Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Shyboy: azt hiszem ezzel egyetértünk. El lett találva a történet, de a kétszeri megszakítás ("de nem részletezem" és társa az első részből) kicsit kiábrándítólag hatott. Kover: férfival pont annyira lehet jó, de aki nem érti a dolgát arra nincs mentség. :)
1
Shyboy
2004. november 16. 23:45
Hát nem nagyon emlékszem arra,h mikor olvastam utoljára ennél szebb, izgatóbb és élvezetesebb történetet. Köszönöm...
1
Zabiela
2004. november 14. 10:05
elolvastam az elso részt is, nagyon jó nekem nagyon tetszik
1
Kover
2004. november 6. 09:02
Na tessek! A tipikus pelda azokra az ideologikus sztorikra, amelyek mind azt bizonygatjak, hogy ferfival sokkal rosszabb, mint barmi massal!
Kover: férfival pont annyira lehet jó, de aki nem érti a dolgát arra nincs mentség. :)