Szobatársak 2. rész

Szavazás átlaga: 7.95 pont (153 szavazat)
Megjelenés: 2004. október 6.
Hossz: 20 135 karakter
Elolvasva: 31 818 alkalommal
Én csináltam éppen. Teljesen új formációval négykézlábra helyezkedtem, és a fejemet belefúrtam a párnába. Így ringtam előre hátra, de bár máskor már ez nagyon bejött nem hozott sikert. Sőt lankadt is valamennyire a vágy bennem, úgyhogy visszafordultam normál pózba, és a mindig sikeres "két lyuk" taktikát választottam. De ez most nem jött be kivételesen. Éreztem, hogy most sok hiányzik, mikor oldalra fordultam, és kinyitottam a szemem. Ági mereven nézett engem. Másfél hónapja csináltuk a kis játékainkat, de éjszaka még nem találkozott a szemünk, és ez egy kicsit váratlan volt. De ugyanakkor nagyon izgató is. Ezen felbuzdulva úgy, hogy nem vettem le a szememet róla elkezdtem ringatózni gyorsabban, éreztem, hogy kezd lassan megindulni bennem az orgazmus, becsuktam a szemem, mikor hirtelen megéreztem a kezét a mellbimbómon. Alapvetően ez elvitt volna a csúcsra, de még éreztem valamit. Nedves volt az ujja. Olyan orgazmusom lett hirtelen, hogy csaknem felkiáltottam.

Mire magamhoz tértem szorgos tevékenységet hallottam a mellettem lévő ágyból, Ági a második menetét tette éppen, ahogy láttam elég gyorsan a bugyija csak félre volt hajtva, és mindkét keze lent matatott a puncijánál, az egyikkel a bugyit tartotta a másik, pedig szorgosan járt ki be és dörzsölgette csiklóját. De nagyon görcsös volt. Mint én az előbb, látszott rajta hogy hamar túl akar esni rajta. Nagyot sóhajtottam, és belevágtam abba, amiről már hetek óta fantáziáltam. Odahajoltam a testéhez, és gyengéden megfogtam a mellét, és hogy én is meglepjem, ráhajtottam a fejem a gyönyörű mellére, és a bimbót kezdtem nyalogatni. Csodálatos orgazmusa volt. Elvette a bugyijától a kezét, és a fejemet a mellére nyomta, miközben folyamatosan hangosan nyögdécselt. Lassan elcsendesedett. Beleájult az orgazmusba, ami velem is gyakran megesik. Belefektettem az ágyba a pólóját, lehúztam, és betakartam, majd hirtelen elgondolásból megpusziltam a száját. Lefeküdtem mellé, és elrendeztem magamat. Mielőtt álomba merültem, éreztem, hogy a kezemet keresi, megfogtam és így aludtunk el.

Másnap sokkal korábban mentem el, mint ő. A konzulensemmel volt találkozóm, és annyi dolgom volt a péntekre való tekintettel, hogy tudtam, este fogok hazaérni. Pedig már nagyon vártam. Ezt biztosan meg kell beszélnünk, mert ez már nem csak maszti volt, és az igazat megvallva én egy kicsit többet is akartam volna, de nem tudtam, hogy most mi lesz.
Eljött az este. Mikor hazafelé mentem már javában benne jártunk a kilenc órában, és az első hó most kezdett esni. Furcsa hangulatban voltam, mert nem tudtam mi fog otthon várni.

Felmentem a lépcsőn, megláttam, hogy a bejárati ajtónk nincs rendesen becsukva. Hát igen ez elég rossz volt a lakásban, de ha normálisan ráfordítottuk a kulcsot, akkor nem volt semmi baj. Nem tudtam, mit jelenthet ez, hát ennyire ritkán lepődök, meg mint mikor kiderült.
Halkan nyitottam be, mit sem sejtve, de már hallottam is hogy Ági nincs egyedül. Halk beszédet hallottam a szobából. Már azon voltam, hogy felkacsolom az előszoba villanyt, mikor megütötte a fülemet, hogy bizony itt nem csak beszélgetnek. Férfinyögést hallottam, olyat, mint amilyet ágyban is már oly sokszor. Felhúztam a szemöldököm, de belém bújt a kis ördög, és nem kezdtem illedelmesen zörögni, hanem halkan lehúztam a csízmám, és közelebb lopództam a szobaajtóhoz.

