Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólást. Legközelebb megpróbálom jobban kidolgozni és a hibákat elkerülni. Álmomban sem gondoltam hogy ennyi szavazatot kapok rá.
Nincs következő része, ezeket a fantáziáimat 4-5 éve írtam és nem állt szándékomban akkoriban nyilvánosságra hozni. Még egy történet van talonban annál elgondolkodtam a folytatáson de nem volt időm ezidáig, ha arra is ennyi pontot kapok akkor lehet hogy belefogok 🙂
Most láttam csak, hogy valamelyik szemétláda a részletes értékelésben háromszor egy pontot adott. Ez a szimpla irigység és rosszindulat megnyilvánulása! Persze, hogy javítottam rajta...
Álmomban sem gondoltam hogy ennyi szavazatot kapok rá.
Még egy történet van talonban annál elgondolkodtam a folytatáson de nem volt időm ezidáig, ha arra is ennyi pontot kapok akkor lehet hogy belefogok 🙂