A+ A-

Iméon - A büntetések 2. rész - Elektromos játék

Visszaültem kedvenc fotelomba egy újabb pohár borral, bámultam az ablakon keresztül az erdőt és próbáltam kifújni magam. Jóleső érzés volt, ahogy a bor szétáradt a testemben, megnyugtatva izmaimat végtagjaimat. Bármennyire a BDSM-re épült a múltban szerelmünk, ilyen dolgokat még soha sem csináltam, csináltunk. Ráadásul most már nincs is hivatalos kapcsolat közöttünk, mindkettőnknek megvan a maga élete.
És engem ez a tőlem független nő hatalmaz fel, hogy fölötte uralkodhassak és tehessek vele azt, amit akarok. Erre újra végigfutott végtagjaimon a borzongás, a kéj, és az adrenalin izgalmas keveréke.
Meztelen, kissé nedves lábak halk cuppogását hallottam magam mögül, majd fölém hajolt. Felemelte kezemmel együtt a poharat, ivott belőle egy nagy kortyot, lehajolt az arcomhoz, száját szájamhoz nyomta, amikor kinyitottam, összetapadtak ajkaink és a szájából átfolyt a bor nagy része. Alig bírtam lenyelni, amikor éreztem, hogy nyelve követi a bort és izgalmas, vad táncba kezd a számba. Hosszan, forrón csókolt, aztán ugyanolyan hirtelen hagyta abba, mint ahogy kezdte.
-Meg kell köszönjem, hogy olyanba kényszerítesz bele, amit magamtól nem lenne erőm bevállalni, de... - itt elcsuklott a hangja - ...de be kell vallani, élvezem. Bár azt hiszem, erre magadtól is rájöttél.
-Örülök neki. De ne félj, csak olyan büntetések várnak rád, amiket még soha nem próbáltunk. És abban se reménykedj, hogy a többi “büntetés” könnyebb, fájdalmatlanabb lesz!
-Nem baj, most már tényleg kezdem élvezni ezt a napot. Azt ugyan nem tudom, hogy fogok kinézni, mire hazamegyek - és végignézett meztelen testén, amin már meglátszott az elmúlt órák szórakozása - de jelenleg nem érdekel semmi. Kíváncsi vagyok milyen messzire mersz elmenni, mennyire vagy szadista, mennyi mindent nem csináltunk meg - lesütötte a szemét - és mennyit bírok én elviselni?
-Akkor ott vannak a kártyák, ha folytatni akarod! - kézzel rávertem fenekére, hogy indulásra nógassam.
Nemsokára visszatért egy kártyával a kezében: -Tessék, legyen ez!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2011. 01. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?