Egyszeri eset

Szavazás átlaga: 7.03 pont (201 szavazat)
Megjelenés: 2003. június 25.
Hossz: 14 091 karakter
Elolvasva: 15 900 alkalommal
Egyik nyáron egy nagyáruházban dolgoztam diákmelósként. A munka unalmas volt a társaság viszont annál színesebb. Sok jó arc alkotta a brigádot köztük jó néhány szemrevaló teremtés a gyengébbik nem képviseletében. Épp magányos voltam de alapból nem terveztem, hogy pont egy ilyen helyen csajozzak be és a körülmények sem engedtek sokáig erre következtetni. Inkább amolyan haveri légkör volt a jellemző. Látszólag. A színfalak mögött ugyanis sok-sok titkos vagy akár nyilvános kapcsolat alakult ki házon belül, kortól és családi állapottól függetlenül. 19 évesen érdeklődve figyeltem ezen folyamatokat, tetszett ez a szabados életvitel és sexre kiéhezett, ifjonti fejjel engem is vonzott volna egy ilyen, többnyire pusztán testiségre épülő kaland. Persze sok sansszal nem indulhattam ebben a versenyszámban, elsősorban zsenge korom illetve külsős mivoltomnak köszönhetően. De mint említettem haveri kapcsolatokat könnyen kiépítettem, csajokkal is, mert az osztály, ahol besegítettem inkább női dolgozókkal volt telítve.

A legközelebbi kapcsolatot a pár hét során az egyik vezetői beosztású hölggyel, Krisztával sikerült kiépítenem. Csóró diák kisegítősként kb. az alap áruházi hierarchia alsó fokán elhelyezkedő takarítónő is parancsolgathatott nekem, Kriszta viszont "papíron" is főnök volt, az adott osztály vezetője, a közvetlen feladatokkal Ő látott el. Nem volt az a kimondott bomba nő, viszont beosztásához képest meglepő és magas fokú kedvessége valamint 28 éves korát meghazudtoló kislányos bája különös vonzalmat ébresztett. Legalábbis bennem. Öltözködése sem volt soha kirívó, mégis nőies, férfi szemet kielégítő. Szóval nagyon sokat beszélgettünk Krisztával, szívesen voltam Vele, de eleinte még nem, mint férfi kerestem a társaságát, hanem szegény elnyomott csicskaként, aki megértésre, segítségre vágyott és Nála kapott is. Diskurzusaink során persze kiderült az is hogy évek óta párkapcsolatban él, már családalapítás is szóba került, de a megfelelő anyagi háttér hiányában ez eddig váratott magára, mint ahogy az esküvő vagy akár csak az eljegyzés.

Az idő múlásával egyre bensőségesebb lett a kapcsolatunk, sokan már komolyabb szálakat véltek felfedezni, de sajnos ilyen maximum az én fantáziámban létezett. Szép csendesen belezúgtam ebbe a hölgyeménybe. A munka csak nyárra szólt, szóval az idő is sürgetett, bár csak félve mertem gondolni arra, hogy valaha bármit is elérhetek. Sokszor bókoltunk oda-vissza egymásnak, Ő is sokszor dicsért, mondta, hogy ha fiatalabb lenne, talán kikezdene velem. Mindez persze jólesett, de ugyanakkor el is keserített hisz a korkülönbség állandó sötét felhőként lebegett felettünk. A többi hátráltató tényezőről nem is szólva. Vészesen fogyott az idő, kapcsolatunk tovább mélyült, de persze csakis az addig megszokott mederben. Engem viszont egyre inkább hajtott a vágy, szinte egész nap Őt lestem, gatyámban nem gyengén uralkodó merevedés kíséretében. Persze magányos pillanataimban is sokat fantáziáltam róla. Szexuális dolgokról ritkán beszéltünk, igazán nem is tudtam elképzelni milyen lehet, bevállalós vagy inkább átlagos esetleg rosszabb. Ugyanakkor kezdtem belátni, hogy ennek valós kiderítésére meglehetősen kevés esélyem van.