Egy vékony izmos rövid barnahajú srác állt az ágy mellett mellette Ági térdelt, és javában szopott. Azt a fajtát csinálta, amit a fiúk annyira szeretnek. Bekapta a végét, és folyamatosan verte a szájába. A srác nem volt semmi méretekkel megáldva, de hát ez nem jelent semmit, legalábbis nálam nem sokat. A legtöbb pasimnak átlagos vagy az alatti farka volt, és velük, sokkal több mindent tudtam csinálni, mint az egyetlen igazán nagyfarkú barátommal, és jobban is csinálták a szexet, mint az az egy. A srác Ági fejét fogva diktálta az ütemet, sőt a hajába is belemarkolt, ami szemlátomást nem tetszett a lakótársnőmnek, de eltűrte. Hirtelen felállította Ágit a srác, és mohón csókolózni kezdtek. Ági közben azzal foglalatoskodott, hogy levetkőztesse magát, miközben a pasi csak állt és verte a farkát, és somolygott. Ahhoz képest, hogy nem erre számítottam, és még csak nem is voltam féltékeny, nem gerjedtem be a képtől, amit láttam. Nagyon hamar rájöttem, hogy mi is az oka, annak hogy nem gerjedek. A srác amatőr volt, és otthon sok pornót nézett.

Amikor a nadrág és a harisnya is lekerült Ágiról a fiú megint magához húzta, és hevesen csókolgatta, de inkább saját szórakoztatására, mint a lány örömére. Mellét és a fenekét markolászta hevesen, miközben Ági a golyóival játszott. Aztán súgott valamit Ági fülébe, mire az hasra feküdt az ágyban, és hagyta, hogy a lábai lelógjanak róla. A srác minden teketória nélkül felvett egy óvszert, lehúzta róla a bugyit, és jó nagy nyáladagos kent szét mind a kotonon, mind Ági barlangjánál, és erősen belökte. Ági felszisszent, és közölte, hogy lassabban, de a srác nem hallgatott rá, rendes tempóban elkezdte kefélni Ágit. Láthatólag nagyon élvezte, és láthatólag nem érdekelte az alatta fekvő személy. Nagyon alpári volt. Ez nem volt elég neki, de élvezettel elkezdte karmolászni Ági fenekét. Ági kérlelőre fogta a dolgot, és mikor végre abbahagyta már kiserkenő
v
alf
ér
alf
es
barázdák látszottak a fenekén.

A srác ördögi mosollyal dugta Ágit, az nem is sejtve mire készül. Én azonban kezdtem sejteni, hogy mit is akar. A felső zsebéből előhalászott valahonnan egy kis tubust, és rákent belőle némi fehér krémet a hüvelyk ujjára, és azt bedugta Ági fenekébe. Ez talán rendben is lett volna, ha nem durván csinálja. És miközben hangosan kefélte ismét, jó alaposan bekente a popsi lukat, majd kihúzta a farkát Ági puncijából, és a szűkebb luk felé vette az irányt. Ági egy kicsit tűrt, úgy látszik tudta, hogy mi fog történni, mert meg se nyikkant. A behatolás hál istennek lassú volt, a fiú farka a hirtelen erőfeszítéstől ide oda görbült, Ági pedig a srác hasán tartotta a jobb kezét, hogy távol tudja tartani a hirtelen behatolástól.
Arca fájdalmat sugárzott, de hát nem mondta hogy nem, és nem is ellenkezett. A srác megunta, hogy nem nagyon bír beljebb menni az előcsarnoknál, úgyhogy a makkjával elkezdett előre hátra járatni a dákót. Na ez már láthatólag nagyon sok volt a lánynak, mert fájdalmas sikolyokat hallatott, és elkezdte kérlelni a pasit, hogy hagyják abba.

