A+ A-

Új barátok

Kis kikapcsolódásra vágyva megragadtam az interneten kínálkozó egyik jónak tűnő lehetőséget egy gyógyvizes lubickolásra Zalában. Épp magányos voltam, így nem kellett senkivel egyeztetnem az időpontot és jelentkeztem. A kedves női hang közölte, hogy mivel egyedül vagyok a szállodában össze fognak rakni egy másik férfival hacsak nem akarom kifizetni az egyágyas horribilis összegű felárat. Mondtam, jó lesz ez így. Legalább nem unatkozom magamban az üres órákon. Gyors csomagolás és már indulhattam is a „last minut” felkínált pihenésre.
Valóban a szállodában tájékoztattak az elhelyezésről és a szobatárs személyéről. Ő már fenn volt a szobában, menjek csak fel és helyezkedjek el. A szót tett követte és a lift felrepített a negyedikre ahol némi keresgélés után megtaláltam a szobám. Illetve fél szobám. Mosolygós magamforma középkorú férfi üldögélt a szobában és melegen üdvözölt. Megbeszéltük az elhelyezkedést és kipakoltam a bőröndből. Javasolta, hogy mindjárt kezdjük fürdő látogatással az ismerkedést. Ebben egyetértettünk és miközben vetkőzni kezdtünk elmondta, hogy egy nagyobb több éve együtt üdülő társaság tagja. Majd megismerem őket is a fürdőben. Eközben ledobtam a ruháimat az ágyra és kerestem a fürdőgatyám. Sehol sem találtam, pedig úgy emlékeztem, hogy odakészítettem a cuccaimhoz. Megfordulta a szobatárs felé és ….Ő száját nyalogatva bámulta félkemény kedveskémet. Kérdeztem, nincs-e véletlenül egy kölcsön fürdőnadrágja amíg veszek egyet. De, van mondta és levetkőzve Ő is félkeményen álló fasszal a ruhái közül elővette a tartalék nadrágot. Tartotta, hogy felvegyem. Aztán eligazította a faszomat elől benyúlva a gatyába és körbefordítva engem a farpofáimat is benyúlva széthúzta, mondván a saját nadrágjába akkor nyúl az ember amikor csak akar. Nem akartam udvariatlan lenni, ráhagytam miközben faszom feljebb emelte bunkós fejét. Felvettük a köntöst ami az ágyra oda volt készítve és elindultunk a fürdőbe. A köntös arra is jó volt, hogy takarja kidudorodó gatyánkat. A liftbe udvariasan betessékelt, közben meg- simogatta a fenekemet. Úgy tettem, mintha észre sem vettem volna de a faszom jelezte a jó jövendőt és feljebb emelte a fejét. A medencéhez érve mondta, hogy a barátai már mint a vízben lubickolnak. Érkezésünkkor a fejek felénk fordultak és üdvözöltek minket. Összesen hét főből állt a társaság.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 06. 3. szerda 04:58
Közepes lett.
#4 papi 2015. 04. 2. csütörtök 11:08
nem rossz
#3 gyuri0926 2015. 04. 2. csütörtök 08:14
Gyanús volt, mert ez arra utalt, hogy tetszik neki a fenekem és meg akar dugni. Amilyen kis pöcse volt azt gondoltam, hogy elsőre talán nem nem is fájna, hisz sokkal vastagabbat szoktam szarni.

Gratula ez igazán költöi .
#2 Rinaldo 2015. 04. 2. csütörtök 07:23
Jó nyaralás.
#1 Törté-Net 2015. 04. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?