A+ A-

Titkos vágyaim valóra váltak egy 30 éves pasival

Sziasztok! Eddig még nem írtam ilyen történetet, de szeretném megosztani veletek az egyik élményemet. Remélem élvezni fogjátok. Röviden magamról, most 20 éves vagyok, magas, sötétbarna hajú és szemű egyetemista srác.
Pár hete barátaimmal elmentünk este biliárdozni és rendesen fogyott a pia. Ahogy csúsztak le a sörök úgy nőtt a libidóm. Nem bírtam magammal, így felkerestem telefonomról az egyik társkeresőt. Találtam is egy 32 éves jóképű csávót, aki éppen szexet keresett, ahogyan én is. Írtam neki üzenetet, és szerencsémre azonnal válaszolt, és a képeim alapján tetszettem is neki. Pár levélváltás után telefonszámot cseréltünk, majd küldött a szórakozóhely elé egy taxit. Elköszöntem barátimtól, majd kimentem és várt rám az autó. Előtte soha sem csináltam ilyet, azonban a farkam diktált abban a pillanatban. Párperces autózás után megérkeztem. Gyorsan felhívtam telefonon, hogy itt vagyok a ház előtt és rendezze a taximat. 1-2 perc után meg is jelent. Lélegzetem is elállt amikor megpillantottam. Egy magas, barnahajú és barnaszemű sportos úr jött ki az ajtón. Boxer volt rajta meg egy pulóver... Átnyújtotta a taxisnak a pénzt és szerintem a sofőr rögtön vágta a szituációt, hogy mit keres egy fiatal srác az éjszaka közepén egy 30 évei körül járó férfival.
Bemutatkoztunk egymásnak, majd felindultunk a lakásába. Igazán udvarias és előzékeny férfi, sok nő szívét is megdobogtatná. Nagyon szép agglegény lakásba léptem, látszott, hogy van ízlése és stílusa.
Elindultunk egy tágas szoba felé, ahol volt egy bárpult és egy nagy francia ágy. Leültünk az ágyára és szóba elegyedtünk. Kiderült, hogy régóta él egyedül, s bejön neki a fiatalabb korosztály. Kitalálta, hogy folytassuk együtt az italozást, mert ő még nem ivott semmit és eléggé szomjas. Hozott vodkát, gyümölcslevet és pálinkát. Nekiálltunk vodkanarancsokat inni, s ő is elkezdett oldódni végre. Viszont még mindig nem érte el a hatását az alkohol, így felbontottuk a pálinkát. Kiderült, hogy 52 fokos házi szilvapálinkát töltöttünk ki magunknak, majd lehúztuk. Hát szerintem, ha még egyet megittunk volna, akkor az egyéjszakázásnak annyi lett volna. Mindketten már nagyon jól éreztük magunkat a sok alkoholtól, főleg én, hogy előtte a barátaimmal igen masszívan ittam. Egyszer csak mondta, hogy nagyon fáj a háta és jó lenne, ha valaki megmasszírozná neki valaki. Fel is ajánlottam magamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 17. hétfő 06:31
Közepes történet.
#5 papi2007 2013. 10. 13. vasárnap 06:28
r
#4 genius33 2013. 08. 6. kedd 18:59
Szar.
#3 Rinaldo 2013. 08. 6. kedd 12:47
Elmegy.
#2 sipospista 2013. 08. 6. kedd 08:42
nem rossz megy a pont
#1 Törté-Net 2013. 08. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?