A+ A-

A videós fiú

A környékünkön volt egy nagyon klassz video téka. Nem csak a slágerfilmek, hanem egészen különleges darabok is megtalálhatóak voltak, így nem csoda, hogy gyakran mentem oda filmekért. A tulajdonos, és egyben a pultos egy nagyon vonzó fiú volt. Ha le akarnám írni, azt mondanám, Vince Vaugh-hoz hasonlít, csak fiatalabb, és kicsit vékonyabb kiadásban. Szép, magas fiú volt, mindig komoly arccal, de a szemén lehetett látni, hogy a szigorú külső mögött szíve is van.
Mindig 3 filmet vittem ki, s egy idő után már tudta, milyen stílust kedvelek. Először csak annyira volt bátor, hogy megdicsérte a filmes ízlésemet. Azt mondta, a fiatal lányok ritkán vesznek ki olyan filmeket, ami elgondolkodtató. Örültem, hogy így bókol, hiszen ezzel az eszemet, és nem a testemet dicsérte meg. Ám az sem váratott sokáig magára. Az egyik alkalommal ugyanis a pult alól rántott elő egy filmet, azt mondta, biztos benne, hogy tetszeni fog nekem. A borítója alapján valami politikai perről szólt a film, nem volt ismerős sem a címe, sem a szereplők.
Hallgattam a srác tanácsára, és kikölcsönöztem a videófilmet. Amikor otthon betettem a videóba, meglepetésemre kiderült, hogy nem bírósági témájú, mégcsak nem is politikai. Igaz, a díszletek valóban erre utaltak, de tulajdonképpen egy nagyon izgalmas, színvonalasan elkészített szexfilmről volt szó. A vádlott, a tanúk, a bíró, a védő, az ügyész és az áldozat mind-mind nagyon csinos fiatal színészek voltak, s ahogy elmesélték a történetüket, vagyis hogy ki mit csinált és kivel a bűncselekmény estéjén, sorra különböző erotikus jelenetek jutottak felszínre.
Végül kiderült, hogy abban a kisvárosban, ahol ezek az emberek éltek, már mindenki mindenkivel szexelt, a bíró az egyik szexi tanúval, a vádlott az ügyvédjével, az áldozat az ügyésszel, stb. A figurák nagyon alaposan ki voltak dolgozva. A kedvencem egy hirtelen szőke nő lett, aki apró szemüvegében és testhezálló, sötétkék kosztümjében nagyon elegánsnak hatott a bíróság előtt. Tanúként hallgatták meg, s bár tényleg csupa komoly dologról beszélt, közben nem lehetett másra gondolni, csak a szexre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 05. 26. hétfő 05:31
Hát nem egy szuper mű.
#5 sztbali 2013. 01. 31. csütörtök 19:33
Kidolgozatlanság van benne, de nem rossz.
#4 Rinaldo 2013. 01. 31. csütörtök 08:36
Jó történet.
#3 genius33 2013. 01. 31. csütörtök 08:32
Nem rossz végülis...
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:01
Jó közepes. Kihagyva a történetben rejlő lehetőség.Sokkal jobb lett volna, ha a nő nem kezd el azonnal szexelni, és még kikölcsönöz egypár filmet. 6.
#1 Törté-Net 2013. 01. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?