– Kérlek ne! Ez fáj!
– Na jól van, de akkor szopnod kell! – Ági beleegyezőleg bólintott. És gyorsan leült az ágy végébe, majd azzal a mozdulattal fel is állt, kicsit arrébb taszigálta a srácot, és elétérdelt. Pont háttal nekem. Leszedte a srácról a gumit, és eszelős szopásba kezdett. Meg is tette a hatását. A srác hamarosan elkezdett hörögni. Ági kivette a szájából, és már csak verte neki, de a srác erősködött;
– A szádba akarom! Aszontad leszopsz vagy mi! Akkor nyeld is le!
– Nem akarom! – mondta csendben Ági.
– Akkor verd az arcodra, vagy a melledre, vagy valami!
– Azt sem akarom!
– Mi, az hogy nem akarod? – és már lendült is volna a keze, ha ekkor nem lépek közbe elég rendesen megleptem, úgyhogy akkorát ugrott, mint egy ház.
– Na most szépen menj el innen, de nagyon gyorsan, ha nem akarsz rendőröket a nyakadra.
– Jóvanna kurva! Megyek má'! – visszafordult Ági felé, aki pityergett – Te meg jössz nekem egy szopással!
– Na húzzál már! – szóltam rá hangosan, és még fel sem öltözött kitoltam a lépcsőre.

Mire visszaértem Ági az ágyán feküdt hasán maga alá gyűrte a párnát, és keservesen sírt. Nem tudtam, mit szeretne. Egyáltalán elviselne-e most érintést a bőrén. Inkább hagytam, és elmentem teát készíteni. Egyáltalán nem erre az estére készültem, de csöpp eszemmel rájöttem, mi történhetett itt, de Ági szájából akartam hallani az igazságot. Elmentem zuhanyozni, mire visszajöttem Ági már az asztalnál ült kisírt szemekkel. Melléhúztam a széket, és átkaroltam gyengéden. Ráhajolt a vállamra és ismét sírt, és hüppögött. Úgy szorított, mintha az édesanyja lennék. Aztán lassan megnyugodott. Kisöpörtem a hajat az arcából, és megsimogattam. Lassan de határozottan közelebb hajoltam az ajkához, majd mikor szembekerültünk egymáshoz belenéztem a szemébe, és megcsókoltam. Felajánlkozó csók volt. Finoman érintettem az ajkát, majd még egyszer, mikor éreztem, hogy visszacsókol finoman szétnyitottam az ajkaimat, és a nyelvemmel bekéredzkedtem a szájába. Beengedett.

Nem harcoltunk, a nyelvem végigsimította az övét, és visszahúzódott. Fogkrém és sperma ízt kaptam. Még egyszer megcsókoltam az ajkát, majd szétváltunk. Felálltam és a konyhapulthoz mentem
– Ki volt ez a srác? – kérdeztem halkan.
– Hát. Izé többször jöttünk már együtt a metrón, és jó pasinak tűnt. – hangja bocsánatkérő volt. – Nem tudtam hogy ekkora vadállat.
– És miért hoztad fel csak így elsőre? – próbáltam terelni a témát a zavaros felé.
– Hát!... Azt hiszem, tudod. – rám nézett én visszanéztem, de nem szóltam semmit, úgyhogy folytatta. – Kicsit összezavarodtam! Kicsit megijedtem tőlünk, és attól, amit érzek. Úgy gondoltam, hogy ha lefekszem valakivel, akkor biztosan eltereli rólad az érzéseimet, de természetesen balul sült el...

