A+ A-

Egy travi naplójából 4. rész

Hazaérve ismét rengetek munka várt rám itthon, de nem bántam, esténként el-el maradoztak a beöltözések, de azért a pizsim megmaradt egy szép szatén babydoll, amit a német lovagom vett nekem, még Törökországban. Néha munkába a fari alá fel vettem egy tangát, nagyon jó volt így dolgozni, este alig vártam, hogy hazaérjek, és megdugjam magam. A néger sráccal való videóból kaptam egy példányt én is, amit magányos estéimen megnézegettem, és sokat masztiztam rá, de rendes pasim nem volt sajnos, akivel kiélhettem vágyaim.
Egyszer aztán az egyik barátom kitalálta, hogy farsangi bulit rendez a lakásában, amire meghívott, és közölte, kötelező a beöltözés. Na mondom végre egy alkalom, amikor megint kimehetek az utcára felöltözve, és a barátaim előtt sem lesz gáz, hisz farsang van.
A ruháim között keresgélve rábukkantam egy igazi kurvás rucira, ami tökéletesnek tűnt erre az alkalomra. Egy fehér kis köpeny, olyan amit a pornó filmekben viselnek a nők, akik nővért alakítanak, elég rövid volt, így gyakorlatilag az egész fenekem ki volt belőle, ha egy picit előrehajoltam. Felvettem hozzá egy fehér csipkés combfixet, harisnyatartóval, és egy fehér tűsarkú cipőt, haj belőve és mentem is. A taxis furán nézett rám, mert ismert, de mondtam farsangra megyek és így el is volt intézve.
Megérkezve a buliba próbáltam sután menni a magassarkúban, nehogy feltűnjön valakinek, milyen profin csinálom. Sokan megdicsértek, és a nem maradt el a fogdosás sem, persze mindenki csak viccelve, csak azt nem tudták mennyire felizgatnak ezzel, de próbáltam megjátszani mennyire hülye vagyok, hogy ezt választottam. Elég sokat ittunk, jó volt így együtt lenni a régi haverokkal, hogy csajszi vagyok és mégsem néznek teljesen buzinak. Ők elég konzervatívak, ha kiderült volna az igazság tuti soha nem látom őket többet. A buli vége felé már jócskán részegek voltunk, és én már azon gondolkoztam kire másszak rá, de persze mindig elhessegettem a gondolatot. 2 óra körül úgy döntöttem most már ideje lelépni, mert tényleg nem bírom ki, hogy ne ugorjak rá valamelyik pasira, főleg, hogy nagy részt csak fiúk voltak, néhány barátnőt kivéve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 10:50
Egész jó.
#3 x124 2012. 02. 15. szerda 11:06
Tovább!
#2 Dr. Fartez 2011. 06. 11. szombat 12:57
Ez egy fantasztikus történet!!!!! Nem tudtam abbahagyni az olvasást, fel is izgatott. Imádom a travikat, szívesen megismerkednék valakivel. Amúgy a sztorit jól fogalmazottnak ítélek, sok ilyen történetet szeretnék még olvasni.
#1 Törté-Net 2011. 05. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?