A+ A-

Apróhirdetés

A neten különbözö erotikus oldalakat böngészve egyre többször azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom, milyen jó lenne a pornó filmekben szereplö csajok helyében lenni. Jó volna egyszer kipróbálni magam a másik szerepben. Addig addig fantáziáltam róla, míg végül aztán az internethez fordultam segítségért, hátha a fantáziát valóra lehet váltani. Több oldalon is olvasgattam hirdetéseket, de igazán megfelelö partnert nem találtam elképzeléseimhez. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy én is feladok egy hírdetést, hátha úgy könnyebben rátalálok a megfelelö partnerre, így végül nagyjából a következö szöveget adtam fel:
"25 éves kezdö, de nagyon kíváncsi és lelkes bi srác vagyok. Régóta foglalkoztat már hogy, milyen lehet a szexben a másik oldalon lenni. Szertném kipróbálni milyen a passzív szerep egyszerre legaláb két aktiv sráccal szemben. Nagyon izgat az orális szex, de természetsen nem csak arról lenne szó. Szeretném leszögezni, hogy nem érzéki együttlétre vágyom, hanem igazi vad szexre, ahol akár kicsit alárendelt is lehetek, tekintettel az enyhén mazo beállítottságomra."
Több válasz is érkezett, de sajnos a legtöbb komolytalan, egy szavas üzenet volt, melyek egyböl a kukában landoltak. Aztán mikor már majdnem úgy döntöttem, hogy kitörlöm hírdetést jött egy figyelemre méltó üzenet. Néhány levélváltás után kiderült, hogy három srácról van szó, akik szívesen megmutatnák nekem, milyen az igazi fiúszex. Helyük is van, nem is kell sokat utazni, fotót is cseréltünk, szimpatikusak is voltak...miért ne, gondoltam és megbeszéltünk egy idöpontot. Az a feltételük volt csak, hogy (mivel nyár volt) rövid nadrágban menjek, ami alá ne vegyek semmit. Nem értettem miért, de gondoltam ezen ne múljon.
Meg is érkeztem a megbeszélt lakáshoz, egy pillanatra megálltam az ajtó elött és átgondoltam...biztosan ezt szeretnéd? Még megfordulhatsz...abban a pillanatban azonban kinyílt az ajtó, így a kérdés eldölt már nem nagyon volt visszaút, pedig már majdnem meggondoltam magam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 szuszoka199601 2014. 03. 23. vasárnap 14:48
nice
#3 v-ir-a 2012. 01. 18. szerda 21:56
erre szokták mondani: Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaid!!!....nekem így is tetszett...
#2 genius33 2012. 01. 18. szerda 14:33
Érdekes smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?