Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Én is adtam volna 10 pontot - ha beszerzel a következő írásodhoz egy magyar billentyűzetet, és az írás ugyanilyen jó lesz, meg is adom. Így csak 8-at adok...
A múlt héten sikerült hasonló egy 10 emeletes tetején.
1
a
A57L
2014. május 26. 05:32
Jó az írás.
1
tutajos46
2013. július 12. 06:00
Nagyon jó!
1
v-ir-a
2009. november 22. 22:12
hoztad a színvonalat,amit megszoktam tőled.... a szerelem szinte átsütött a monitoron, és ezt már régen olvastam itt nagyon gratula neked 10 pont
1
kac
2003. április 27. 19:20
Nekem is nagyon tetszett! A stílusa is nagyon szép, olyan részletesen írja le a történteket, hogy teljesen bele tudom magam élni :)
1
Béla
2002. november 7. 11:29
Naaagyon jó! Már régen vártam valami olyan sztorit is, amikor a fickó a saját feleségével csinálja. Valahogy ez mostanában nem divat, vagy mi az oka, hogy ezek ritkák? Azért 10 pötty...