A+ A-

Szexuális fantáziák

Egy szűk kiskosztümbe bújtál, gyönyörű idomaid szexin domborodnak. Melleid majd szétfeszítették a testhezálló fehér inget, egyszerűen tökéletes vagy. Megálltál az asztal előtt, így még jobban szemügyre vehettelek. Csodálatos alakod van.
Formás, tenyérnyi feneked, tökéletes lábaid, melyek egy fekete magas sarkú cipőbe voltak bújtatva. Magadhoz hívsz, két ujjaddal elkezded kigombolni az ingemet.
Erősen belemarkolsz a fenekembe és még szorosabban magadhoz húzol. Ajkad rátapad a számra és egy forró csókot nyomsz rá. Testemet elöntötte a forróság, nadrágom hamar szűk lett. Csak nézek Rád és azonnal visszacsókolok. Nyelvünk őrült táncot járt. Egyik kezemmel fogom a fejed a másikkal hatalmas melleidet markolászom. Kigombolom az inged ás elém tárultak gyönyörű kebleid egy csipkés melltartó ölelésében.
Közben Te sem vagy tétlen, kezeid bejárják egész felsőtestemet, mígnem egy erőteljes markolással elkapod addigra már teljesen megduzzadt férfiasságomat. Elismerően kacsintasz és lehámozod rólam a nadrágot. Ott állok előtted testhezálló boxerben, álló farokkal.
Lassan, magabiztosan dobálom le magamról a ruhadarabokat. Mikor végeztem odalépek hozzád és átveszem az irányítást. Leveszem a felsődet, a melltartót és falni kezdtem hatalmas, kemény melleidet.
Kezemmel felhúzom a falatnyi szoknyát és erősen megmarkolom csupasz fenekedet. Simogatlak ahol érlek, teljesen elvesztettem az önkontrollomat. Hangosan sóhajtozol, miközben megszabadítalak a maradék ruháidtól. Megfogom és a derekadnál fogva felraklak az asztalra.
A nyakadtól lefele haladva végigcsókolom meztelen testedet kissé elidőzve a köldökénél, majd elém tárult a gyönyör forrása. Csodálatos, csupasz puncid van. Ajkammal végigpásztáztam a szeméremdombodat, a nagyajkakat és lassan, érzékien nyalni kezdtem. Puncid tocsog a nedvességtől én pedig falom nedveit. Szopogattam a csiklódat, Te pedig megrészegülve, a kéjtől zihálva veszed a levegőt. Azt hittem nyomban elélvezel, mert tested valósággal remegett. Belemarkolsz a hajamba, majd felhúzol magad mellé és a fülembe súgod:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Rinaldo 2012. 11. 13. kedd 12:33
Nem túl jó.
#4 v-ir-a 2012. 11. 12. hétfő 20:35
nagyon jó kis fantáziálások ezek....
#3 x124 2012. 11. 12. hétfő 19:04
Eléggé személytelen ez a stílus.
#2 genius33 2012. 11. 12. hétfő 06:12
Nem tetszett...
#1 Törté-Net 2012. 11. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?