Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Általában azok kritizálják a fordítást, akik meg sem próbálják. Véleményt mondani egy fordításról a legkönnyebb, de a kritizálók mutassanak fel jobbat, úgy becsméreljék más munkáját.
A lenti vitában én a Kedves "Gyuri0926" mellé állok! A történet mondani valója a lényeg! Én egy dupla "b" betű helyes leütésétől még soha nem nedvesedtem be lenn, de mástól igen..... /Érthető, hogy mi a LÉNYEG??/
Ez nem igaz , az internetes fordítók hasznàlják a kakas szót gyakran , a cum szót le sem fordítjàk , Te se és más sem találja ezeket a szavakat nàlam. Amúgy korábbi saját történetnél is felemlegették olvasók , hogy rossz a fordítás . Amugy pedig ez nem fordító verseny , itt a történetet kellene pontozni , jó néhányan nem azt teszitek , hanem csak közködtök , azt fogjátok elérni, hogy végleg abbahagyjuk az itteni közzétételt
Amúgy korábbi saját történetnél is felemlegették olvasók , hogy rossz a fordítás .
Amugy pedig ez nem fordító verseny , itt a történetet kellene pontozni , jó néhányan nem azt teszitek , hanem csak közködtök , azt fogjátok elérni, hogy végleg abbahagyjuk az itteni közzétételt