A+ A-

Concerto hegedűre és vonóra

globelia szemszögéből
Már alig vártam, hogy megérkezzél. Kérted, meztelenül nyissak ajtót. Teljesítem a kívánságodat. Egy üvegpezsgőt hoztál a hónod alatt, ebből is láthatom különleges éjszaka lesz a mai. Míg levetkőzöl, poharakat keresek. Pukkan a dugó, mezítelen combomra is jut a léből. Először onnan nyalogatod fel, majd jókedvűen koccintunk. Csókolózunk. Egy kortyot a számba veszek, és átadom a szádba. Aztán Te is. Fuldoklom a nevetéstől, de lenyelem, amit nem, az végig csorog a mellemen. Az a pár csepp már a Tiéd. Mámorító az érzés, nem csak a pezsgőtől.
Legutóbb koncerten voltunk. Nagyon jó volt a hegedűs. Kértél, mi is rendezhetnénk egy házi koncertet kettesben. Izgalmas ötletnek találtam. A fülembe suttogtad, hogy tetszik a hegedűm. Egy zene szakosnak ez akkor is gyönyörű bók, ha éppen zongorista. Nem csak az ujjaimat, a fenekemet is dicséred. Elárultad, hogy a hozzáillő vonó meg nálad van. Már nekifeszült a nagy játéknak. Ma ketten adjuk elő a koncsertót. Szinte már nem is hallom a karmesterem instrukcióit a hegedűről, meg a vonójáról. Csak azt érzem, hogy nagyon kellemesen indul ez a koncert. A mi kis koncertecskénk.
Meleg bariton hangod egyre csak hozzám beszél. Már a hátamon fekszem, Te fölém hajolsz, és belém hatolsz. Annyira kívántam ezt már. Rögtön megvan az orgazmusom. Te mosolyogva tovább beszélsz hozzám, fél perc sem telik el, újra a csúcson vagyok. Érzem, hogy ma éjjel az én hegedűm, és a Te vonód lesz a főszereplő. Közel hajolsz a fülemhez, olyan izgató hallani a hangodat. Már rég nem az a fontos, amit mondasz. Szinte önkívületben jutok el a következő kéjes érzésig. Ez hihetetlen számomra! Megpróbálom számolni, hányszor ismétlődik meg velem, és újra. Ez a negyedik volt. De a hangod eltereli a figyelmemet, és újra meg újra kielégítesz. Minden idő- és térérzékemet elveszítem, már a számok sem fontosak. 18-20? Mindegy, de csodálatosan csinálod ezt velem.
Mielőtt úgy érzem, álmodom, szeretnék felébredni. De mágikus erőd, hatalmad van felettem. Kicsit megállunk, izzadó testünk egybefolyik. Olyan vizes a hajad, mintha megfürödtél volna. Nem veszed ki belőlem a nemzőszervedet. Egyszer azt mondtad, Te még akarsz egy gyereket. De már nincs időm továbbgondolni. Újra mozog a tested, kezeiddel a karjaimat a fejem fölé emeld, így nagyon kicsinek, és kiszolgáltatottnak érzem magamat egy pillanatig. Nem engedsz el, és már tovább szól a hangod a fülembe, és a hegedűm hangolni kezd. A vonód le-felemelkedik a testemben, hogy újabb kellemes orgazmusokat szerezzen nekem. Szinte önkívületben élem meg ezeket a felejthetetlen perceket. Csak ez az éjszaka soha ne érne véget! Nem érzem a szobát, csak a forró hüvelyemet, ami lucskos és sikamlós, és nagyon jó, hogy benne vagy. Újra és újra kívánlak, s Te megadod, ami nekem kell. Arcodról hideg izzadságcseppek hullanak arcomba, miközben fülembe suttogod, mennyire szeretsz. Köszönöm Neked ezt a felejthetetlen éjszakát!
Hector Ink szemszögéből
Már alig vártam, hogy elszabaduljak a munkából. Tudtam, a mai este különleges lesz: egy gyönyörű concerto-t adunk elő a kettesben. Minden bizonnyal meglátszott a viselkedésemen, mert a kollegák összesúgtak mögöttem, mikor pontban 4 órakor felkaptam a táskám, és kiviharzottam az irodából. Máskor én szoktam az utolsó lenni...
Hazafele beugrottam egy barátom italboltjába, épp csak addig, hogy az előre előkészített és behűtött pezsgőt magamhoz vegyem, és már rohantam is fel a lépcsőkön. A nyakkendő már a zakóm zsebében volt, és az ing is félig kigombolva, mikor nyílt az ajtó: és a legszebb, legcsodálatosabb testű hegedűt látom, mindenféle burkolat, hegedűtok nélkül. Már vártál rám, meztelenül nyitottál ajtót. Szád kicsit kiszáradt, érzem a csókodon, és érzem rajta a vágyat is. Halkan beszélünk, a szavaink tüze forrósítja a hangulatot. Vetkőzöm, közben nyitom a pezsgőt. Mikor aprót pukkan a dugó, már ott állsz mellettem, két kezedben két pohár. Cinkosan nézed, ahogy a pezsgő kifut az üvegből, majd rácsöpög meztelen combodra, majd gyöngyöző kacagásod közben elárulod, hogy Te rázattad fel a pezsgőt, azért futott ki...
Marad a jókedv, mosolyogva isszuk a hideg italt, majd hozzám hajolsz, csókra nyújtod a szádat. Kicsit meglepődöm, mikor lassan, érzékien a számba csorgatod a kissé felmelegített pezsgőt, de a következő csóknál már én adok Neked... persze nem állod meg nevetés nélkül, a fél korty végigcsorog szád szélé, le a melledre... Igeeeen, az már ismét az enyém kell, hogy legyen. Lassan nyalogatom le a melleidről, majd az üveg nyitásakor lábadra jutott italtól is megszabadítalak. Halkan duruzsolsz, miközben kényeztetlek, halkan, szinte suttogva meséled újból, hogy is jutott eszünkbe a mai concerto...
Alig egy hete voltunk koncerten, a hegedűs a legjobb volt, amit évek óta hallottunk. Már a koncerten egy mámoros hangulatba kerültünk, ott javasoltam először, hogy mi is rendezhetnénk egy kis előadást kettesben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 04. 18. péntek 04:45
Egész jó
#3 A57L 2014. 01. 17. péntek 05:58
Nem rossz.
#2 v-ir-a 2011. 06. 25. szombat 23:02
nagyon jó az ötlet...én olvastam volna tovább is, mert élvezetes volt. remélem lesz folytatása
#1 Törté-Net 2011. 06. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?