Hallgattunk. Belül duplán örültem az elhangzottaknak, mert 1 őszinte volt 2 ő is érez valamit irántam, és ezt most már beláttam sokat nyom a latban, a szívemben.
– Megbocsátasz? – kérdezte bátortanul
– Persze! Egyelőre nem vagyunk párban, és nem is volt semmi köztetek. Csak ő csinált valamit te meg ezt szenvedted! – mondtam viccesre véve a figurát, és közben aggodalmasan néztem a reakcióját, de hál istennek mosolygott.
– Hát igen. Főleg a popsi része volt nagyon gáz.
– Áh ez nem is tudja, mit akar tőled! Akinek ekkora a mérete, annak szinte tilos popsi szexet kérnie, mert az nagyon fájdalmas tud lenni.
– Mér' mit tudsz te erről? Csak nem volt már részed ilyenben? Tényleg az jutott eszembe a nap folyamán, hogy olyan keveset meséltél magadról az elmúlt egy évben, az én összes problémámat meg meghallgattad, és kitárgyaltuk a szexuális életemet. Rólad csak annyit tudok, hogy istenien nézel ki mikor masztizol, és jó a technikád. Mit szeretsz? Mit próbáltál ki?
– Oh! Tényleg tudni akarod?
– Igen! Nagyon izgat.

– Na jó! Tudod én sok mindent kipróbáltam már, és vannak igazi perverzióim is, de ehhez megfelelő ember kell. Eddig kétfajta megfelelő embert találtam, pontosabban hármat; 1 én, 2 néhány pasim, 3 te! Én tudom, mit akarok, úgyhogy ez nem téma, te meg első pillanattól partnerem voltál egy általam nagyon kedvelt dologban.
– Mi az?
– Kis türelmetlen. Tudod nekem összesen 4 pasim volt, ebből kettővel istenien ment a szex, és mindkettővel sok mindent kipróbálunk. Gábor a kettő közül a későbbi, aki akkor hagyott el mielőtt hozzád költöztem, nagyon sokban segített. Tudod én olyan, vagyok, hogy ha szexről van szó én szeretek gyorsan elmenni először, hogy aztán számolatlanul érjen a kisebb nagyobb orgazmusok tömege, ami a szex közben jön. Amikor Gáborral kezdtük megtörtént, hogy az első menet után én nem elégültem ki teljesen, és mikor elment WC-re, és masztiztam. Nem is vettem észre, de az ajtóból Gábor mikor visszajött engem figyelt, és elkezdte verni a farkát a látványra, majd közelebb jött. Mikor észrevettem, hogy mit csinál, hirtelen elmentem vagy kétszer. Úgyhogy ezután elég sokszor csináltuk ezt, mondjuk durva helyeken is. Késő tavasszal a kihalt strandon a vízben. Amúgy is sokat csináltuk publikus helyen, mert tudta a kis ravasz, hogy ha jól kielégít, mondjuk a reptéren, akkor jutalomszopásban lesz része, amit én szépen le is nyeltem.

– Nem szeretem a sperma ízét.
– Drágám nem szeretni kell, hanem lenyelni. Ez elképesztő élvezet a férfinak persze, csak ha megérdemli, nem úgy mit ez a balfasz. Aztán a másik perverzióm a kiszolgáltatottság. Imádom, ha például jó alaposan megkötnek, vagy megbilincselnek, és jól megdugnak. A kiszolgáltatottság érzése, és a párom kiszolgáló közelsége isteni magasságokba emeli nálam az orgazmus érzését. Ilyenkor mindegy hogy mit tesznek velem. Az anális szexet is így ismertem meg. Mondjuk Gábornak sokkal kisebb volt a műszere mit ennek az állatnak, de sokkal jobban is használta. Előbb jó alaposan bekent, és magát is kitágított, és csak utána hatolt be. Ráadásul a szexuális segédeszközök között volt egy kisebb fajta vibrátor is, amit eközben beledugott a puncimba. És nem is volt fájdalmas, mert nem tartott sokáig. Ezen kívül ilyenkor mindig gumit használt, úgyhogy teljesen higiénikusak voltunk. Aztán volt olyan hogy fordítva volt a vibrátor volt a popsimban ő meg a puncimban, és akkor nem is voltam megkötözve, úgyhogy akkor nagyon sok orgazmusom volt. – elhallgattam. Ez részben neki szólt, részben nekem. Nagyon vágytam rá, és nagyon szerettem volna, ha közvetlenebbek vagyunk, hogy tudjak közeledni. Fel akartam izgatni. Magamnak akartam.

