A+ A-

Zita és Roland, egy kapcsolat kezdete

Történetünk két fiatalról szól. Zitáról és Rolandról. Mindketten a k.-i H. M. Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói. Alig néhány nap korkülönbség van köztük, novemberiek, és 1996 májusában mindketten serdülőkoruk zavart világában éltek. Osztálytársak. Talán ezzel mindent felsoroltunk, ami közös bennük. Zita egy középmagas, barnahajú, barnaszemű lány, aki kíváncsi, és - valljuk be - önző. Egyetlen gyerek, és korán rájött, hogyan kell szüleit irányítania ahhoz, hogy minden óhaját-sóhaját teljesítsék. Kívülálló annyit vesz észre rajta, hogy rendkívül magabiztos, és ujjai köré tud csavarni gyakorlatilag bárkit. Kibontakozó, formálódó nőiességét még félig tudattalanul használja ki, de néhány év múlva már szinte fegyverként bánik vele. Aki ismeri - bár ilyen szinten még évekig nem fogja senki -, az tudja róla, hogy valójában belül kétségek gyötrik. A teljesen fel nem fogott képességek, az elvárások ismeretlensége félelemmel töltik el az önnönmagát felfedezni kezdő leányt. Az első menstruáció szinte pánikba kergette, és a gyerekét nem ismerő anya felvilágosítása inkább kérdéseket hagyott maga után, mintsem válaszokat. Mikor megtalálta - édesapja holmijai között kutakodva - annak pornófilm gyűjteményét, válaszokat keresve nézte végig mind a nyolc háromórás kazettát. Ez és a barátnőivel való kicsit félénk beszélgetések megválaszoltak néhány kérdést, de arra csak később jött rá (történetünk után), hogy rosszul: hazugságokból és féligazságokból épített fel magának egy elképzelést, hogy milyen a szex.
Mikor az elmélet már készen volt, kísértést érzett arra, hogy kipróbálja frissen szerzett tudását. A döntés május harmadikán született meg, miközben álmatlanul forgolódott az ágyában a langyos pénteki estén. Le fog feküdni egy fiúval. De ki legyen az? Idősebbet nem akart. Azok esetleg már tapasztaltabbak, és nem lehet olyan könnyű irányítani őket, illetve nagyon feltűnne az ő tájékozatlansága. S ne adj Isten, még ők használnák ki! Nem. Fiatalabb sem lehet, mert azoknak még nem sok közük van a férfiúsághoz. Az osztályából kell valaki. Volt két srác, Gábor és András, akikért az iskola lányai epekedtek, és rettentően utálták egymást. Mindketten koraértettek, jó testfelépítésűek, szőkék, kékszeműek, jóképűek voltak, Gábor inkább kedves, udvarias, András pedig inkább latinos, szenvedélyes, kicsit ördögi szépség. Az ideális férfiak, 14 éves és fiatalabb lányok számára. Ők ketten szintén nem jöhettek számításba, gyakorlatilag azért, amiért az idősebb fiúk sem: a siker és a helyzet uralása nem feltétlenül megvalósítható. Pedig Gábor Zitának is nagyon tetszett. És talán Gábor sem volt teljesen közömbös iránta. Ami a dolog szexuális oldalát illeti: volt egy lánypletyka az iskolában, ami szerint Gábor szép nagy szerszámmal van megáldva. (Történetünk szempontjából lényegtelen ugyan, de megjegyzem: ez a pletyka igaz volt.) E vonzalom miatt különösen tiltott gyümölcs lett: még a végén beleszeretne a srácba. Nem, olyan fiú kellett, aki nem túl magabiztos, kedves, csendes, és más középiskolába fog menni. Ilyen csak egy volt: Roland. Felidézte magában a fiút: rövid barna haj, félénk barna szem, bizonytalan tekintet. Körülbelül olyan magas, mint Zita, vékony, karjai és lábai kicsit hosszabbak, mint az ideális: szóval serdülőkorának közepén jár. Viselkedésén ez nagyon is látszik: kicsit esetlen, bizonytalan. Nem találja a helyét a világban. Arca viszont megnyerő. Nagyon szép a mosolya, fogai gyönyörűek, mint a gyöngyök, úgy ragyognak. Most, hogy így elképzelte, rájött, hogy Roland végül is nagyon csinos. Csak a lányok nem veszik észre, illetve nem veszik komolyan. Nem olyan felnőttes, magabiztos, mint akár András, akár Gábor. Igen, ő lesz. Pár perc múlva elaludt.
