A+ A-

Rosszul végződő kapcsolat

Ricsivel akkortájt már legalább öt éve testi - lelki jó barátok voltunk. Nagyon jól emlékszem még az első találkozásunkra, - első pillanatban beléestem. 182 cm magas, sötétbőrű, nagyon jó kiállású kölyök volt. Hivalkodóan viselte 20 cm - es faszát, és riszálta a gyönyörű, gömbölyű seggét. Hosszú lábai, és lapos hasa volt. Ő akkor ünnepelte a 19. születésnapját, míg én már elmúltam 25 éves. Teljesen meglepett, amikor legelőször leszopott. A mennyekben éreztem magam, ahogy a nyelvével ingerelte a pöckömet, majd hosszasan és keményen szopta.
Szinte el sem akartam hinni, hogy egy 19 éves srác így viszonozza az érzelmeimet. Teljesen a hatása alá kerültem. Úgy éreztem, bármit megtennék érte, amikor játszadozott a farkammal. Immár öt éve rendszeresen leszoptuk egymást. Mindig azonos volt a menetrendünk: először én élveztettem el őt, majd ő tette ezt énvelem. Nekem kellett kezdenem, mert ő addig semmit sem volt hajlandó játszadozni, amíg el nem sült. Ám ez egyáltalán nem volt rossz a számomra, mert a csodálatos, mesteri szopás utáni vágyakozásom csak fokozódott, amíg én tevékenykedtem, és teljesen bekeményítette a rudamat, mire az is sorra kerülhetett.
Egyik nap, amint éppen Ricsi szerszámán ügyködtem - azaz feküdtünk az ágyon, és én keményen dolgoztam a faszán - éreztem, hogy mindjárt a csúcsra juttatom, ám ő még egy utolsó pillanatra vissza tudta tartani magát és megszólalt:
- Holnap seggbe foglak baszni! - és már lövellte is belém a gecijét. A torkomba áradó forró löketektől már egyáltalán nem öklendeztem - hozzá voltam szokva, ám a bejelentésétől menten csuklani kezdtem.
Addig még soha szóba sem került közöttünk az anális szex, aminek nagyon is gyakorlatias oka volt, éppenséggel Ricsi méretes, 20 cm - es dorongja, amit az én szűz seggem nem lett volna képes befogadni. Először köpni - nyelni sem tudtam a közlésétől, majd mire kezdtem magamhoz térni, csak kinyögtem:
Ez lehetetlen, képtelenség!
Választhatsz, vagy megengeded, hogy a faszom a seggedben legyen, vagy soha többet nem szophatsz le! - válaszolta egykedvűen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?