A hirtelen beálló csendben élveztem a rám vetülő pillantását. Nem volt miről beszélni nem volt mit mondani, csak néztük egymást. Aztán észrevettem, hogy milyen kényelmetlen pózban ül a széken, és rájöttem mi "nyomja".
– Hogy van a feneked?
– Hát a karmolások csípnek, és ez az állat, ahogy nevezed kedvesen feldörzsölte a popsi lukam, és ez is fáj egy kicsit.
– Na ezt le kell kezelni. Menj be a szobába, feküdj hasra, mindjárt jövök. Bementem a fürdőszobába, előszedtem egy kis sebfertőtlenítőt, némi vattát, és egy tubus jó, kamillás kézkrémet. Kis gondolkodás után átöltöztem. A tanga maradt, csak egy rövid (erősen nyári, és szexis) fürdőköpenyben mentem ki a hálószobába.
Ő ott várt engem egy szál pólóban, amit a háta közepéig felhúzott. Leültem mellé az ágyra. Vattát vettem elő, majd átitattam sebfertőtlenítővel, és finoman végighúztam a popsija vonulatán a vattát.
– Csíp? – kérdeztem
– Egy kicsit, de nem vészes!

Folytattam. Bár nem volt igazából veszélyes seb, nagyon érzéki volt, ahogy libabőrösödik a popsija az érintésemtől. Fogtam a krémet, és engedtem egy keveset a kezemre. Kicsit dörzsöltem, hogy ne legyen olyan hideg mikor a bőréhez, érek. Majd finoman hozzáértem a luk bejáratához. Összerázkódott, de nem szólt semmit. Nagyon óvatosan szétkentem a rózsa szirmain a krémet, és "véletlenül" hagytam, hogy egy vékony krémcsepp lassú menettel elinduljon a popsi vágatában lefelé. Egyelőre azt hagytam. Egy kicsivel határozottabban kentem szét a következő réteget, és mondván, hogy jót tesz a bőrnek, többet nyomtam a kezembe, és szétkentem a popsiján. Élveztem, hogy a két fenék rész szétválik és a vágat egyre nagyobb lesz, ahogy a két részt ellentétesen masszírozom. Nagyon tetszett a feneke. Majd nagyobb bátorsággal ismét visszatértem a rózsához. Nagyon krémes volt, akárcsak az ujjaim. Hirtelen elhatározásból a mutatóujjamat finoman beledugtam a résbe. Nem volt kellemetlen a számára, mert megemelte a fenekét, és egy mélyet sóhajtott. Beljebb dugtam az ujjamat. Éreztem, ahogy a záróizmok engednek a nyomásnak. Ági egyre jobban lihegett. Kihúztam az ujjamat, amire egy csalódott mordulás volt a válasz, lassan és nagyon érzékien az imént lefolyt krémcseppet már a nagyajka széléről a tenyeremmel megállítottam.

A levegő bent akadt, legalábbis nála. Nem tudtam, mire véljem ezt a dolgot, úgyhogy sietve elhúztam a kezemet, de az övé megállította, és visszatette ugyanarra a helyre, ahol az előbb volt. Ekkor már éreztem, hogy az enyém! Mindenestül. Rettenetesen felizgatott a dolog pikantériája. Én és egy lány nemsokára szeretkezni fogunk, és ez rettenetesen tetszett, egyáltalán nem idegenkedtem tőle, sőt nagyon vártam, mikor végre hozzám ér. De még rajtam volt a sor. Visszatértem hát a puncijához. Három ujjal dolgoztam, a szélső kettővel szétnyitottam borotvált ajkait majd a középsővel behatoltam a barlangba, és előrébb csúsztattam a kezem, hogy a másik két ujjbegyemmel tudjam masszírozni a csiklóját. Láthatóan nagyon jól esett neki. Rövid idő múlva, elkezdte le-fel járatni a csípőjét így fokozva a hatását a tevékenységemnek, de nekem más terveim voltak, minthogy így menjen el. Abbahagytam, és lenyaltam ujjaimról a nedven. Ezt már egy játékosan sértődött hang követte, de nem hagytam magam. Újra a fenekénél kezdtem behatolni. A bal kezem középső ujját teljesen belenyomtam, és kis játék után lassan ki és be kezdtem húzogatni. Az volt a tervem, hogy a másikkal a punciját fogom simogatni, de őnagysága megelőzött, mire odanéztem a másik kezére ráfeküdt, és masszírozta a csiklóit olyan tempóban, ahogy az ujjam járt a fenekében. Na jó, ha orgazmust akarsz, akkor megkapod.

