A+ A-

Kínzó gyönyör 1. rész

Az első találkozás
Meztelenül állsz a tükör előtt. Az előbb zuhanyoztál. Hosszú, barna hajad törlöd a törölközővel. Lassan 30 éves leszel, de nem látszol annyinak. Alakod formás, kimondottan nőies. Kebleid, mint fél ruganyos gumilabdák, derekad karcsú, csípőd formás, szörtelenített lábaid gyönyörűek. Szépnek találod magad, de ő is annak fog? Belebújsz egy fürdőköpenybe, és ruhásszekrényhez mégy. Mit is vegyél fel? Végignézed a ruhákat, aztán az egyiket előveszed. Egy egyszerű szabású, fekete színű, miniszoknyájú, ujjatlan ruha. Tudod, hogy ebben nézel ki a legjobban. Kibújsz a köpenyből, és pucéran a fiókos szekrényhez mész. Egy fehér csipkebugyit kotorsz elő. Belelépsz és felhúzod. Leülsz az éjeliszekrény elé. Aztán vagy egy fél óra hosszat tart, míg kifested magad. A hajadat hátul lófarokba fogod egy pánttal. A készülődés közben állandóan azon jár az eszed, hogy milyen lesz az első találkozás. Felöltöd a ruhát, majd egy vékony aranyláncot csatolsz a nyakadba. Felveszed az órát, megijedsz, ha nem sietsz, akkor elkésel. Gyorsan bebújsz a fekete körömcipődbe, majd kapod a táskád, és elindulsz.
Forró, nyári éjszaka van. Cipőd hangosan kopog ahogy lépkedsz az utca kövén. Gondolataidba merülve haladsz előre. Nem tudod, hogy mi is történt veled. Eddig mindig jó volt a szex. De mostanában nem igazán elégített ki. Sok barátod volt eddig, de mindegyikkel egy idő után unalmassá váltak a szeretkezések. Valami másra, izgalmasabbra vágytál. Ezért vetted el a munkatársad fiókjából a szexlapot. Ott találtál rá a hirdetésre. "Hölgyem! Unalmasak a szexuális együttlétei? Új, izgalmas érzésekre vágyik? Akkor keressen meg! Jelige: 'Kínzó gyönyörök'" Gondoltad, megpróbálod. És mára beszéltétek meg az első randevút.
Megérkezel a megjelölt címre. Egy emeletes ház. A szíved már hevesen dobog, izgatott vagy. Kimelegetsz, érzed, hogy verejtékezel. Beszállsz a liftbe. Úgy érzed, hogy nagyon lassan halad. A szíved mind szaporábban dobog, szorító érzés a gyomrodban. A lakás elé érsz, és félve nyomod meg a csengőt. Egy, a negyvenes éveinek derekán járó, jóképú férfi nyit ajtót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.71 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 01. 9. péntek 06:31
nem nagy szám! 4P
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 10. csütörtök 19:58
Ha heterónak nézzük,akkor pocsék. De ez s/m, annak viszont jó.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 10. csütörtök 18:50
Ez inkább s/m.
#3 v-ir-a 2011. 11. 19. szombat 19:44
remélem lesz folytatás
#2 gyuri0926 2011. 11. 17. csütörtök 07:18
Szar
#1 Törté-Net 2011. 11. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?