A+ A-

Jó a buli - le a bugyit! 4. rész - 18+ játékok

- A következő játékos pedig... keverd meg és húzz egy cédulát, légy szíves!.... - Nagycicis élvezte a szereplést, hangja mikrofon és erősítő nélkül is betöltötte a kistársalgót. Egy pillanatnyi csend, míg kihajtotta a papírt, és már a nevemet harsogja: - Imre a következő játékos! Húzz egy feladatot innen magadnak...
- Ez jó hosszan van leírva - nézegettem a cetlit. - Először is választanom kell valakit.
Virág eltűnt a fotel mélyében, úgyhogy gyorsan körbenéztem a teremben:
- Jelentkező? - Nagyjából átfutottam a cédulán hosszasan taglalt feladaton, úgyhogy ehhez kerestem megfelelő partnert. Megpillantottam a nadrágomat bitorló, alacsony, ám arányosan formás lányt, aki csodálatos mosolyt küldött felém: - Hölgyem! - nyújtottam a kezem.
A mosoly lefagyott, de lábakon átlépdelve, mellém helyezkedett.
Nagycicis kikapta a kezemből a játékleírást tartalmazó cédulát:
- Álljatok egymással szemben úgy, hogy homlokotok folyamatosan összeérjen! - Ehhez az akcióhoz térdemet meg kellett hajlítani, fejemet lefelé hajtani, játszótársamnak pedig a homlokát hátra-fel tolni, talán még lábujjhegyre is állt, de ezt nem láthattam ebben a kificamított, hátradöntős, tangószerű állapotban. Ennyi bőven elég is lett volna feladat gyanánt, de folytatódtak a megpróbáltatások: - Vegyetek le egymásról egy-egy tetszőleges ruhadarabot - hangos éljenzés - ezt cseréljétek ki, tehát adjátok a másik kezébe, ezután a saját ruhátokat húzzátok rá a másikra! - "Jó nekik!" bekiabálás - Egymást vetkőztetitek, és egymást öltöztetitek. Világos? Rajta!
Már akkor világos volt, amikor belepillanthattam a cédula tartalmába, ezért is szándékoztam vagy Virágot, vagy ezt a csajt választani, akik az én nadrágjaimban feszítenek. Virággal magasan jobban jártam volna, mert nem ilyen picike...
- Ha kikapcsolod, le fog szaladni a bokámig - figyelmeztetett súgva.
- Megtörtént, ott is van. Gondolhattam volna... Ne törődj vele, úgyis le kellene húzni!
A társaság megtapsolta a művelet eredményét, biztos szép látvány tárult eléjük kétmaréknyi popsi fomájában, melyet alig takart a tanga. Akárki is találta ki ezt a homlokösszeérést, ügyes húzás, semmit nem láttunk egymás szemén kívül. A többiek meg dőltek-fetrengtek, murisan nézhettünk ki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2015. 04. 4. szombat 16:08
tetszett, elment, jöhet a folytatás... 8p
#3 A57L 2014. 01. 30. csütörtök 06:12
Nem rossz.
#2 tiborg 2011. 05. 16. hétfő 08:57
kicsit gyengebb, mint az elozo ketto. Gondolom, remelem ez csak bevezetes a kovetkezo epizodhoz.
#1 Törté-Net 2011. 05. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?