A+ A-

Concerto hegedűre és vonóra

globelia szemszögéből
Már alig vártam, hogy megérkezzél. Kérted, meztelenül nyissak ajtót. Teljesítem a kívánságodat. Egy üvegpezsgőt hoztál a hónod alatt, ebből is láthatom különleges éjszaka lesz a mai. Míg levetkőzöl, poharakat keresek. Pukkan a dugó, mezítelen combomra is jut a léből. Először onnan nyalogatod fel, majd jókedvűen koccintunk. Csókolózunk. Egy kortyot a számba veszek, és átadom a szádba. Aztán Te is. Fuldoklom a nevetéstől, de lenyelem, amit nem, az végig csorog a mellemen. Az a pár csepp már a Tiéd. Mámorító az érzés, nem csak a pezsgőtől.
Legutóbb koncerten voltunk. Nagyon jó volt a hegedűs. Kértél, mi is rendezhetnénk egy házi koncertet kettesben. Izgalmas ötletnek találtam. A fülembe suttogtad, hogy tetszik a hegedűm. Egy zene szakosnak ez akkor is gyönyörű bók, ha éppen zongorista. Nem csak az ujjaimat, a fenekemet is dicséred. Elárultad, hogy a hozzáillő vonó meg nálad van. Már nekifeszült a nagy játéknak. Ma ketten adjuk elő a koncsertót. Szinte már nem is hallom a karmesterem instrukcióit a hegedűről, meg a vonójáról. Csak azt érzem, hogy nagyon kellemesen indul ez a koncert. A mi kis koncertecskénk.
Meleg bariton hangod egyre csak hozzám beszél. Már a hátamon fekszem, Te fölém hajolsz, és belém hatolsz. Annyira kívántam ezt már. Rögtön megvan az orgazmusom. Te mosolyogva tovább beszélsz hozzám, fél perc sem telik el, újra a csúcson vagyok. Érzem, hogy ma éjjel az én hegedűm, és a Te vonód lesz a főszereplő. Közel hajolsz a fülemhez, olyan izgató hallani a hangodat. Már rég nem az a fontos, amit mondasz. Szinte önkívületben jutok el a következő kéjes érzésig. Ez hihetetlen számomra! Megpróbálom számolni, hányszor ismétlődik meg velem, és újra. Ez a negyedik volt. De a hangod eltereli a figyelmemet, és újra meg újra kielégítesz. Minden idő- és térérzékemet elveszítem, már a számok sem fontosak. 18-20? Mindegy, de csodálatosan csinálod ezt velem.
Mielőtt úgy érzem, álmodom, szeretnék felébredni. De mágikus erőd, hatalmad van felettem. Kicsit megállunk, izzadó testünk egybefolyik. Olyan vizes a hajad, mintha megfürödtél volna. Nem veszed ki belőlem a nemzőszervedet. Egyszer azt mondtad, Te még akarsz egy gyereket. De már nincs időm továbbgondolni. Újra mozog a tested, kezeiddel a karjaimat a fejem fölé emeld, így nagyon kicsinek, és kiszolgáltatottnak érzem magamat egy pillanatig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 04. 18. péntek 04:45
Egész jó
#3 A57L 2014. 01. 17. péntek 05:58
Nem rossz.
#2 v-ir-a 2011. 06. 25. szombat 23:02
nagyon jó az ötlet...én olvastam volna tovább is, mert élvezetes volt. remélem lesz folytatása
#1 Törté-Net 2011. 06. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?