Anélkül hogy kivettem volna a bal kezemet a popsijából, melléfeküdtem, és úgy fordítottam oldalra, hogy háttal legyen nekem, a jobb karomat, pedig a feje alatt vezettem át. Így ő nyugodtan tudta masszírozni saját magát, én, pedig ördögi tervem végső fázisát tervezgettem. A jobb kezemmel megfogtam a mellét, és elkezdtem a bimbókat izgatni, a számmal, pedig a fülcimpáját kezdtem el szopogatni. Ezzel vége volt a kisasszonynak. Három akkorát rándult, hogy csaknem leestünk az ágyról, majd
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
de nem görcsösen masszírozta a punciját, éreztem a záróizmok lüktetését, és a hörgéseit, amik az ajkán kijöttek. Mohón fordult felém, és vadul csókolóztunk, nyelvünk egybeforrt, akárcsak az ajkunk, és éreztem Ági újabb gyönyörhullámait. Tudtam, hogy ki kell próbálnom valamit, úgyhogy csókolózás közben lassan kivettem a fenekéből az ujjamat, majd hirtelen elszakítottam magam tőle és az ágyékához közelítettem eltoltam a kezét, és a puncija elé feküdtem. A duzzadt csiklót kezdtem el nyalogatni, és ezzel már tudtam, hogy nem fog zavarni, hogy lánnyal vagyok együtt, a kiömlő nedvet szívogattam a nyelvemmel, és szopogattam a csiklót, aminek az lett az eredménye, hogy ismét elment. Mivel nem hagytam abba ez eltartott vagy negyed órát, és nem számoltam hány orgazmuson esett keresztül, de a végén. Boldogan kacagott, és kért hogy hagyjam abba! Mellé feküdtem immáron meztelenül felhívandó a figyelmét, hogy még nekem is ki kell elégülnöm, és finoman csókolóztunk.

Majd rám fordult, és végigcsókolta az arcomat, a nyakamat, a melleimet, a hasamat, kihagyta az ágyékomat, és végigcsókolta a lábamat, kicsit szopogatva a lábujjaimat. Rettenetesen bizsergető volt, minden mozdulata. Majd közölte, hogy van egy meglepetése, de nem szabad lesnem. Mosolyogva becsuktam a szemem. Mikor éreztem, hogy ismét az ágyon van, és befészkelte magát a két lábam közé, és előrehajolt hogy megcsókoljon akkor nyitottam csak ki. A kezében egy fémszínű vibrátor volt.
– Tudod én, nem nagyon szeretem, de remélem neked jó lesz! – és rám mosolygott. Én, pedig kajánul visszamosolyogtam és csak megemeltem a fenekemet. A lábam közé kuporodott, és elkezdte bekrémezni a fenekemet, ahogy az előbb én az övét, és nemsokára éreztem, hogy az ujja a fenekemben van. Muszáj voltam a melleimmel játszani, mert annyira felizgatott a tény, hogy most Ágival szeretkezek, és mindjárt kielégít.
– Mehet a második ujjam? – kérdezte egy kicsit félénken én, pedig csak bólintottam.

