Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
nekem mindegyik tetszett nem is akar lankadni a farkam
1
fiest
2008. május 28. 10:06
ugy mint az előzőek ez is 10p!nekem bejön !
1
coolface
2007. november 1. 21:05
izgalmas volt bár nem hiszem hogy valojábban megtörtént én elitélem az ilyen dolgokat a multban történt események miatt is amik velem történtek elhihetitek nem volt kellemes söt egyenesen borzasztó. kihatással volt az egész életemre. de maga a történet nem volt rossz bár elitélem 100%ig az egészet.én sosem tennék ilyet a lányommal ha lenne!!! további szép estét
1
Violet
2007. február 3. 18:34
hmmmm.... csatlakozom az előttem szólokhoz... nekem is átázott a bugyim
1
Steve
2006. július 10. 14:31
Hi Zsuzsi! A beírásodra hivatkozva, pusztán kíváncsiságból, szeretném tőled megkérdezni azt, hogy te menyi idős voltál, amikor intim kapcsolatba kerültél a fateroddal? Ha itt nem kívánod publikálni, megteheted e-mail-ben is. A választ előre is megköszönöm. Üdv. Steve
1
Hegylakó
2006. július 7. 01:41
Ahogy Zsuzsi is írja, az első két rész nekem is sokkal inkább tetszett mint a harmadik. Valahogy.. más volt.
1
Zsuzsi
2006. július 6. 11:06
Az első két rész nagyon tetszett, mintha rólam irták volna, csak én késöbb kezdtem. A harmadik rész elsietett és stilisztikai hibák is vannak benne. Én nem vontam volna bele a barátnőt, mert egészen addig megőrizte a történet intim voltát. De ettől függetlenül nedves lett a bugyim és természetesen 10 pont. Több mint 20 év távlatából teljesen át tudtam élni és mintha velem történt volna mindez, de ez csak az első két részre vonatkozik. Hát ennyi
1
abrakadabra
2006. július 2. 02:02
Steve a legjobb!:) 10!
1
macko
2006. június 27. 17:18
HÁÁÁÁT kurva jó volt! - bocs- Grétynek megveszem ha kell, de felajánlanám a sajátomat is.
1
Gréty
2006. június 26. 11:40
Amikor olvasom ezeket a sorokat, folyton bizsergést érzek a lábaim között. Bugyi csere nélkül nem is úszom meg. Már vettem volna szívesen én is egy vibrit, csak ne lenne olyan ciki bemenni a boltba.
1
Bratyó
2006. június 25. 19:56
Helló Steve!!!Látom tartod a jóformádat,csak igy tovább.Remélem lesz folytatás.És újjab történeteket is olvashatunk majd.
én elitélem az ilyen dolgokat a multban történt események miatt is amik velem történtek elhihetitek nem volt kellemes söt egyenesen borzasztó. kihatással volt az
egész életemre. de maga a történet nem volt rossz bár elitélem 100%ig az egészet.én sosem tennék ilyet a lányommal ha lenne!!! további szép estét
A beírásodra hivatkozva, pusztán kíváncsiságból, szeretném tőled megkérdezni azt, hogy te menyi idős voltál, amikor intim kapcsolatba kerültél a fateroddal?
Ha itt nem kívánod publikálni, megteheted e-mail-ben is. A választ előre is megköszönöm.
Üdv. Steve
Grétynek megveszem ha kell, de felajánlanám a sajátomat is.
Bugyi csere nélkül nem is úszom meg. Már vettem volna szívesen én is egy vibrit, csak ne lenne olyan ciki bemenni a boltba.