A+ A-

Gangbang party

Te marha, nem erről volt szó - így kezdődött a beszélgetés.
A feladatom mindössze annyi volt, hogy az este folyamán egy - két alkalommal meg kellett szólítanom, mosolyognom kellett rá, beszélgetnem kellett vele jelezve, hogy vonzó számomra. Első látásra nem tűnt nehéz feladatnak, úgy gondoltam élvezni is fogom ezt a kis színjátékot, talán még valami kellemesben is részem lehet.
Nehezen tudtam felmérni, hogy sokan vannak - e vagy kevesen és nem azért mert tök hülye vagyok, hanem azért mert ez volt az első alkalom amikor elmentem egy swinger klubban. Elképzelésem sem volt, hogy fogom érezni magam, de arra gondoltam valahogy majd lesz. Annyit már tudtam ezekről a helyekről, hogy semmi nem kötelező. Legrosszabb esetben majd tátom a számat egy kis ideig, kukkolok, nézelődöm, majd ha úgy adódik, egyszerűen lelépek.
Elég vegyes társaság fogadott, húsz év körüliektől egészen ötvenesekig minden féle embert találtam. Egy részük meztelen volt, mások, hozzám hasonlóan, valamivel öltözöttebbek. Nem vagyok egy kifejezetten szégyenlős típus, ráadásul az alkatom sem ad okot a szégyenkezésre, bár soha nem gyúrtam, de valamiért furának éreztem teljesen meztelenül császkálni ennyi idegen előtt. A megbeszélt időpont előtt érkeztem és a bárban, egy félre eső sarokban ültem le, ahonnan jól láthattam a ki - be járkáló embereket. A mellettem lévő asztalnál egy duci harmincas nő és két, negyvenes éveik végéhez közeledő pasi üldögéltek. A beszélgetés nagy részét akaratlanul is hallottam és megértettem, hogy az egyik pasi a nő párja, a másikat nemrég ismerhették meg. Kíváncsi voltam hogy zajlik egy ilyen ismerkedő duma ezért figyelni kezdtem őket. " Szép a cicid, tetszik, hogy borotválod a puncidat... izgik a teltkarcsú nők.... imádom ha mackós pasik kényeztetnek... stb. , stb. ". Röhögnöm kellett. Arra gondoltam elég suttyó duma. Egy nyálcsorgató, kiéhezett öregedő faszi, egy kispőcs férj és egy baszatlan, a koránál tíz évvel többet mutató csaj, mindennek nevezhető volt csak izgatónak nem, beszélgetése. A szép cicik valójában lapos, pocakig lelógó csecsek voltak, a teltkarcsú nő egy elhízott maca volt, a mackós pasi pedig egy hájas, fonnyadt farkú pacák. A következő gondolatom már az volt, hogy mi van ha az ismerősöm nője is hasonló, nekem meg jópofiznom kell, esetleg megjön a kedve egy kis hancurozáshóz is. Hirtelen el is döntöttem, hogy ebben az esetben eltűnök mint szamár a ködben. Kissé felvillanyozódtam amikor megláttam a belibegő szőke csajszit. Nem lehetett több 25 - nél.
Kerek, feszes popó, elég nagy és főleg rugalmas cicik, szép arc... hmm... és ráadásul mosolyog is. Viszonozom a mosolyt, jelezve, hogy észrevettem. Megbizsergette az egómat a mosolya, egy 25 éves csinibaba mosolygott. Azt jelenti 38 évesen még elég vonzó vagyok egy ilyen csajszi számára. Teljesen meztelen volt, a haja nedves, talán épp most zuhanyzott, valószínű túl volt már egy numerán. A pasija hasonló korú, atletikus alkat. Kedvem lett volna feltérképezni a helyet, de végül úgy döntöttem inkább megvárom a " cél személyeket " és majd utána nézek szét. Még egy " teltkarcsú ", értsd kövér, nő és " macis ", hájas pasija kerültek a látószögemben. Lehuppantak az egyik asztal mellé.
Rágyújtottam egy cigarettára és ismét röhögnöm kellett, eszembe jutott egy vicc a kövér nőkről és a kövér pasikról, majd azon kezdtem tűnődni, hogy tulajdonképpen mi a szart keresek én itt. Jah persze, jutott eszembe, egy szívességre kért meg egy haverom, akitől én is kértem egy szívességet és aki a maga során... na mindegy, a lényeg, hogy a haver arra kért beszéljek ezzel a pasival akinek a feleségét kell majd hülyíteni egy swinger partin. Mindenki tartozik valakinek, mindenki szivességet kér valakitől, végül pedig én vagyok az akinek meg kell dugnia egy hájas, nagyseggű macát. A pasassal egy belvárosi kávézóban találkoztunk, több mint egyhéttel korábban. Azt mondta már jó ideje szeretnének ellátogatni egy ilyen helyre, de attól tart, hogy ha az első alkalommal a neje úgy érzi majd, hogy nem elég vonzó, mivel egyetlen jó pasi sem próbálkozik, elmegy a kedve az egésztől és szarul fogja érezni magát. Nos, itt jövök én a képben. Tökéletesen megfelelek a célnak, harmincas, jóképű, nagy farkú ( hmm... mondjuk ), ráadásul elvált pasi, aki nem kockáztat semmit. Én lennék hát az a jó pasi aki majd leveszi a lábáról a nyanyát és meggyőzi, hogy ő a legszuperebb csaj az egész föld kerekségen, esetleg addig dugja amíg kiugranak a szemei. " Jól szituált, vállalkozó, negyven körüli, művelt és nagyon szimpatikus, gyerektelen házaspár " - így jellemezte őket a haver. Nevetséges. Ez tanulság volt, már ami a szívességeket illeti.
Filozófiai eszme futtatásom hirtelen ért véget, mert észrevettem, hogy a " cél személyek " megérkeztek. Egész pontosan a pasit láttam meg, a feleségét már nem volt időm szemügyre venni, háttal állt nekem, majd leültek egy szabad asztalhoz. Kis ideig vártam még, vettem egy újabb italt és a stratégián gondolkodtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2015. 07. 9. csütörtök 18:16
Egynek elmegy
#10 sikamika 2015. 07. 9. csütörtök 17:25
elmegy...
#9 Pavlov 2015. 07. 9. csütörtök 00:56
Hosszú bevezető, gyenge kidolgozás.
#8 AlexHun 2015. 07. 8. szerda 12:16
Miért kell ilyen hosszú bevezetőt írni?
#7 veteran 2015. 07. 8. szerda 10:13
Nagyon jó.
#6 Andreas6 2015. 07. 8. szerda 09:50
Te sem tudsz magyarul helyesen írni. Már meg sem lepődöm. Lerontja a történet összhatását, ami nem is lenne olyan rossz.
#5 listike 2015. 07. 8. szerda 07:20
Nagyon tetszett. Alpár megérdemelte a sorsát.
#4 Rinaldo 2015. 07. 8. szerda 06:32
Szuper.
#3 feherfabia 2015. 07. 8. szerda 06:20
Nagyon közepes!
#2 A57L 2015. 07. 8. szerda 03:58
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2015. 07. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?