen módon a promócióját; még ha hajlama lenne is az ilyen disznóságokra, a kockázat nem éri meg. Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2009. 03. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?