A+ A-

Balatoni kaland

Egy verőfényes tavaszi szombat délelőtt történt, hogy egy barátomat indultam meglátogatni, aki a Balaton mellett Köveskálon lakik. Látogatásomat meglepetésnek szántam, nem voltam időhöz kötve. Bepakoltam a kocsimba, a lejátszóba bedobtam a kedvenc cédémet és útnak indultam. A jó időben ráérősen mentem, sütkéreztem a kocsiban vezetés közben, örültem a ragyogó napsütésnek.
Veszprémet elhagyva három stoppos csajt láttam meg az út szélén. Színesen, könnyen voltak öltözve, napbarnított testük a nyár jó érzésével töltött el. Régi szokásom, hogy felveszem a stopposokat, mivel diákkoromban én is sokat stoppoltam és mindig nagyon örültem, ha felvettek. Ahogy közelítettem feléjük, intettem nekik, hogy megállok, jöjjenek.
Félrekanyarodtam, majd megálltam. Pár másodperc múlva ők is odaértek. Leengedtem az ablakot és behajolt hármuk közül a barna hajú, egy sugárzótekintetű, kedves arcú lány.
- Szia, köszöntött. A hangja erotikusan csengő volt. No, csak gondoltam nevetve, lehet, hogy társaságom lesz? Majd rögtön elhessegettem a gondolatot, hogy ilyen szerencsém úgysem lehet.
- Elvinnél minket a Balcsira? Füredre megyünk.
- Persze, én is arra tartok, gyertek, szálljatok be. Szólt a barátnőinek, hogy okés a helyzet és beszálltak. Ő mellém ült, a másik két lány hátra. Figyeltem őket beszállás közben.
Mindhárman szoknyában és divatos felsőben voltak. Csinosak és jókedvűek voltak, a barna, aki mellém ült helyes, jó alakú, a másik kettő inkább csöcsös, főleg a vörös. Bemutatkoztunk egymásnak. A barnát Andinak, a szőkét Juditnak, a vöröset pedig Mirának hívták.
Az elkövetkező percekben a hangszórókból zümmögő zenét hallgattuk és társalogtunk, hogy honnét hová tartanak, az időjárásról, mindenféle dolgokról. Majd ismét csöndben lettünk.
Pár perc múlva Andi törte meg a csöndet. Ekkor már megfigyeltem, hogy mindig engem néz, amikor pedig a visszapillantó tükörbe néztem, Mira és Judit szemeztek velem. Lehet, hogy csak képzelődök? De, Andi meggyőzött arról, hogy jól figyeltem meg a helyzetet.
- Tetszel nekem, súgta erotikusan.
- Micsoda? Kérdeztem vissza bambán.
- Igen, jól hallottad, tetszel nekem, és legfőképpen őneki, mutatott a szoknyája felé.
Odapillantottam és láttam, a kis sárga virágos szoknyácskája alól kihegyesedett valami. Jobban megnéztem és meghökkentem a látványtól. A szoknyája alól egy formás kuki ágaskodott ki. Kisarasznyi, de keményen felfelé meredező és jó formájú. Úgy feszült, hogy a makkjáról már kissé hátracsúszott a fitymája és a lyukból épp egy nagy csillogó kéjcsepp, bukott ki. A jó szagú, áttetsző folyadék szétterült, a makk hegyén. A síkos váladéktól még hátrébb csúszott róla a bőr és teljesen kilátszott szép, formás, közepes méretű, rózsaszínű makkja. Ahogy ezt megláttam, a női faszillat elérte az orromat. A látvány és a szag együttes hatásától erős izgalom hasított belém. Anyám, ez egy shemale! Szinte éreztem, mondtam magamban. Rögtön a neten látottak ugrottak be, amikor shemales oldalakon nézelődök. Ez a csajos faszság kurvára felizgat. Gyakran verem a faszom ilyen oldalakra. Élvezem látni, hogy egy csinos csajnak kukija van és rejszol. Jót élvez, és amikor kiveri a faszát, bőven fröcsköl belőle a geci.
Zavartan szólaltam meg.
- Mi, mi..., az ott neked dadogtam, csak nem egy...?
- De az. Nekem ilyen van, nem puncim. Nem bánom, mert jól működik. Szeretem, és gyakran használom is. Mindezt mosolyogva, kedvesen, olyan csábítóan és olyan izgatóan mondta, hogy azt hittem ott rögtön elélvezek.
- Azt látom! De hogy merted felfedni magad?
- Hááát... sokat segített, hogy a visszapillantó tükrödön egy shemales lány képe lóg. A mellein látszik, hogy igazi, jó csajszi, de aki ismeri, tudja, hogy ő egy pluszos lány. Szóval kukija van, mint nekem. Meg nagyon bejössz nekem és szerintem a barátnőimnek, is igaz csajok?
- Igen, igen, jött kórusban a válasz.
- És ti lányok, ti is...? De ekkor már láttam a tükörben, hogy bólogatnak mindketten és kuncognak.
- És... esetleg láthatnám a ti ékszereiteket is? Kérdeztem kiszáradó torokkal.
- Neked szívesen megmutatjuk, de ha jobban szemügyre akarod venni őket, el kell jönnöd hozzánk Füredre.
Lassítottam és hátranéztem. A cicik már szabadon voltak. Mindkettőjüknek szép nagy melle volt. Főleg Mirának, neki már inkább csöcsei voltak, olyan dúsak, erőshúsúak. Láttam, ahogy a csajok átnyúlnak egymás szoknyája alá, és a simogatják egymást. Erre Judit felhúzta a szoknyáját. A bugyija már rég félrecsúszott és egy méretes, nagy fasz tárult elém. Az izgalomtól eresen meredezett, lehetett vagy húsz - huszonkét centis és húzogatta rajta a bőrt.
Mirának is előbukott a rövidebb, de brutálisan vastag, duzzadt, erős fasza. Elkezdte lassan hátrahúzni a makkjáról a bőrt. Ahogy szabadult ki, egyre inkább szorulva feszült és a végétől hirtelen visszacsúszott és megkönnyebbülve előbukott hatalmas makkja. Megint az orromba csapott az erős, és nagyon izgató fasz szag.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 06. 27. kedd 10:17
A besorolásról annyit, hogy a hermafrodita olyan ember, aki női és férfi nemi szervvel IS rendelkezik. A shemal szerintem férfi, nőies mellel, ennek alapján a kategória helyesen homo lenne. És az nem az én ízlésem.
#11 gustavson44 2016. 11. 19. szombat 11:54
Sajnos ilyenhez nem volt még szerencsém.De a remény....él.
#10 A57L 2014. 02. 16. vasárnap 06:28
Egész jó.
#9 PPBS88 2013. 12. 12. csütörtök 20:20
"hogy megint úgy tele van, mintha még nem is élvezett volna el. "
Jaj.Teli van ilyen megfogalmazásokkal a "mű"-út... 1pppontt
#8 Paja 2013. 12. 12. csütörtök 12:44
Sajnos, ez nem az én világom. :(
#7 veteran 2013. 12. 12. csütörtök 12:32
Nem rossz.
#6 zsuzsika 2013. 12. 12. csütörtök 10:28
Érdekes.Jó indulattal 5 pont.
#5 Rinaldo 2013. 12. 12. csütörtök 10:01
Jó.
#4 papi 2013. 12. 12. csütörtök 07:41
Nem tetszik.
#3 listike 2013. 12. 12. csütörtök 07:34
ELmegy.
#2 feherfabia 2013. 12. 12. csütörtök 05:49
5p
#1 Törté-Net 2013. 12. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?