Ellazítottam a has izmomat, hogy engedje be a másik ujját is, de már nagyon vágytam arra, hogy a puncimmal is játsszon, ezért sürgetőleg elkezdtem a csiklómat masszírozni a szabad kezemmel, de egy gyenge ütés után visszahúztam, és tovább élveztem játékát a fenekemmel. Majd hirtelen éreztem, hogy a két ujj elhagyja a hátsó kaput, és a vibrátor kezd el felfelé csúszni szépen lassan, majd amikor már elért egy mélységet, akkor Ági bekapcsolta. Elképesztő érzés volt, és a nap fényében igazán itt volt az ideje, hogy végre megjöjjenek az orgazmusaim, úgyhogy nem túl óvatosan a puncimhoz nyomtam Ági fejét, aki végre elkezdett nyalni. Mennyei érzés volt. Szinte azonnal jött az első orgazmusom. Majd leestem az ágyról. És mivel ezzel egy kicsit beljebb löktem a vibrátort, ezért jött a második is, és sorolhatnám, de nem fogom, mert nagyon sok idő lenne.

Mikor magamhoz tértem Ágival csókolóztam bőszen. Kinéztem az órára. Hajnali három volt. Itt feküdtünk egymás mellett kielégülve csapzottan, álmosan, és a világszép volt, és csak a miénk.
– Aludjunk. – mondtam, mert lecsukódtak már a szemeim.
– Aludjunk. Meztelenül magunkra húztuk a paplanokat, és álomba szenderültünk. Utolsónak Ági szavát hallottam a távolból.
– Azt hiszem, szeretlek!

Vége
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.95 pont (153 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. október 17. 23:15
#24
Ez is tetszik.
1
a
A57L
2020. április 26. 04:07
#23
Jó lett,de úgy igazán nem jött be.
1
i
ivol
2019. január 17. 17:46
#22
ez tényleg nagyon jó volt
1
t
t.555
2017. december 9. 09:24
#21
Nagyon jó! 10 pont!
1
papi2007
2013. szeptember 2. 21:50
#20
tényleg jó
1
asdf
2008. április 11. 15:42
#19
ez azért jó mert még tanulságos is..
1
tiborg
2007. szeptember 19. 05:42
#18
Nagy tehetsdeg vagy.Csak igy
tovabb,ne sajnald a lovakat!!
1
tiborg
2007. szeptember 19. 04:31
#17
Hogy volt!!!!
Gyerunk a kovetkezovel!!
1
pandur
2007. szeptember 18. 21:38
#16
szuper, jó volt, várok folytatást, remßelem lesz
1
jozsi
2007. szeptember 18. 14:57
#15
szuper
1
pisti47
2007. június 15. 19:25
#14
Egyre jobb.
1
puuncika
2006. szeptember 18. 19:35
#13
úúúh ez nagyon izgi volt; háromszor mentem el.... 10 éves vagyok, napi kettőnél tartok, de ez most jól jöttt...
1
T
Törté-Net
2006. július 4. 20:40
#12
Volt egy kisebb hiba a programban, és ezt csinálta :)
A pontszám kijavítva.

Köszönöm neked is, hogy jelezted!
1
DarkAngel
2006. július 4. 10:06
#11
Jó kis történet ez, csak azt nem értem, hogy a max adható 10 pontokból hogyan lesz 20.619 átlag?! Még súlyozással sem jöhet ki 10-nél magasabb!
1
shop
2005. november 23. 15:37
#10
megint bebizonyosodtt, hogy a férfiak bunko állatok, akik lekurváznak meg aszonygyáznak, nem úgy mint az angyali nők, akik megértik egymást. ezaz büdös disznó férfiak... mikor találtok ki valami ujat?
1
shop
2005. november 23. 15:36
#9
hát
1
Atosz
2005. április 8. 23:03
#8
Várjuk a folytatást...
1
rezolution3
2005. február 12. 19:19
#7
ez naggyon jó!! remélem lesz még tovább is!
1
örmi
2005. január 17. 10:47
#6
Elégé jó sikerült történet.
1
Black_Poet
2004. november 17. 03:45
#5
Shyboy: azt hiszem ezzel egyetértünk. El lett találva a történet, de a kétszeri megszakítás ("de nem részletezem" és társa az első részből) kicsit kiábrándítólag hatott.
Kover: férfival pont annyira lehet jó, de aki nem érti a dolgát arra nincs mentség. :)
1