A+ A-

Meglepő évforduló 2. rész

- Nagyon vicces - morogta Gyuri Ivettet fürkészve, azt remélve, hogy a barátnője mindjárt elmosolyodik, elneveti magát, vagy ad valami jelet, hogy csak viccel. Ivett azonban nem tette. Még csak szakközépiskolás volt, tizenhét éves, pontosan az a típusú lány, aki nagykanállal habzsolta az életet. Ő és az öcsém alig két hónapja jártak. Hogy hol tett szert az öcskös az általában kihívóan öltözködő, formás, karcsú Ivettre, nem tudtam. Korához képest már-már túlfejlett idomokkal rendelkezett, amit előszeretettel kihangsúlyozott. Mélyen kivágott, nagy dekoltázsú felsőkben járt, amelyek úgy feszültek rá grapefruite-nyi melleire, hogy az ember azt várta, bármikor kiugranak onnan. Melltartót természetesen nem viselt. Amíg tehette és az idő engedte, rövid szoknyácskákat, nadrágokat viselt, harisnya nélkül, de nem is volt rá szüksége. Olyan combja volt, hogy még a negyvenéves férfi nyála is összecsordult a szájában. Kerek feneke majdnem kilátszott a szoknya aljánál, és biztos voltam benne, hogy bugyit még elvétve sem visel. Fekete, rövidre nyírt, hátul feltupírozott haja volt, de ez a fiús viselet jól állt neki, szép arcát nem rontotta el a látvány. Most is sárga szoknyácska és fehér felső ragyogott rajta, ahogy felemelt szemöldökkel Gyurira pillantott.
- Nem viccelek.
- Teljesen... elment az eszetek? - nehézkesen sikerült formálnom a szavakat, magamat is meglepte a tudat, hogy elgondolkoztam a játékon ugyanis.
- Nekem nem. Neki - bökött barátnőjére az öcsém, mire Ivett felnevetett. - Ne cseréljünk rögtön párokat is?
- Remek ötlet.
Mintha álomban fordultam volna a hang irányába, ugyanis nem Ivett válaszolt Gyuri költői kérdésére, hanem a barátnőm, aki mellettem kucorgott. Eltátott szájjal vettem szemügyre Kati kipirult arcát, őszintén remélve, hogy csak hallucináltam. Nem, az nem lehet, hogy ezt ő mondta.
- Mi? - kérdeztem bambán. Nem csak én, mindenki ámulva nézett rá, még Ivett is meglepődött. Nem tudta, lecsapjon-e a váratlan szövetségesre, vagy visszakozzon. Párcseréről azért nem volt szó. Kati felém fordult, a takaró alatt végigsimított a combomon, majd az ujjai ráfutottak merev farkamra, és a szemében valami sosem tapasztalt, dévaj tűz lángjai vertek visszhangot, ahogy közelebb hajolt. Hagytam, hogy megcsókoljon, a döbbenettől mozdulni sem tudtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 10. kedd 06:36
Jó írás.
#6 papi 2013. 04. 29. hétfő 05:26
Nagyon jó
#5 genius33 2013. 04. 18. csütörtök 07:34
Remek folytatása az elsőnek.
#4 tenzin 2012. 04. 29. vasárnap 15:34
hú de mozgalmas
#3 joozsi 2012. 01. 8. vasárnap 01:10
Elfogyott a tinta, hogy nincs folytatás?
#2 sikamika 2011. 10. 12. szerda 16:24
nem rosssz.
#1 Törté-Net 2011. 10. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?