A+ A-

Most pénteken 2. rész

- Hazaviszel? - törte meg a hosszúra nyúlt csendet a párom. Előtte már-már azon gondolkodtam fel kéne hívnom, mert az volt az érzésem, hogy elaludhattak.
- Most? - kérdezett vissza jól kihallható riadalommal szexpartnere - Máris? Miért? Neked nem volt jó? - egyre csak aggodalmaskodott tovább - Pedig..., - de hirtelen a torkán akadt a szó.
- "Ezek újra csókolóznak..." - tudatosult bennem a halk motyogásaikat hallva.
- Dehogy, kis buta... - csilingelt megint a kedvesem hangja - ...majd ráérsz olyan hat körül... - hallgatott el újra - Különben is, van itt még egy kis dolgom - fejezte be már furcsán artikulálva.
- "Ez leszopja" - villant a tudatomba - "De nem is le..." - tréfásan polemizálni kezdtem magammal - "...inkább tisztára..." - futott végig az arcomon egy bárgyú vigyor.
- Én is szeretném - szólalt meg kicsit később a srác és az ágy lágy rezdülései nyilvánvalóvá tették másként helyezkedhettek el, hogy kölcsönösen kényeztethessék egymást orálisan.
- "Ha a párom van felül..." - tolultak a képek az agyamba - "...akkor a hapsi jól visszakapja, amit a tüzes kis punciba spriccelt." - és szinte látni véltem az enyhén szétnyílt nagyajkak közül szivárgó ondóját - "De, ha alul...," - erőteljesen füleltem tovább - "... akkor bizony mindjárt elélvez a kedvesem."
Halk cuppanásokat és izgató, nyálas neszeket hallhattam. Annyira jó lett volna látnom, mit művelnek, de kénytelen voltam a képzeletemmel beérni.
- "Jó alaposan megtisztogatják egymást." - épp ilyesmin járt az eszem, mikor a határozott moccanásaik és a párom egyre hangosabb sóhajai, meg a férfi elégedettségtől átjárt nyögdécselései lettek kivehetők. - "Na, mindjárt robban..." - konstatáltam.
- Igeeen! Óóóóh! Jaj, nekem! - hördült fájdalmasan előbb a férfi.
- Méééég! Méééég! - zihált folyamatosan a párom - Most! Júúúúúj - nyújtotta el hosszan és persze megfeledkezve magáról, szinte üvöltve, mielőtt újra elcsendesedtek néhány pillanatra.
- Fantasztikusan szopsz, tudod ugye? - dörmögte az ürge. Valószínűleg megfordulhattak az ágyon, hogy összeölelkezve heveredjenek el és megpihenjenek édes fáradtságukból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 03. 21. szombat 03:36
Nagyon gyenge.
#7 kanmedve 2015. 01. 28. szerda 21:06
Jöhet a folytatás, nem olyan rossz ez... én már várom... smile
#6 papi 2015. 01. 27. kedd 20:12
Idióta a pasi, vagy szállna be, vagy verné szét őket.
#5 feherfabia 2015. 01. 27. kedd 06:26
5P
#4 veteran 2015. 01. 26. hétfő 09:12
Nem nagy siker,de elmegy.
#3 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 07:49
Gondolom ezzel nincs vége.Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#2 Rinaldo 2015. 01. 26. hétfő 07:33
Elég balfasz.
#1 Törté-Net 2015. 01. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?