Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon köszönöm kedves szavaidat. Egyébként nem igazán vagyok jószívű, tehát csak akkor dicsérek, ha őszintén úgy is érzem. (És ki nem állhatom, ha valaki rossz helyesírással gyalázza meg ezt a gyönyörű nyelvet - ezt persze nem neked címeztem...)
Kössz Bizse az előző részbeni visszajelzésed , kb. egykoruak vagyunk és én még azt tanúltam , hogy a szépet és főleg a nőket tiszteljem . Nagyon élvezem a szépen , leírt NŐ élményaket . Ez a rész még szebb-jobb mint az előző .
Én meg nagyon tisztellek! Az őszinte "igaz" véleményeidért, kissé szigorú vagy,de volt már rá példa, hogy tudsz "jószívű" kritikát is írni, mint például lenn....