Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Baró történet .Nagyon tetszett ,és szivessen olvasnék még erröl a buja titkos szerelemröl.
1
LuckShowgore
2009. június 3. 09:16
Nagyon jó! Sok-sok folytatást kérünk.
1
malibu
2009. március 12. 20:06
tetszik nagyon jo ha van valakinek ilyen élménye én szinessen meg hallgatnám mert lenne egykét kérdésemirjatok eros.gabi@freemail.hu
1
pandur
2009. február 17. 23:50
tetszett elég jó
1
pandur
2009. február 17. 15:06
tetszett elég jó
1
loránt
2009. február 16. 07:33
A történet nagyon izgató és jó.Nekem is volt hasonló élményem anyámmal,ö nyújtotta nekem életem során a legemlékezetes sexet,megtanitott mindenre ami egy férfinak szükséges.Köszönöm neki!
1
JOCI 07
2009. február 15. 16:03
Ez a történet nagyon jó.Remélem mielőbb olvasható lesz a folytatás.Gratulálok!10 pont.Élet szerűen megírt sztori.
1
roberto
2009. február 11. 23:33
eddig nagyon jo, csak a sex hiányzik........
1
Tata
2009. február 11. 11:08
Tényleg jó a sztori, nekem nagyon tetszett és az is, hogy elég plasztikus és kidolgozott. Egyébként a legmagasabb szavazatokat mindíg a kicsit perverzebb írások kapják, de ennek az az oka, hogy felizgat minket, ha valaki MÁS szeretkezik a saját, de persze a saját fantáziánkban megjelenő alakú és külsejű rokonával. Sztem ez nem aberrácó. Várom a folytatást!!!!!!
1
santiago
2009. február 8. 12:15
Nyugalom, urak, össze ne vesszetek már. :) Semmi gond, ha valaki nem szereti az ilyen sztorikat, ráadásul a hetes is teljesen korrekt pontszám, szóval tényleg nincs miért összeugrani. Ha már szóba került, a saját családtagjaim felé én sem tápláltam soha szexuális vágyakat, még reménytelenül félszeg és kanos kamaszként sem, viszont szívesen olvasom a témába vágó, jól megírt történeteket. Ha pedig évente-kétévente elkap az ihlet - összekötve a kellemeset a hasznossal - egyet-egyet le is fordítok közülük. Nagyjából ennyiben lehet összefoglalni a motivációimat. :)
A folytatás felrakása kizárólag az oldal szerkesztőitől függ, lévén, hogy az egész sztorit elküldtem ugyanabban a doksiban. Köszönöm mindenkinek, aki átrágta magát a fordításomon, és külön köszönet a potozóknak és a kommentelőkenek.
santiago
1
Ati
2009. február 8. 11:29
Gratulálok folytasd,kitünő ahogy vanben izgalom és vanben esemény is.Folytasd!!!!!!
1
Andreas
2009. február 8. 11:03
Igen, nem tudok ilyet. Nem is próbálok írni a szexről, jobban szeretem csinálni. Mindenesetre soha nem jutott még véletlenül sem eszembe, hogy közeli rokonaimat, mint lehetséges szexpartnert nézzem. Annyi nő van a világon... Mindenkinek persze meglehet a maga perverziója, nekem is, én ettől a fajtájától kicsit undorodom. Szóval, csak annyit akartam mondani, hogy a történet a partner személyétől eltekintve tetszett.
1
kukor
2009. február 6. 23:36
gratulálok Folytasd
1
masina
2009. február 6. 09:22
NAGYON JO ALIG VÁROM MÁR A KÖVETKEZÖ RÉSZT! DE HA LEHET AKKOR MINÉL ELÖBB. KÖSZ
1
sihupapa
2009. február 5. 19:51
Ne törödj "Andreas"-sal, csak irigykedik mert ő még ilyet sem tud.
1
Andreas
2009. február 5. 13:39
Nálam csak 7. Ugyanez lehetett volna 9-10 is, ha nem az anyja. A történet szempontjából ugyanúgy lehetett volna az apja második felesége.
1
imi36
2009. február 5. 10:31
Nagyon jó a örténet.Remélem mielöb folytatod!10-pont
Sok-sok folytatást kérünk.
élményem anyámmal,ö nyújtotta nekem életem során a
legemlékezetes sexet,megtanitott mindenre ami egy
férfinak szükséges.Köszönöm neki!
Egyébként a legmagasabb szavazatokat mindíg a kicsit perverzebb írások kapják, de ennek az az oka, hogy felizgat minket, ha valaki MÁS szeretkezik a saját, de persze a saját fantáziánkban megjelenő alakú és külsejű rokonával. Sztem ez nem aberrácó. Várom a folytatást!!!!!!
Semmi gond, ha valaki nem szereti az ilyen sztorikat, ráadásul a hetes is teljesen korrekt pontszám, szóval tényleg nincs miért összeugrani.
Ha már szóba került, a saját családtagjaim felé én sem tápláltam soha szexuális vágyakat, még reménytelenül félszeg és kanos kamaszként sem, viszont szívesen olvasom a témába vágó, jól megírt történeteket. Ha pedig évente-kétévente elkap az ihlet - összekötve a kellemeset a hasznossal - egyet-egyet le is fordítok közülük.
Nagyjából ennyiben lehet összefoglalni a motivációimat. :)
A folytatás felrakása kizárólag az oldal szerkesztőitől függ, lévén, hogy az egész sztorit elküldtem ugyanabban a doksiban.
Köszönöm mindenkinek, aki átrágta magát a fordításomon, és külön köszönet a potozóknak és a kommentelőkenek.
santiago
Szóval, csak annyit akartam mondani, hogy a történet a partner személyétől eltekintve tetszett.
KÖSZ