Már kezdtem beletörődni a sorsomba, amikor is megtudtam, hogy lesz valami üzemi buli, zárás utáni esti kezdéssel, amire minden jelenleg ott dolgozó hivatalos. Ennek hallatán máris beindult az agyam, tervezgettem, stratégiát vázoltam, persze úgy, hogy tudtam csak magamat hülyítem, úgyse lesz semmi az egészből. De legalább nem unatkoztam meg aztán a remény hal meg ugye utoljára. Mindig is merész típus voltam, korábbi barátnőimet is nagy hatékonysággal kerítettem be, rámenősségem sokszor segített elérni, amit akartam. Persze terveimet hatékony előmunka előzte meg, minden fontos tényezőt kiderítettem. A kulcs persze az volt hogy Ő egyáltalán ott legyen. Ezzel persze nem is volt gond, majdnem 100%-os volt a megjelenési arány, hisz ingyen kaja-
p
alf
ia
felettébb vonzó. Persze nagy gondot fordítottam a megjelenésemre, elővettem legmachobb énem, kellő önbizalomtól vezérelve még 1 adag patront is kisajtoltam, mert ugye, ha lesz valami akció, nehogy besüljek egy perc alatt, aztán felkerekedtem a mulatságra.

Csendes, de jó hangulatú kis buli volt, a földszinti étkezőben. Előzetes terveim szerint cselekedtem, vagyis igyekeztem Krisztától távol helyezkedni, sőt nagyfokú flörtölésbe kezdtem más lányokkal. A várt eredmény nem is maradt el, Kriszta láthatóan durcásan fogadta az eseményeket, de egyelőre nem lépett. Aztán egyszer csak, amikor már némi italtól
m
alf
ám
alf
or
alf
os
alf
an
egyre jobban kezdtem befűzni egy szintén diákmelós csitrit, álmaim asszonya a tettek mezejére lépett. Odajött, majd valami átlátszó dumával elhívott magával. Oscart érő színészi teljesítménnyel játszottam a hülyét, és a felháborodottat, hogy mégis miért most kellett ilyen kis semmiséggel letaszítania a vadászösvényről. Belül persze majd szétvetett az öröm, hogy minden ilyen precízen, terv szerint halad. Beismerte, hogy csak kamu volt a szövege, igazándiból a viselkedésem miértje érdekelné. Közben a party rendületlenül zajlott, beszéd és nevetés zaja hallatszott, ezért azt javasolta ne itt beszéljünk, vonuljunk el.

Naná – gondoltam és örömmel eredtem utána a felső szintre, az irodák felé. Az áruház ezen átlag munkanapokon nyüzsgő része most sötét és kihalt volt. Menet közben le sem tudtam venni a Róla a szemem, világos, nyári szoknyája alatt jól kivehető volt tangája vonulata, aminek látványától a vér veszett tempóban tolult a gatyámba. Bementünk az irodájába, ahol azonnal nekem esett és nagy vehemenciával kérte számon, hogy mi is ez az egész. Elmondta, hogy nem érti miért bánok Vele hirtelen így, csalódott bennem, másnak ismert meg és ne is merjem az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
ra
fogni a műsorom. Én azonban bűnbánás vagy magyarázkodás helyett kaján vigyorral hallgattam. Ezen még jobban bepöccent és azt mondta nagy hiba volt ilyen közel engedett magához, és feje szétrobbanását megelőzendő távozni készült. Most vagy soha – gondoltam és utánanyúltam. A hirtelen mozdulatomtól ijedten megfordult utána azonban már csak arra eszmélhetett, hogy csókolni kezdem a száját. A kezdő döbbenet után persze szabadulni akart, azonban mindez nem tűnt olyan energikusnak. Elszakadt a számtól, valamit hadovált is mindenféle erről nem volt szó és társairól azonban újabb csóktámadásom beléfojtotta a szavakat. Innentől meg már nem volt megállás.