Néhány kilométerrel távolabb, egy másik városnegyedben, Roland éppen mindennapos maszturbációját végezte. Gondolataiban éppen a szomszéd lánnyal szeretkezett. Ó, hogy az milyen gyönyörű! Anett, egy tizenkilenc éves nő, akit egyszer melltartó nélkül látott. Anett ezt észrevette, gyorsan eltakarta magát, de azért kedvesen mosolygott Rolandra, talán megértve őt, és azt, hogy nem leskelődött, egyszerűen elfelejtette behúzni a függönyt. Azóta minden este vele volt a képzeletében. Mindig Anett ajánlotta fel magát, mindig ő irányított, és mindig gyönyörű. Most éppen úgy szopta, mint ahogy azt Roland a dugi szexmagazinjában látta, épp mielőtt elkezdte kényeztetni önmagát. Keze egyre hevesebben mozgott, mígnem az orgazmus hullámai elöntötték testét. Csendesen, minden hang nélkül élvezett el. Kicsit talán gyengébb is volt ez az orgazmus, mint általában. De azért jól esett. Könnyebb elaludni. Felvette a földről a külön erre a célra tartott ruhazsebkendőt, és megtörölte a lekókadt péniszét, a herezacskóját, majd mindent, amit az ondó nedvessé tett. A zsebkendő már kemény volt a sok beleszáradt spermától, lassan eljött az ideje, hogy kimossa. Ezt mindig maga csinálta. Pontosabban mindent maga csinált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (125 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 zsuzsika 2016. 09. 23. péntek 15:25
13-14 éves gyerekek.Nem semmi.De már jó ideje nincs min csodálkozni.Egyébként jól megírt történet.
#22 vakon53 2016. 05. 6. péntek 15:22
10 Pont!
#21 feherfabia 2015. 10. 11. vasárnap 06:55
Nagyon aranyos!
#20 listike 2014. 10. 1. szerda 14:08
Szép történet.
#19 papi 2013. 07. 31. szerda 09:56
Aranyos
#18 genius33 2013. 03. 5. kedd 06:49
Fincsiiiii nyes
#17 BalatonB 2003. 04. 6. vasárnap 16:28
profi ! Csak igy tovabb...
10 Poty!!!!!
#16 TheChronic 2003. 04. 5. szombat 14:51
Csatlakozom Szeth-hez,igaza van.Én is sajnos sok lányt ismerek,akik korán elvesztették a szüzességüket,és sajnos némelyikük szabályosan árulja a testét a diszkókban,pont azért,mert hiányzik az a felelösségérzet belölük,amit Szeth említett.Ezzel együtt nem értem JHWH-t,attól,hogy valakinek már 13 évesen volt szerencséje kipróbálni a szexet,még nem biztos,hogy beáll az általam említett féktelen szexrajongó kislányok/kisfiúk közé.Én is elkezdtem volna korábban,hidd el,csak nekem nem volt olyan helyzetem,hogy megtehettem volna...
A történet pedig nagyon tetszett,ahogy már mondtam.
#15 JHWH 2003. 04. 5. szombat 14:18
Szeth, megvan a véleményem az olyanokról akik 13 évesen veszítik el...
#14 Szeth 2003. 04. 5. szombat 00:50
Akkor elmondom en amikor 13 evesen elvesztettem a szuzessegem akkor az nem csak az elso sex de az elso csokolozas is volt eletemben. Ezenkivul ismerek tobb olyan lanyt is aki mar 12! eves koraban elvesztette a szuzeseget, es ismerek egyet aki 13 evesen. A vedekezes valo hajlam meg pont a legfiatalabbknal a legkisebb ahol meg nincs meg a megfelelo felelosseg erzet...
#13 Minilogo 2003. 04. 3. csütörtök 17:49
nem rossz nemrossz csak ennek nagyon kicsi a valoszinusége , mivel a mai 9.es lányoksem mennek bele a szexbe nemhogy a 8.adikosok nagy mázlija volt a srácnak ennyi de megér 9 pontot
#12 LinkViki 2003. 04. 2. szerda 19:11
Nekem tetszik,de a végén fura volt,hogy beleélvezett a csajba a pasi...első sex védekezés nélkül?ajjajj
#11 Darklord 2003. 04. 2. szerda 01:23
Tényleg elég jó, viszont az a 2 dolog, amit TheChronic említett (szűzhártya,védekezés) szerintem pont, hogy hiányzik belőle! A megfogalmazás szuper, de látok benne pár "bakit", pl: melyik az a fiú, aki 14 évesen még nem látott pornót? A másik, hogy szegénykéim jól "nekiugrottak", első csók, szex, minden egyszerre? Ettől eltekintve tényleg jó. Így egy 8-ast adok.
#10 TheChronic 2003. 04. 1. kedd 14:51
Elképesztöen színvonalas történet.Azt külön kiemelném,hogy a szokásos hátrányok(szűzhártya,védekezés,csalódottság) teljes egészében kimaradtak a történetböl,így kizárólag a lényegre lehet koncentrálni.Nur aufs Wesentliche.
Ez így kifogástalan.Meg lehetne próbálni egy folytatást,ha a színvonal tartható.
#9 rlz 2003. 04. 1. kedd 12:27
jo. nagyon jo. de meg nem tokeletes :)
9 potty,hogy el ne bizd magad :)
#8 chet 2003. 04. 1. kedd 09:47
ja 9pont
#7 Szicko 2003. 03. 31. hétfő 20:55
Nem rossz, adok egy 9est
Remekul irod le a gyermeki izgalmat, a jellemrajzokat
#6 HG 2003. 03. 31. hétfő 19:29
kflex, akármi is lehet abból a sperma egy pár napig életképes, ha s menstr-ciklus megfelelő részén éri, akkor eseménytelen is lehetett volna.

Egybként Grat tetszik a stílusod! 10
#5 &roo 2003. 03. 31. hétfő 19:09
Aranyos történet,de már olvastam valahol-ez persze nem rontja az értékét a szememben :)
#4 Szhajnal 2003. 03. 31. hétfő 16:44
Tényleg jó, szép és igényes.
De jó hogy itt senki sem lesz terhes!!!