A+ A-

Selyem és fiú 3. rész

(A szerelmem. Alszik. Lassan veszi a levegőt, és én nagyon szépnek látom. Pár órája annak, hogy a hajamba markolt, belém hatolt, simogatott, szeretgetett. Mégis messze jár tőlem, egy másik világban, abban, amit én nem láthatok, amiben nem vagyok ott... talán Párizsban jár, talán egy másik nővel...)
Marie régóta nyugtalanul aludt, rémálmok gyötörték. Lánya és alkalmazottja eközben bejárta Párizst, órákig csókolóztak, beszélgettek, sugdolóztak. Szerelmesek voltak. Zsombornak Párizs egy húsz éves fiatal gyönyörű nő lett, és imádta. Lemondta a munkáit, csak azokat vállalta el, melyekben nem kellett kielégítenie testi vágyakat.
- Szeretném Nina, ha ma nálam aludnál.
- Szeretnék ma nálad aludni. - hangzott a világ legszebb válasza.
A lány lassan, finoman tanította. Zsombor érezte, hogy ez a fiatal lány, aki sokkal kevesebbet tud a szexről, mint ő, a legcsodásabb tanár. Szerelmeskedni tanult és ebben egy gyengéd, ártatlan kéz vezette. Eloltották a villanyt, csak a nyitott ablakon át beömlő álmatlan város éjszakai fénye engedte, hogy lássák egymást. A lány kibújt a ruhájából és lesegítette tanítványáét. Nem siettek, nem csókolták, érintették közben egymást. Leültek az ágyra egymással szemben, és a lány kinyújtotta a kezét és megsimogatta Zsombor arcát, nyakát, mellkasát, erős hasfalát. Csupán ujjbegyével érintette a fiú bőrét, mindenhol, kivéve azt a helyet, mely a legjobban kívánta az érintését. Combján csak a szőrt simította, lassan, olyan lassan, hogy nem lehetett tudni, gyönyört szeretne szerezni, vagy inkább kínt. A lány lehajtotta a fejét, és szemével követte saját simogató kezét, nézte a férfitestet mire, hogyan reagál. Zsombor pedig egy pillanatra sem vette le szerelme arcáról a tekintetét.
Látta, ahogyan a lány megnyalja az ajkát, hogy lassan pislog. Érezte egyetlen mozdulat bőven elég lenne, hogy vad tigris ösztön legyen rajta úrrá. Ám a lány felnézett és rajta volt a sor. Elsőként a lány száját érintette meg, lassan, gyöngéden. Majd ujjait végigfuttatta karján egészen a kézfejéig és vissza a vállára. A haját megsimította, a combját, lábfejét, derekát. A lány kihúzta magát, feszes melle megrezdült, Zsombor nem bírta ki hogy ne érintse ott is. Kezébe vette, gyönyörködött benne, kört írt le az ujjával a rózsaszín mellbimbókon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 19. szombat 11:58
Lessz negyedikrésze is?
#5 zsuzsika 2016. 02. 18. csütörtök 07:18
Tetszett.
#4 papi 2014. 04. 3. csütörtök 05:31
Tetszik az egész
#3 listike 2013. 08. 25. vasárnap 17:39
Nagyon sok ilyen szép történet kellene még erre az oldalra.
#2 v-ir-a 2011. 02. 20. vasárnap 22:37
sokat vártam erre....és remélem még lesz 4. rész is.../jah és természetesen megy a 10 pont a tartalomért/
#1 Törté-Net 2011. 02. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?