Hevesen visszacsókolt, szinte önkívületi állapotban forrtunk egybe. Nagyon bezsongtunk, kezeink rögtön körútra indultak egymás testén. Nekem volt könnyebb dolgom hisz minden megerőltetés nélkül a szoknyája alá nyúltam és végre saját bőrömön át érezhettem formás fenekét, meg mindent, ami eddig csak képzeletemben élt. Közben ő sem tétlenkedett, viharos gyorsasággal gombolta le rólam az inget, és ugyan közbe hevesen smároltunk, valahogy mindig kerített módot arra, hogy odasúgjon néhány szót például, hogy "Te kis szemét", "megőrjítesz", "miért csinálod ezt? " satöbbi. Választ, úgy tűnt nem nagyon vár. Kezeim időközben egész testét bejárták, markomban érezhettem formás melleit, ujjaimon bugyija nedvességét. Ő ezalatt a gatyám zipzárjával munkálkodott, mit mondjak sokat nem kellett küzdenie, másodpercek alatt boxerben álltam előtte. Ekkor hirtelen megfordult és az ajtó felé indult.
A
alf
gy
alf
alf
rz
alf
és
kezdett eluralkodni rajtam, gondoltam, ha most itt hagy felkötöm magam.

Szerencsére félelmem alapozatlan volt, csak bezárni indult az ajtót. A kezdetektől meglévő lendületességgel vetette rám ismét magát, nekitolt az íróasztalnak, majd csókolgatni és simogatni kezdett. Mondanom se kell egyik keze a gatyámban matatott másikkal mindenfelé, közben őrülten csókolt, totálisan bepörgött. Amikor keze rákulcsolódott a farkamra, azt hittem rögtön infarktus visz el. Míg ez végigfutott az agyamon, már le is került rólam az utolsó fontosabb ruhadarab is, Kriszta drága pedig folytatta (vagy csak elkezdte? ) álmom megvalósulását. Miután alaposan végigsimította és megtapogatta legbecsesebb szervem, a szájával is munkába kezdett. Itt sem maradt el a vad szenvedélyessége. Nem sokat vacakolt, egyből rábukott és szívni kezdte. Istenien szopott! Itt igazolódott be, milyen helyesen tettem hogy indulás előtt kivertem. Mondjuk így se sok kellett, hogy ellőjem magam rögvest, de azért sikerült gyakorolnom némi önkontrollt. Nem volt kis bravúr, mert ne feledjük álmaim nője térdelt előttem, farkammal a szájában! :) Az önálló oboaest folytatódott, most már kicsit visszavett iramban, precíz, őrületbe kergető nyelvmunkával színesítve.

Egy pillanatra se állt le, a golyóimat is rendesen leápolta. Nagyon tudott a nő! Egyre éreztem, hogy közeledik a vég, meg is említettem hogy esetleg válthatnánk, azonban nem érdekelte. Amúgy sem kis teljesítményét megfejelte még egy kicsit, tövig benyelte a rudamat, verte, nyalta, szopta irgalmatlan iramban. Szerintem nincs ember, aki ilyen technikával sokáig bírja. Vagy ha van is az nem én vagyok, úgyhogy eldurrantam. Próbáltam figyelmeztetni de hiába. Vákuumként tapadt rám, mialatt telelőttem a száját. Életemben nem élveztem ekkorát! Az anyag nagy részét lenyelte, azonban ekkora mennyiséggel nem bírt úgyhogy jutott a padlónak is bőven. (Nem teljesen oda illő módon ekkor arra gondoltam, hogy hehe, most jól megkapja a takarítónő, méltó büntetés a kisstílű parancsolgatási hajlamáért, még jól el is kentem volna legszívesebben:)). Orgazmusom minden erőt kiszívott belőlem, ráhanyatlottam az asztalra és szinte önkívületben vártam ki, míg sexistennőm tisztára takarítja a szerszámom. Ennek befejeztével azonban újult erőre kaptam, felpattantam és helycserés támadást intéztem még mindig térdeplő partnerem ellen.

