A+ A-

Anytime, anywhere 3. rész

Joshua... Josh... Josh... Joshua...
Ezzel volt tele Amy naplója, a feje és a szíve ... a barátnőinek meg a puttonya. Csak róla tudott beszélni, teljesen az agyára ment a dolog.
- Át tudsz jönni? - Amy kezében remegett a telefon miközben a legjobb barátnőjével, Jessicával beszélt. Joshua itt volt az udvarukban... el sem tudta hinni. Már egy hónap is eltelt azóta hogy... találkoztak és most erre teljesen váratlanul felbukkant, pedig Amy rendszeresen átjárt abba a bizonyos kocsmába hátha belefut, hiába.
- Persze. Miért?
- Mutatok valakit. De siess!
- Oké, oké!
Amy kinyomta a telefont majd azon mesterkedett hogy valahogy lefotózza Josht az ablakból. Nem sikerültek jól a képek pedig már vagy a huszadikat próbálta. A férfi háttal állt neki zsebre tett kezekkel és valamit nagyon magyarázott az apjának aki egyetértően bólogatott.
Amikor meghallotta a hangját, majdnem kiugrott a bőréből örömében, persze nem mert kimenni hogy köszönjön neki, ki tudja mi történt volna... Az apja előtt nem kockáztathatott pedig bármit megadott volna azért hogy újra a férfi kék szemeibe nézhessen
Ugyanaz az ing volt rajta... annyira szerette volna végigsimítani a mellkasán... a többiről már nem is beszélve... elég volt csak a csókját felidéznie és kirázta a hideg.
- Helló! - toppant be Jessica mosolyogva. Két háznyira lakott, nem volt nagy kunszt öt perc alatt átérni. - Mi a helyzet?
- Nézd! Ő az! - mutatott ki lelkesen az üvegen Amy. Jessica kíváncsian sétált az ablak elé hogy lássa Joshuát személyesen mert már annyit hallott róla hogy a felét is unta...
- Klassz fenék...
- Hát igen, sajnos háttal áll... de látod milyen magas? És milyen.... erős.
- Minden második pasi ilyen. - Jessica elmosolyodott. Aranyos volt a barátnője amikor bele volt zúgva valakibe de ez már kezdett kicsit beteges lenni. Minden beszélgetésük úgy indult hogy „Josh” és általában egy „Josh” - sal zárult.
- Nézd, nézd, nézd, megfordult! Olyan helyes, nem?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 09. 29. csütörtök 12:11
nagyon jó lett és folytasd...
#6 cvirag 2016. 03. 4. péntek 09:00
Nagyon jó.
#5 papi 2015. 08. 11. kedd 07:38
Egész jó
#4 veteran 2014. 10. 1. szerda 10:15
Nagy 0-a.
#3 Rinaldo 2014. 10. 1. szerda 06:33
Hülye liba.
#2 feherfabia 2014. 10. 1. szerda 06:07
7P
#1 Törté-Net 2014. 10. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?