Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
SZerintem nem rossz, igaz én amúgy is szeretem a régi korban játszódó történeteket. Nekem inkább az a bajom, hogy keveri a szexet az s/m-mel. Olyan történetet szeretnék olvasni, ahol csak büntetés van szex nélkül.
1
Bl
2008. április 8. 10:16
Nekem nagyo tetszett, bár nem igazán művelem a műfajt, sőt, nem is szeretem, de valamiért ide kattintottam. Nem bántam meg. :) Még sok ilyet!
Ui: Nincs valakinek egy időgépe? :)
1
Luxor
2008. április 4. 23:37
Elismerem, van benne néhány logikai baki, de az eredeti történetet fordítottam, és így szerepelt abban. Én is csodálkoztam, de hát a történet írója is így írta.
1
Ram Agile
2008. április 4. 22:40
A következő bajok vannak az írásoddal: 1. leteszteli a védelmi rendszeremet - ez akkor most sci-fi vagy ókori történelmi munka? Ezek a fogalmak nem illenek a környezetbe. 2. Ez egy teszt lesz. - ugyanaz a gond. 3. meztelen lány igyekszik érzelmeit kontrollálni, - szintén. A kontroll XX. századba illő kifejezés. 4. megtanulta élvezni nedveinek komplex ízét, - komplex??? 5. Elkezdem ütni lágy ütésekkel a lány combjait, váltogatva az ütések irányát. Látom, hogy vércseppek jelennek meg a sima bőrén. - Ezt hogy gondoltad? Lágy ütések, amiktől vérezni kezd? Akkor mi fog történni az erősebb ütések után? Szétesik a csaj? Utána meg arról van szó, hogy vigyáz a nő bőrére. Tessék odafigyelni a logikai és fogalmazási hibákra!
amúgy is szeretem a
régi korban játszódó történeteket.
Nekem inkább az a bajom, hogy
keveri a szexet az s/m-mel.
Olyan történetet szeretnék
olvasni, ahol csak büntetés van
szex nélkül.
Nem bántam meg. :)
Még sok ilyet!
Ui: Nincs valakinek egy időgépe? :)
1. leteszteli a védelmi rendszeremet - ez akkor most sci-fi vagy ókori történelmi munka? Ezek a fogalmak nem illenek a környezetbe.
2. Ez egy teszt lesz. - ugyanaz a gond.
3. meztelen lány igyekszik érzelmeit kontrollálni, - szintén. A kontroll XX. századba illő kifejezés.
4. megtanulta élvezni nedveinek komplex ízét, - komplex???
5. Elkezdem ütni lágy ütésekkel a lány combjait, váltogatva az ütések irányát. Látom, hogy vércseppek jelennek meg a sima bőrén. - Ezt hogy gondoltad? Lágy ütések, amiktől vérezni kezd? Akkor mi fog történni az erősebb ütések után? Szétesik a csaj? Utána meg arról van szó, hogy vigyáz a nő bőrére.
Tessék odafigyelni a logikai és fogalmazási hibákra!