Nem ellenkezett. Hamar kibújtattam a rucijából, aztán ledöntöttem és rávetettem magam. Tőle ellesett technikával nyaltam, csókoltam végig a testét, melleinél kicsit tovább elidőztem, de vágyaim fő állomása már nem várhatott tovább ezért a lábai közé vetem az irányt. Bugyija tocsogott a létől. Először a vékony anyagon keresztül puszilgattam, aztán azonban szinte letéptem róla, hisz az illattól 200%ra bezsongtam. Végre szemem (és szám) előtt hevert a hőn vágyott punci. Meglepetésemre és hatalmas örömömre teljesen borotvált volt. Nem is kellett több, lábait amennyire lehetett szétterpesztettem aztán nekiláttam a fenséges szervnek. Először finoman, majd egyre mohóbban nyaltam, nyelvem a hüvelyébe is benyomtam amennyire csak bírtam. Halk, kéjes nyögései és feszülő teste még jobb teljesítményre ösztönzött. Nyelvemmel a csiklóját vettem kezelésbe, miközben ujjaztam. Szerintem az öklöm is befért volna, ha nagyon akarom annyira fel volt izgulva. De én megelégedtem 3 ujjammal, és úgy tűnt ő is, mert hamarosan nagy sikoltások közepette elélvezett. Egyáltalán nem érdekelt hogy esetleg meghallotta valaki, töretlenül folytattam munkám. Lábait kicsit feljebbemeltem és újra végignyaltam, most már figyelmet fordítva a popsijára is.

Anális beállítottságáról sem voltak fogalmaim, ezért úgy döntöttem gyakorlatban értesülök a dolgokról. Előbb nyelvemmel jártam be az új vidéket, majd visszakalandoztam a csiklójához és ujjammal vettem kezelésbe a popsiját. Cseppet sem ellenkezett. Egyre beljebb toltam az ujjam miközben számmal egy "emelettel" feljebb folytattam a kényeztetést. Nyelvemmel a csiklóján, ujjammal a popsijában hamar újra a csúcsra lőttem. Fáradhatatlan voltam, akár napokig nyaltam volna, Ő azonban megelégelte, felült, magához húzott és szenvedélyesen megcsókolt. Farkam már az általam adott orális műsor során új életre kelt, most azonban még inkább megkeményedett. Hát még akkor, amikor újra puha ajkai fonták körül. Buzgón szopni kezdett, maximálisnál talán még nagyobbra pumpálva ezzel a farkam. Aztán visszadőlt és arra kért tegyem be neki. Most már tudtam milyen a sexben, érzéki és vad, durva de mégis fantasztikus. Kedves, bűbájos külseje igazi lepedőakrobata sexboszorkányt takart. Nem haboztam, megtettem, amit kért. Átkarolt, ujjait belém mélyesztette és néha felhangzó, nyögésétől alig érthető disznó szavak kíséretében átadta magát a kéjnek.

Kis idő múlva cseréltünk, én feküdtem az asztalon, ő meg belém ült. Zsokénak sem volt utolsó:)) remekül irányított, többször is elélvezett, én meg mindent beleadva tartogattam anyagomat. Ismét váltottunk, ezúttal hátulról érkeztem. Miközben punciját ostromoltam, ujjammal ismét a popsilyukával játszadoztam. Újabb orgazmusa végén mikor már én is majdnem lőttem hátranyúlt és farkam a segge bejáratához igazította. Közben azt mondta: "Még soha senki nem járt előtted odabent, de most akarom, kérlek tedd meg! ". Hát kérem, lehet egy ilyen kérést visszautasítani? Ugye nem. Én se tettem. Sokszor mozgatta fantáziám az ilyen pozitúra, de eddig nem volt alkalmam kipróbálni. Igazándiból az se jutott eszembe, hogy esetleg gumival kellene. Elvette eszem a vágy és betoltam édes farpofái közé. Itt is irányított, lassan óvatosan hatoltam be. Kicsit fészkelődött, talán fájt is neki de nem szólt róla. Sokat nem kellett mozognom, rövid időn belül előtört az áldás. Igyekeztem kihúzni így fele belé, másik része a hátára és a popsijára ment. Aztán ráomoltam. Teljesen kimerültem.

