A+ A-

Horgászat 2. rész

Már egy hete bolyongtam San Francisco utcáin. A hatalmas épületek között európai szemnek szokatlanul széles járdáin napközben nagy a nyüzsgés, éjjel ellenben Budapesttel ellentétben, mint ha mindenki otthon maradt volna. Csak egy - két étteremből szűrödnek ki nevető hangok. A Broadway még aránylag mozgékonyabb, mert az utca éjszakai színeit piros lámpás, neonfényes kirakatok díszítik, és az ajtók előtt álló srácok jókedvű hívogatással invitálják az arra járó férfiakat.
Ezek a helyek, mint bizonyosan gondolhatjátok a maguk kis beugrójával, nem éppen az én fizetésemhez, és egyáltalán nem a turista zsebeimhez voltak mérve. El - elsétáltam előttük, de soha nem mertem beljebb menni.
Egyik nap aztán megunva San Francisco zsivaját hajóra szálltam, és átmentem Oaklandbe. Érdekes kis varos. Inkább teherhajó kikötőiből, és a mindenféle raktárakból él. A kikötői oldalon sétálva akadtam rá több raktárépületek között a 2. utcában egy hotelre, mellette egy étterem, és több kisebb büfé. Az oldalán pedig egy mozira, amit csak felnőttek részére üzemeltetnek.
Először a másik oldalról, egy kínai vendéglő elöl szemlélgettem, de mikor láttam, hogy nem csak férfiak, hanem néha nők is ki - be járnak, felbátorodtam és az árkádos folyosón beléptem a Szex shopba. Elég gyengén volt ellátva. Pár vibrátor, pár felfújható gumibaba, szerény újságok, aminek a nagyobb részét Németországban, vagy Hollandiában nyomták. A másik oldalon már egy kissé bővebb választék volt videokazettákból, és DVD - ből. Oldalt egy ajtó, a vécékhez, (igen közös, elhanyagolt helyiség ) és egy kis folyosó vezetett a kabinokhoz. Az ajtókon kis táblával, hogy legfeljebb hat személy használhatja. Pár férfi ácsorgott a kabinok között. Visszamentem az előző helyiségbe. A terem közepén egy nagy pult, kondomokkal, nedvességet kölcsönző krémekkel, és kisebb játékokkal. A pult mögött egy fekete nő unottan tett vett papírjai között. Két TV képernyőn pornófilm ment.
- Egy jegyet - szóltam bátortalanul a nőhöz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 04. 17. csütörtök 06:04
Jó volt.
#5 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:51
Elég jó.
#4 papi 2013. 06. 3. hétfő 05:51
Nagyon tetszik, csak nem értem mi köze a horgászathoz?
#3 tiborg 2010. 08. 29. vasárnap 05:12
jol atgondolt,elvezetes sztori!
#2 Ildica 2002. 03. 30. szombat 17:19
Hmm határozottan tetszett!:-)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?