A+ A-

A Barátnőm, az Anyja és Én

A barátnőmmel a gimnáziumban jöttem össze, osztálytársak voltunk. A ballagás után az ő presszójukban tartunk egy kisebb összejövetelt. Néhány családtag, ismerősök, barátok. Úgy éjfél körül lassan mindenki hazaindult csak a barátnőm, az anyja és én maradtunk ott. A barátnőmet Csillának az anyját Erikának hívják. Erika azt mondta, mi menjünk be a házba ő még egy kis rendet csinál, bezár és ő is lefekszik. Mi bementünk a barátnőm szobájába és lefeküdtünk az ágyra. Csilla azt mondta, masszírozzam meg a lábát, mert nagyon elfáradt az egész napos rohangálásban. Végig feküdt az ágyon és én elkezdtem masszírozni a lábfejétől egészen a combjáig. Csak egy rövid felső és egy fehér tanga volt rajta. Izgatóan domborodott előttem gyönyörű és formás popsija. Mikor a combját masszíroztam ő néha halkan felsóhajtott és még egy kicsit szétnyitotta a lábait. Ekkor a kezem már a combja belső felét simogatta egyre lassabban, gyengédebben és egyre közelebb a legérzékenyebb pontjához.
Egyszer csak megfordult és azt mondta, hogy most a számmal kényeztessem egy kicsit. Megcsókoltam és levettem a felsőjét, majd elindultam a számmal lefelé. Végig csókoltam a nyakát, a vállát és megálltam a mellbimbóján. A nyelvemmel cirógattam az egyre keményebben meredező bimbókat és ő egyre mélyebbeket, és nagyobbakat sóhajtott. Tovább csókoltam a hasát és köldökét egészen le a puncijáig. Kívánatosan domborodott vénusza a tanga alatt, amitől gyorsan megszabadítottam. Csodás borotvált, rózsaszín punci tárult a szemem elé. Finoman elkezdtem nyalni a csiklóját, egyre gyorsabban és néha a nyelvemet bedugtam a hüvelyébe. Egyre kéjesebben nyögdécselt majd teljes önkívületben sikongatva vonagló testtel elélvezett. Néhány másodpercet pihent majd végigfektetett az ágyon és megszabadított a boxeremtől. Kezébe vette ekkor már keményen meredező farkamat és a nyelvével végigcirógatta a tövétől egészen a hegyéig. Makkomon éreztem a forró leheletét és puha nyelvét. Bekapta a makkomat és körbefonta a nyelvével majd egészen a torkáig benyelte a farkam. Őrjítően szopott. Egyre gyorsabban és erősebben szívta, éreztem, hogy mindjárt eldurranok.
Ő is megérezte, mert kivette a szájából és elkezdte verni, miközben a hegyét nyalogatta. Az első sugár az arcára spriccelt, utána a szájába vette és minden spriccelés után rászívott a makkomra. Minden egyes cseppet kiszívott belőlem. Kiment a fürdőbe és behozott egy törölközőt és megtörölte magát és engem is. Ezután a hátára feküdt és én a melle fölé térdeltem. Bekapta a farkam és elkezdte szopni. Farkam hamarosan ismét keményen meredezett az ajkai között. Kivettem a szájából és a mellei közé raktam. Lassan mozogtam a meleg, kemény mellek között. Mikor már elég kemény volt a farkam, beléhatoltam. Forró és nagyon nedves volt a puncija. Lassan elkezdtem mozogni és egész mélyen benyomtam. Minden egyes mozdulatomra apró nyögésekkel és sikkantásokkal válaszolt. Ezután a hátamra feküdtem és ő szembe velem rám ült. Lassan mozgott le-föl, először lassan majd egyre gyorsabban. Néhány másodperc múlva teljes extázisban mozogtunk mind a ketten, a külvilágról mit sem tudva. A valóságba az ajtó hirtelen nyitódása zökkentetett vissza. Mikor oda néztünk barátnőm anyja állt az ajtóban és meglepetten, kicsit zavarban de még is kíváncsian nézett ránk. Azt mondta látta, hogy még ég a villany, kopogott de nem válaszolt senki ezért gondolta benéz. A barátnőm még mindig rajtam ült és meg sem tudtunk mozdulni.
Azt hittem Erika elnézést kér és kimegy a szobából, de nem ez történt. Beljebb lépett és becsukta az ajtót. Odajött az ágyhoz és megkérdezte, hogy nem bánnánk-e ha itt maradna és nézne minket egy kicsit. Én nagyon izgalmasnak találtam a dolgot és Csilla sem zavartatta magát. Tovább lovagolt rajtam, miközben Erika leült az ágy mellé egy fotelba. Gyönyörű volt. Közel negyven éves nő, hosszú szőke hajú, formás teste és gyönyörű hatalmas mellei voltak. Egy selyem rövidnaci és hozzátartozó vékony vállpántos felsőrész, amolyan hálóruha volt rajta. Mi újra mozgásba jöttünk és ismét közeledtünk a csúcs felé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (121 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2017. 12. 7. csütörtök 03:52
Imádni való anyuka.
#10 cscsu50 2017. 11. 29. szerda 21:58
Jó kis írás.
#9 sztbali 2017. 06. 8. csütörtök 22:46
Jó kis írás.
#8 vakon53 2016. 01. 2. szombat 09:35
Szivesen, lettemvolna a srác hellyében.

9 Pont!
#7 feherfabia 2014. 09. 26. péntek 05:57
7P
#6 A57L 2013. 07. 22. hétfő 05:29
Nem rossz.
#5 bikmakk 2011. 07. 1. péntek 23:52
Masszívan izgalmas.
#4 fiesta14 2010. 12. 1. szerda 18:04
érdekes. kezdésnek nem rossz.
#3 Reaper007 2010. 08. 1. vasárnap 23:16
ilyen a jó anyós wink
#2 joe02 2010. 08. 1. vasárnap 06:10
A történet nem rossz,de lehetett volna kidolgozottabb és hosszabb.
#1 Törté-Net 2010. 07. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?