Nem sokáig feküdtünk így hisz az asztallap nem a legkényelmesebb megoldás a pihenésre. Ő sem szívesen de felkelt, zsebkendővel amennyire lehetett megtisztította magát. Közben egy szót sem szólt. Ez kicsit aggasztott, de én is hallgattam. Felöltöztünk, aztán megszólalt: " Bűnbe estem veled, és életem legfantasztikusabb élménye volt ez, sosem felejtem el. De remélem tudod, ez egyszeri élmény lehet csak nekünk, sajnos nincs, nem lehet közös jövőnk! Nagyon sajnálom, de mindkettőnknek így a legjobb! Ne haragudj! " Sírni tudtam volna, de belül éreztem, hogy ez a helyes út. Átölelt, forrón és erősen. Aztán hirtelen elindult. "Remélem maradt még abból a finom sütiből! ". Ezzel kilépett az ajtón és egyben az életemből. Én pár nap múlva eljöttem a cégtől, Krisztát azóta alig láttam. Néha egy telefon vagy sms, de semmi több. Nem bízom a folytatásban, bár annak idején a kezdésben sem bíztam...

Hát ez lenne az én történetem, ha tetszett megosztok veletek többet is.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.03 pont (201 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Sentinel1
2023. október 26. 13:12
#29

Hát ez nem volt rossz, sőt kimondottan jó volt, nekem nagyon tetszett, jöhet még ilyen!

1
cscsu50
2022. március 8. 23:22
#28
Diák álom!
1
feherkalman1
2022. január 7. 09:56
#27
Remélem lett néhány további találkozás.
1
a
angel234
2021. május 21. 04:00
#26
Ábránd,vagy nem,azért nem volt rossz.
1
én55
2021. május 20. 17:04
#25
Jó a történet 8 pont.
1
l
laja.jl
2020. október 29. 07:03
#24
Letelt a diákmunka. nincs több történés...
A kezdet nem volt rossz.
1
f
feherfabia
2020. október 29. 06:41
#23
Nagyon jó!
2
z
zoltan611230
2019. május 12. 03:50
#22
Jó nagyon.
1
a
A57L
2018. augusztus 7. 04:10
#21
Ábrándozni jó.
1
t
t.555
2017. november 21. 03:39
#20
Hihetetlen történet! 10 pont!
2
Andreas6
2017. augusztus 30. 06:14
#19
Katica-rajongó! Nem tudom, miben szakértő a bnőd, a helyesírásban biztos nem. A "sex" átment a magyar nyelvbe és szexnek kell írni! Jó lenne, ha csak ez az egy hiba lenne a történetben, ami tartalmilag jó, csak írásbeli formájával nem vagyok megelégedve.
1
i
ivol
2016. május 22. 15:50
#18
Nagyon tetszett! Jó volt olvasni. Talán egy kicsit hosszúra nyúlt a felvezetés, de a végkifejlett érdekes volt.
2
feherkalman1
2016. január 6. 22:47
#17
Egész jó, csak kicsit hihetetlen.
1
tutajos46
2013. december 14. 07:56
#16
Jó lenne egy ilyen kaland.
1
l
listike
2013. december 6. 07:17
#15
Egy ábrándnak elmegy.
1
d
dream55
2012. május 4. 06:15
#14
wow ez kiraly !!!
1
Liv
2004. december 15. 11:02
#13
húúú, ez tényleg jó volt... :) bár vészes dolog ilyet irodában, munkaidőben olvasgatni.... :) az ember túlságosan beleéli magát... :))))
1
feszes punci
2004. július 12. 11:13
#12
AAAAAAH ez király! bazzeg én menstruálok és benedvesedek, tudom, milyen káros ez?? :))
1
Katica-rajongó
2004. július 12. 10:44
#11
The Cronic és többiek, megmondanám nektek hogy így kell írni: sex
és ezt szakértő bnőmtől tudom!! :)
1
GreatBear***
2004. május 16. 22:03
#10
Komoly lett a történet, meg örülhetsz is, mert nem sok diákkal történik meg egy ilyen az életében!
Mondjuk, mint cégvezető kicsit belegondoltam milyen lehet nálunk a helyzet...:-))
1