A+ A-

Egy bürokrata kalandjai - Az utolsó találkozás 3. rész

A heves szeretkezés után mindkettőjüknek jólesett a pihenés. Gábor hamar otthagyta a szűk, ölelően langymeleg barlangot, majd előzékenyen egy óriási fürdőlepedőt terített a lány alá és újratöltötte a poharát. Máskor talán összebújtak volna utána, romantikusan cirógatta volna a lány puha, barna testét, amíg az kipiheni magát, de most mindez esze ágában sem volt és szemlátomást Lilla sem igényelte. A levegőben valami hamisság érződött, amitől borzolódni kezdtek az érzekei, pedig esküdni mert volna, hogy ha a lány sokszor nem is, de a teste mindig őszinte volt hozzá.
Az iménti hangzavar után a csend megsűrűsödött a szobában, de már a parkból sem hallatszottak be az ismerős neszek. Olybá tűnt, mintha maga a környék is feszült várakozással figyelné, mi következik.
- Megemberesedtél. - szólt Lilla.
- Meg - bólintott a férfi - de nem nagyon érdekel. Azt hiszem, nem ezen múlik.
- Ki tudja? - szúrt Lilla egyet a homályba - Péter közel negyven és mégis nagyon sportos.
Gábor nyelt egyet. Nem akart megjegyzést tenni a teniszedzőre, hogy az bizonyára vak, vagy túl kiéhezett ahhoz, hogy a lány enyhén megereszkedett formáival foglalkozzon. Hiszen tárgyilagosan magának sem tudott volna elszámolni az imént történtekkel. De ez más, nyugtatta magát, köztünk mindig is megvolt az az állati, kémiai vonzódás.
- Bizonyára... Tudod Lilla, tényleg nem ezen múlik. Nem azon, hogy valaki sovány-e, vagy telt. Nagy-e valakinek a melle, vagy kicsi.
Lillának eszébe jutott Szonja, ahogy egyszer futólag, társaságban látta... Emlékezett rá, ahogy a nő méretes keblei szétfeszíteni látszottak amúgy visszafogott, szürke blúzát. Emlékezett rá, hogy fogta el a szégyen, hogy a Jóisten őt nem áldotta meg nagyobb mellekkel (pedig igazán nem kellett szégyenkeznie), amivel elhódíthatja tőle Gábort. Most a férfi szavai simogatóan jólestek neki.
- ...és ugyanez férfiban. Kerek-e a feneke, lapos-e a hasa, izmos-e a karja és válla. Persze, esztétikailag vonzóbb, ha igen. Vagy: nagy-e a farka, vagy csenevész? Mit számít...?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 09. 3. vasárnap 07:19
A folytatás gyengébb lett.
#6 listike 2014. 05. 31. szombat 10:50
Jó volt.
#5 A57L 2013. 11. 8. péntek 04:42
Elég jó.
#4 v-ir-a 2011. 10. 1. szombat 21:15
nekem tetszett
#3 Pavlov 2011. 10. 1. szombat 09:36
Nekem elég szószátyárnak tűnik.
#2 Shavo 2011. 09. 30. péntek 07:12
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 09. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?