Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon jó! Mindig az az izgalmas, ha lassan és izgalmasan bontakozik ki a cselekmény. Mestermű!
1
A
Almoska5
2018. június 26. 01:37
Kedves "Tomas"! Az első résztől is megszédültem, de ettől a résztől már az "egekbe" jártam a gyönyörtől! Most az izgatott igazán amikor szépen, nyugodtan, kissé izgatóan, "körül írtad" az eseményeket. Ettől lett izgalmas és JÓ! Várom a folytatást. Én már soha ilyen érzésekben, nem fogok a valóságba részt venni, a korom és betegségemből kifolyólag, de ezek a kis történek bearanyozzák életem utolsó pillanatait. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKED KEDVES TOMAS!!
(Tőlem már 2x100 = 200 plusz pont megadva, még emelhetem a tétemet...)
(Tőlem már 2x100 = 200 plusz pont megadva, még emelhetem a tétemet...)