A+ A-

Kiküldetésben

A nő
Fekszem az ágyban. Mellettem egyenletesen szuszog a munkatársam.
- "De hülye voltam." - gondoltam mérgesen. Merészebbnek kellett volna lennem. Hisz hoztam magammal egy konzervatív hálóinget, egy normál pizsamát, meg egy nagyon szexi babydollt is. A pizsamát hamar elvetettem. Viszont a combközépig érő, fekete, sejtelmesen áttetsző babydollt túlságosan kihívónak gondoltam, amikor elmentem a fürdőszobába átöltözni. Pedig, ha azt veszem fel, most nem a pajzán gondolataimtól, hanem az érintéseitől, csókjaitól őrülhetnék meg. Ő nem hagyna aludni és nem én saját magamat. Bár igaz, hogy mire visszajöttem a szobába már elalaudt. Ezt vehetném akár intő jelnek is.
- "Mellettem elaludni?" - vetődött fel bennem elégedetlenül - "Az nem lehet!" - állapítottam meg kényelmesen kinyújtózva a takaróm alatt a korom sötét szobában.
Megérkezésünk után, ahogy kiderült nincs külön szobánk, lepakoltunk és elmentünk a városba egy kicsit csámborogni. Öt körül visszatérve úgy döntöttünk megnézzük a szálloda fürdőjét. A recepción kezünkbe nyomtak egy méretes fürdőlepedőt, meg egy köntöst, mert mint kiderült csak meztelenül vehető igénybe minden szolgáltatás. Rajtunk kívül egy 6 - 8 fős német társaság volt lent. Sorra kipróbáltunk mindent. A szaunát, a gőzt és a különféle masszírozós medencéket. Meglepődtem magamon mennyire természetesen viselkedtem. Mintha ezer éve ismernénk egymást, úgy vetkőztem le előtte. Pedig hazudnék, ha azt mondanám nem illetődtem meg mikor flegmán megemlítette, hogy meztelenül szokott aludni és mivel nem hozott magával pizsamát, most sem tud másként tenni. - "Kárt már nem tehetsz bennem." - kellett volna mondanom, de nem volt hozzá kellő bátorságom.
Most itt fekszik mellettem egy meztelen férfi és ahelyett, hogy Ő ölelne, a kezem siklik az ölembe. Egyre céltudatosabban az erogén zónáim felé.
- "Ha megmozdul," - játszottam el a gondolattal - "az akaratlanság látszatát keltve megérintem." - húztam fel a lábaimat közben, hogy kalandozó ujjbegyeim kedvükre játszadozhassanak puncimon. - "Nem is!" - villant be hirtelen - "Inkább felé fordulok, hozzábújok" - méláztam el kicsit. - "Vagy talán oldalt kéne fordulnom" - futott végig testemen egy kellemes bizsergés az érintéseim hatására - "háttal Neki" - feszítettem meg izmaimat - "és így húzódhatnék hozzá közel." - ernyesztettem el tagjaimat halkan kéjes sóhajt hallatva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 05. 1. péntek 06:55
Nagyon kezdetleges,de ha lenne folytatás!
#5 A57L 2014. 11. 12. szerda 06:20
Nem tetszett.
#4 papi 2014. 04. 1. kedd 04:58
Nem rossz
#3 x124 2012. 04. 27. péntek 23:37
Érdekes.
#2 Rinaldo 2012. 04. 25. szerda 08:47
Elég lökött pár,mind kettö a másikra várt Végül a nő nem birta továb és rá huzta magát a faszra.
#1 Törté-Net 2012. 04. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?