A+ A-

Advent

December első vasárnapja volt, egy napja folyamatosan havazott.
Tizenhat évesen már nem az ajándékok miatt vártam a Karácsonyt, mert már mindenem megvolt, amit egy magamfajta diák kívánhatott. Szép lakásban laktunk Óbudán, szüleim rendesen dolgoztak, biztonságban is éreztem magam.
Sajnos ezen a szép napon apuék munkahelyi konferencia miatt nem tudtak otthon lenni, ezért egyedül gubbasztottam a nappaliban, mivel a televízióban nem adtak semmi kedvemre valót, zenét hallgatva merültem el gondolataimban.
Egy órája meditálhattam, mikor megcsörrent a telefonom. Nem néztem meg, hogy ki hív, csak felvettem. A barátom hívott. Mondta, hogy haza értek a versenyről, és ha van kedvem, találkozhatunk.
Kaptam is az alkalmon, s áthívtam. Rendkívül izgatott állapotban kezdtem készülődni. Gyorsan összedobtam egy muffint, felmostam, felraktam vizet a teának és gyorsan lezuhanyoztam.
Már két hónapja együtt voltunk, és nagyon jól alakult a kapcsolatunk. Úszás-edzésen jöttünk össze, mondhatni teljesen véletlenül, de ez most nem is számít.
Eszméletlen sok dologban hasonlítottunk: öltözködésben, testalkatilag és gondolkodásmódban is.
Vagy öt napja nem találkoztunk, ezért nagyon vártam a pillanatot, amikor átölelhetem. Nem is kellett sokat tétlenül üldögélnem.
Kattant a zár, és ott állt előttem életem első szerelme. Arcán a tőle megszokott sármos vigyorral köszöntött. Akkor nekem megállt az idő. Újra átölelhetem Balázst, és egy csodálatos estét tölthetek el vele. Kicsit lezsibbadva invitáltam be, s még mielőtt levette volna havas ruháit a karjaiba ugrottam. Alig bírtam leplezni örömömet, hisz olyan voltam, mint egy kétéves kisgyerek, aki kapott egy csomag csokoládét.
Levetette a már vizes kabátját, s a nappaliba siettünk. Ott ledobta táskáját, és büszkén mesélte el a versenyen szerzett élményeit, és mutogatta érmeit. Mindketten nagyin boldogak voltunk, s ebben az állapotban fogyasztottuk el a másodpercek alatt elkészített édességet. Evés után megnéztünk egy filmet, amit végig smároltunk. Mikor vége lett kacéran utalgatni kezdett megkeményedett péniszére, amit tisztán éreztem a hátamban. Direkt mozgattam is magam, az estének nem volt még vége.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2012. 12. 6. csütörtök 07:34
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 12. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?