A+ A-

Hámaspáros

Egy furcsa, valóságalapú történet.
Mi nem lesz ebben a történetben? Nem lesznek hatalmas faszú Adoniszok, és peckesen álló, hatalmas mellek, fantasztikusan romantikus érzelmek. Szereplői pontosan olyan átlagos emberek, mint az olvasó, akik különös életutak során sodródtak egymás mellé, találták meg egymást és önmagukat egymásban.
Kezdjük az elején. Én 50+ vagyok, átlagos férfi, aki egy hosszú, 20 éves, házasságot és gyereknevelést hátrahagyva maradt magára. A részletek, nem lévén erotikusak, nem tartoznak ide. Új párom, Csilla, 40+, egy hosszú, nagyon rossz házasságból szabadult. Sokévi egyedüllét után egy netes társkeresőn jöttünk össze, de csak hosszú körök után jutottunk el egymás megszeretéséig és kapcsolatunk kiteljesedéséig. Mindketten a tartós, monogám párkapcsolat híveként, nem akartunk belerohanni valami felesleges afférba, ezért nagyon is óvatosak voltunk
Már kb. 2 éve élünk már együtt. Egy ideig csak hétvégi, látogató kapcsolatban, majd később össze is költözve. Jól megvagyunk egymással, és a szex is remekül működik. Ha csak egy-két napot külön kell töltenünk, már hiányoztunk egymásnak. Szerencsére netes ismereteink alapján, izzó Skype vonalakon próbáltuk egymást biztosítani a hiányérzetről, de többnyire csak felhúztuk egymást, hogy aztán az újabb találkozáskor még szenvedélyesebben szeretkezzünk. Sajnos munkám gyakran jár vidéki vagy külföldi munkákkal, így ezt a "Skype szexet" már egészen magas szinten műveltük. Történt azonban, hogy a legutóbbi szerelés balul sikerült, és egy fontos alkatrész javíthatatlanul megsérült. A határidőt tartani kellett, ezért egy vidéki városban kellett maradnom hétvégére is. A partner azt ígérte, hogy a csütörtökön csütörtököt mondott alkatrészt péntek estére leszállítja, így a hétvégén is dolgozva tarthatjuk a hétfői határidőt. Pedig én már csütörtök este otthon akartam lenni. Maradt tehát a "Skype szex". Pénteken, nem lévén semmi más dolgom, ugyancsak felhúztuk egymást, úgy, hogy még ő dolgozni sem tudott rendesen. Este aztán azt üzente, hogy most elmegy vásárolni, mert ezt így nem lehet csinálni. Hja, ahogy Coco Chanel mondta: a nők G pontja a shoping szó végén található. Ennek ellenére este megpróbáltam megkeresni, hiszen az okostelefonon a Skype mindig működik. Eleinte nem értem el, majd amikor, végre felvette, azt mondta, hogy a Westend Cici Centerben összefutott egy régi barátnőjével, és majd holnap keres. Egyébként a barátnőjét mindenképpen meg kell majd ismernem, de most hagyjam őket dumálni.
Vártam hát a hívást, meg az alkatrészt egész szombaton. Az alkatrész megérkezett kora délután, de a hívás nem. Hiába hívtam, sem a telefont, sem a Skype-t nem vette fel. Még csetelni sem tudtam vele. Bevallom, féltékeny lettem. Beletemetkeztem a munkába, és így hétfő reggelre minden összeállt, és az átadás megtörtént. Kocsiba be, irány haza. Délután 2 körül érkeztem meg, a lakás üres volt és forró. Talán még mindenki emlékszik a tavalyi nagy kánikulai rohamra. A zárt lakásban 32°, a levegő mozdulatlan. Mindent ledobtam magamról, és amúgy pőrén, leültem a fotelbe olvasni, de a fáradtság és a meleg együtt sok volt. Elaludtam. Csak mellesleg jegyzem meg, hogy ilyen időben máskor is előfordult, hogy otthon csak egy szál mosolyt viseltünk, nem vagyunk - legalábbis egymás előtt - szégyenlősek.
Kulcscsörgésre ébredtem fel, de még megmozdulni sem volt kedvem. Csak akkor kapcsoltam, hogy két női hangot hallok, amikor már a szobaajtó nyílt ki. Annyi lélekjelenlétem még volt, hogy az ölembe húzzak egy díszpárnát, amikor párom nagy vigyorral az arcán belépett és társnője követte. Nagyon bután nézhettem, mert mindketten felnevettek.
- Bocs, forduljatok el, szerzek valami szalonképet magamra.
- Hát, ebben a melegben ez a viselet nagyon is érthető, inkább mi alkalmazkodunk.- mondta Csilla.
Valószínűleg elég bután nézhettem, és társnője sem értette elsőre, mit is akar ezzel, de egyetlen mozdulattal lehúzta magáról azt a félhosszú pamut trikóruhát, amit viselt. Mivel páromnak viszonylag kis mellei, nyúlánk, szinte kislányos alakja van, nagyon gyakran nem viselt melltartót. Semmi szüksége nem volt rá. Ilyen melegben, nyílván nem volt rajta most sem. Az viszont még engem is meglepett, hogy más sem. Ott állt ő is, mint én, anyaszült meztelenül. Barátnője, a helyzet furcsasága, vagy saját zavara miatt, szintén lehúzta felső ruháját, aztán még zavarodottabban megállt, szemben a két meztelen emberrel. Párom - ismerem a hirtelen ötleteit - kihasználta a pillanatnyi helyzet furcsaságát, és barátnője mögé lépett. Egyetlen mozdulattal kikapcsolta a melltartóját, és neki már csak annyi ideje maradt, hogy kissé kezeivel takarja magát. Ekkor lehajolt, és ugyanilyen határozottan lehúzta a bugyit is, majd, mint aki jól végezte dolgát, nevetve lehuppant velem szemben a kanapéra, magával húzva barátnőjét is, akinek így megadta a lehetőséget, hogy kissé előrehajolva, lábait összezárva kissé eltakarja magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sunyilo 2015. 12. 5. szombat 22:53
6ásos.
#11 feherfabia 2015. 06. 21. vasárnap 06:47
Nagyon jó!
#10 A57L 2013. 11. 20. szerda 05:57
Nem rossz.
#9 papi2007 2013. 10. 13. vasárnap 09:02
jó, szeretném ha a feleségemnek lenne ilyen barátnője
#8 hairy_pussy 2013. 09. 2. hétfő 06:54
10p
#7 genius33 2013. 08. 30. péntek 20:29
Szuper nyes
#6 Paja 2013. 08. 30. péntek 16:15
Köszönet az újonctól a dicséretekért. Talán másokat is írogatok majd.
#5 papi 2013. 08. 30. péntek 09:24
Nem rossz.
#4 Rinaldo 2013. 08. 30. péntek 06:57
Nagyon jó.
#3 veteran 2013. 08. 30. péntek 04:22
Jó 10pont
#2 joozsi 2013. 08. 30. péntek 04:01
Joó! 10 p.
#1 Törté-Net 2013. 08. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?